Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

Misia&Ruby napisał(a):
A gdzie dokładnie byłaś :) Bo ja też byłam trochę za Giżyckiem, tylko za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej miejscowości...

My w Czarnej Wsi ;)

Posted

bianka19 napisał(a):
świetny blog, będę na bieżąco. :)

Bardzo się cieszę, że się podoba i że mamy stałego czytelnika :multi: Będę się starała w miarę często pisać. O ile będę miała co :D

Talucha napisał(a):
Śliczny nowy banerek! Sama robiłaś czy od westie-justy ?

Nie, od Naklejki :) Bo Justa na razie zawiesiła działalność, a mi się zachciało jakiejś zmiany w podpisie :D Tylko ten od bloga sama robiłam ;)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Bardzo się cieszę, że się podoba i że mamy stałego czytelnika :multi: Będę się starała w miarę często pisać. O ile będę miała co :D

Nie, od Naklejki :) Bo Justa na razie zawiesiła działalność, a mi się zachciało jakiejś zmiany w podpisie :D Tylko ten od bloga sama robiłam ;)

A zawiesiła zawiesiła:eviltong: tamte co Ci robiłam sa w rozmiarze do podpisu bo mi sie pomyliło:P ale ten tez piekny ^^

Posted

[quote name='A&L']http://imageshack.us/photo/my-images/833/sam3859.jpg/ ale cudowne :)
[quote name='cockermaister']http://img833.imageshack.us/img833/227/sam3859.jpg woda po sam pysiu :loveu:

Ja też lubię to zdjęcie :) Wlazła w tamto miejsce i wyjść nie chciała, obraziła się na mnie, bo cały czas ją męczyłam, żeby poszła po aport (który zatonął...) :D

[quote name='Talucha']Ooo to Naklejka też tworzy? Chyba muszę się do niej zgłosić :cool3:
Tworzy, tworzy :)

[quote name='westie_justa']A zawiesiła zawiesiła:eviltong: tamte co Ci robiłam sa w rozmiarze do podpisu bo mi sie pomyliło:P ale ten tez piekny ^^
A kiedy "odwieszasz" działalność? Bo zgłosiłabym się do Ciebie po coś :)

[quote name='deer_1987']A co tam ui Ruby? :loveu:
A u Ruby po staremu :) Chodzi na spacery (dzisiaj niestety tylko niedługie po osiedlu, pogoda :/ Mam nadzieję, że jutro pójdziemy na jakiś długi na pola za tory), je, śpi. A dzisiaj bawiła się w mordercę :diabloti: Wyjęła mózg (czyt. watę) przez dziurę po oderwanym uchu dla swojego pluszaka- hipopotama i porąbała dwa patyki na kawałki :lol:

A oto część jej radosnej twórczości:

I biedna Tosia, która dzisiaj cały dzień chodziła skulona, chowała się po kątach i cicho pomiałkiwała. Jeszcze nigdy się tak nie zachowywała. Może to przez pogodę? Chociaż nie raz przeżyła gorsze burze i zawsze miała wszystko gdzieś. Nie wiem, co jej było...