fistaszek1985 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Przeklejam z gończego forum Dzis na torach kolejowych w okolicach Poznania znalazłem zwłoki psa podobnego do Husky. Drugi poturbowany i mocno kulejący, na skraju wyczerpania został odwieziony do lecznicy przy udziale Policji i Straży Miejskiej. Pies stał nad ciałem swego pobratymca i raz po raz zawodził. Oczekiwanie na pomoc przeciągało się, psa trzeba było przenieść kilkaset metrów przez podmokłą łąkę a pies do lekkich nie należał. Moim zdaniem był na skraju wyziębienia. Czy ktoś nie słyszał o poszukiwaniach psów podobnych do husky? Pies nie miał chipa. W tym podenerwowaniu całą sprawą nie spojrzałem czy miał tatuaż. wątek na gończym http://forum.goncze.eu/viewtopic.php?p=121025#121025 Gdyby ktoś coś wiedział piszcie do mnie PW Quote
Boogie Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ale gdzie dokładnie, to może pomóc w szukaniu właściciela. Torów kolejowych dookoła Poznania bez liku Quote
marta23t Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 dokładnie. jeśli to okolice Skórzewa/ Dopiewa to tam są 2 huszczaki biegające- uciakające często.. Quote
snuszak Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 W Puszczykowie też są 2 uciekiniery (pies i suka) ostatnio też jakieś zwiały, jakiś tydzień temu i biegały koło torów w okolicach Lubonia nie wiem czy to nie to samo Quote
Recommended Posts