Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia&Ruby napisał(a):

drosera scorpoiders:
Kurcze, w łydkę ugryzła mnie przedwczoraj meszka. A ja mam uczulenie na ich ugryzienia. Noga mi straszliwie spuchła i boli, wygląda jak dwa razy ta druga :( Wdało mi się zakażenie i zrobił się stan zapalny...

zdrówka życzę !!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
zdrówka życzę !!!

Dziękuję :)
Noga wygląda już dużo lepiej, choć nadal jest lekko spuchnięta. Jeszcze trochę boli przy chodzeniu, ale jest już dobrze :)

Guest papillonek
Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Nie, to kundelek w typie rasy. Pisałam chyba o tym na pierwszej stronie ;)

Fajnie Ci, że masz gdzie ten tor ustawić :) Ja na początku chciałam zrobić na działce, ale doszłam do wniosku, że jest o wiele za mało miejsca, może tylko na dwie hopki i nic więcej. :/

Dzięki :) Ja mam ten tor 15 km od Łomży więc kawałek mam i nie zawsze mogę tam jechać,ale to i tak lepiej niż w Białym ;)

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :D
I życzenia dla nogi ;) Już prawie nic nie widać, tylko odrobinkę czuć, tylko jak się ściśnie w tym miejscu. :)

A jutro spróbuje wrzucić fotki z dzisiejszych spacerów :)

Posted

[quote name='AgataP']Meldujemy się i witamy :)

http://img810.imageshack.us/img810/4972/sam3684.jpg - dłuuugie ucha;) moje suczydło wynosi często jedzenie z michy, a co dopiero Ruby :eviltong:

Witamy serdecznie w naszej galerii :)
Oj tak. Jak Ruby je np. zupkę to po posiłku cała podłoga w kuchni jest w jej obiedzie :D Choć ma stożkowate miski, to i tak uszy wpadają do nich. Teraz zamówiłam snoodsy, to powinien być spokój :D