Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję :)
Na wycieczce było super! Mogłabym zostać tam dłużej. Ale nie dużo. Bo strasznie stęskniłam się za Rubinką, a ona za mną też. Witała się ze mną chyba piętnaście minut i na krok mnie nie opuszczała :D

bianka19, witamy serdecznie w naszej galerii! :)

Gdzieś tu jest mój przyszły myszolek :loveu:

http://img97.imageshack.us/img97/4416/s7302098.jpg

A tu filmik z nim w roli głównej:

http://imageshack.us/clip/my-videos/585/g82.mp4/

Posted

bianka19 napisał(a):
to się nazywa miłość, nieprawdaż? :D
ja też rozmyślałam, nad kupieniem takiego małego "szczurka" do domu. :cool3:

Po obejrzeniu tego filmiku zakochałam się w nim na maxa :loveu:
To myśl, myśl:D Dodam jeszcze, że na sprzedaż został jego braciszek:cool3:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Po obejrzeniu tego filmiku zakochałam się w nim na maxa :loveu:
To myśl, myśl:D Dodam jeszcze, że na sprzedaż został jego braciszek:cool3:

a kiedy to kupujesz tego szczurka? :razz:
aj tam, ja za daleko mieszkam, no chyba, że mi paczką prześlesz. :eviltong:

Posted

bianka19 napisał(a):
a kiedy to kupujesz tego szczurka? :razz:
aj tam, ja za daleko mieszkam, no chyba, że mi paczką prześlesz. :eviltong:

Myszki są do odbioru po 20 lipca, ale ja planuję pojechać po niego na samym początku sierpnia, bo lipiec trochę zawalony ;)

Heh, Ty i tak byś miała bliżej do hodowli niż ja :D

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Myszki są do odbioru po 20 lipca, ale ja planuję pojechać po niego na samym początku sierpnia, bo lipiec trochę zawalony ;)

Heh, Ty i tak byś miała bliżej do hodowli niż ja :D

a gdzie ta hodowla jest? ;)

Posted

Tak, ta.
Najbliższą hodowlę mam właśnie w Warszawie :/ A przesyłka konduktorska nie wchodzi w grę, bo DM nie ma bezpośredniego połączenia ze stolicą.
Zoologiczny mam, ale już nigdy nie wezmę stamtąd żadnego zwierzęcia. Co najwyżej w grę wchodziłaby jeszcze adopcja.

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Tak, ta.
Najbliższą hodowlę mam właśnie w Warszawie :/ A przesyłka konduktorska nie wchodzi w grę, bo DM nie ma bezpośredniego połączenia ze stolicą.
Zoologiczny mam, ale już nigdy nie wezmę stamtąd żadnego zwierzęcia. Co najwyżej w grę wchodziłaby jeszcze adopcja.
no co ty, ja też bym przesyłką nigdy nie wzięła nawet jakby miało kontakt właśnie z Wawą. :shake: adoptować takiego szczurka to nie za bardzo, a czemu z zoologicznego nie?

[FONT=Book Antiqua]Wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla tej kochanej rudzinki [SIZE=6]Ruby! :BIG:[/FONT]

Posted

Dziękuję w imieniu Ruby :D

Z zoologicznego nie chcę, bo już raz się przejechałam... Chodzi mi głównie o chowy wsobne, przez co zwierzęta potencjalnie są obciążone wadami genetycznymi, które później przechodzą w różne nowotwory etc. No i nie chcę napędzać im popytu, żeby mnożyli jeszcze więcej tych biedactw :(
Wolę wiedzieć, że mam zwierzę z pewnego źródła, wiedzieć po jakich są przodkach, że mogę liczyć na pomoc hodowcy;)

Przed chwilą wróciliśmy z Rubinką ze strzyżenia (same uszy i klatka piersiowa), nawet mi się podoba :)

A niedługo mam zamiar zabrać się za zrobienie dla małej jakichś ciasteczek, ma ktoś fajny przepis?