Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za odwiedziny :)

Co do nauki... Idzie średnio. Czasem przybiegnie od razu, czasem z lekkimi oporami, a czasem wcale. Ale nie poddamy się :D

Dzisiaj może pojadę z Ruby nad jezioro, to być może będą nowe fotki :) Jeszcze muszę stare wrzucić...

Posted

A jak uczysz ją przywołania? Bo ja jak Cesar nie chciał przybiec to robiłam tak krzyknęłam( oczywiscie nie ze złascią tylko radością ;) ) : "Cesar, idziemy!" Odwracałam się i szłam i on wtedy jak zobaczył że ja odchodzę i nie patrzę na niego tylko cały czas idę pędem przybiegał do mnie. I jak przybiegł to jakaś fajna nagroda, dużo mizianka :)

Czekam na zdjecia ! :)

Posted

[quote name='A&L']http://imageshack.us/photo/my-images/834/sam4105r.jpg/ ale śliczne :loveu::loveu::loveu:
Zazdroszczę, że masz niedaleko do morza :roll:. Też bym tak chciała. Taka odległość jest najfajniejsza, bo nie mieszkasz nad morzem i nie widzisz go codziennie, więc Ci się nie znudziło, a jak masz ochotę, to wsiadasz w auto, godzina i jesteś :)

Lubię to, że mieszkam w takiej odległości :) Wkażdym razie nie godzinka, a dwie, ale to i tak nie dużo :)

[quote name='Aleksandra95']no to na co czekasz ?:D wrzucaj stare i rób nowe. :):)

No to wrzucam stare :) Niestety tylko tyle, bo reszta nadawała się tylko do usunięcia...

Posted

understandme napisał(a):
A jak uczysz ją przywołania? Bo ja jak Cesar nie chciał przybiec to robiłam tak krzyknęłam( oczywiscie nie ze złascią tylko radością ;) ) : "Cesar, idziemy!" Odwracałam się i szłam i on wtedy jak zobaczył że ja odchodzę i nie patrzę na niego tylko cały czas idę pędem przybiegał do mnie. I jak przybiegł to jakaś fajna nagroda, dużo mizianka :)

Czekam na zdjecia ! :)

Ja uczę podobnie, w sumie to prawie tak samo :)

Posted

Maalwi napisał(a):
gdzie nabyłaś ta siateczke? Ja mam taka dla Bibi na całe ciałko :)

Jedna Pani hodowczyni cockerków szyje w wolnym czasie różne rzeczy dla psiaków ;) Między innymi snoodsy.