Gotrek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Gratulacje zwycięzcom! :D Nie mam jeszcze dokładnych wyników bulików, ale chciałam pokazać jaki sympatyczny upominek był wręczany do lokat :D Nam się udało w konkurencji 9 suczek zająć drugie miejsce :loveu: Cieszę się przeogromnie, bo sędziowała sędzia z z wyspy i do tego hodowca :). Quote
strumyk Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gratulacje ! A wrzuci ktos w koncu cala stawke? :) Czy tak bedziecie sobie opowiadac, a nas trzymac w niepewnosci? Nieladnie ;) Quote
Mikołaj Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 My również przyłączamy się do gratulacji :ysluper: Dorzucę parę zdjęć z wystawy 02.09.2006 Na początek debiut CANTINNI DYNASTIA BULLI kl.baby Zw.kl.szczeniąt "FRODZIO" MISTER MAN MERY MARIATOS-CWC BOB BIS [URL=http://imageshack.us][/URL Quote
blaira Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wkoncu jakies zdjecia staffikow , dziekujemy :) i czekamy na ciag dalszy. Czy ktos moze podac pelne wyniki s.b.t. ??:mad::p Quote
AMFI Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Serdeczne gratki dla jak zwykle eleganckiego Mister Mana!!! :cool2: i jego córeczki (???) oraz wschodzącej gwiazdy Leonarda :loveu: [SIZE=2]A jak poszło reszcie towarzystwa? Quote
Mikołaj Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Serdeczne gratki dla jak zwykle eleganckiego Mister Mana!!! :cool2: i jego córeczki (???) tak to jest córa MISTERA wspólna zabawa z ojcem Quote
wera99 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Magda nie mogę uwierzyć - pomniejszyłaś... fotki??? :) :) super zdjęcia = dzięki za mojego Łobuza!!! Leonid dziękuje wszystkim za gratulacje i śle ukłony ;) pozdrawiamy Quote
Alojzyna Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ayka Stawka Większa niż Życie - CWC i BOS :multi: Quote
bongobongo Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Mikołaj napisał(a):może ktoś ma wyniki z krajówki? Wiem, że BOB przypadł Siriusowi Quote
Alojzyna Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Z sześciu zgłoszonych staffików stawiły sie tylko 3. Psy klasa otwarta - Sirius ZECCHIENO D'ORO - BOS, BOB suki klasa młodzieży - GRETA Gazeno - Zw.Mł. klasa championów - ALFA Skordatura - BOS Oto zwycięzca rasy: Nawet P.Jendrasiak był zdziwiony tym zwycięstwem. Quote
Alojzyna Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 I c0 z tego, że przygrałam? (ALFA Skordatura) i tak jestem najpiękniejsza... i baaaaardzo szczęśliwa Quote
AMFI Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nie no nie mogę....:cool1: Alu, ostatnia fotka Alfy... cuuudko! Quote
staff-ka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mgd_a']Gratulacje zwycięzcom! :D Nie mam jeszcze dokładnych wyników bulików, ale chciałam pokazać jaki sympatyczny upominek był wręczany do lokat :D Nam się udało w konkurencji 9 suczek zająć drugie miejsce :loveu: Cieszę się przeogromnie, bo sędziowała sędzia z z wyspy i do tego hodowca :). Madziu przyjmij moje gratulacje !!!! , a dlaczego nawiazuje do Twego postu ..bo ÓW MIŁY UPOMINEK :loveu: dojechał nawet do mnie :-o .. za co bardzo dziekuję p.Markowi i nie omieszkam podziekować również Mikołajowi za dostarczenie go ,aż do Austrii (prawdziwy Mikołaj hihihi :lol: :multi: tylko nie wiem czy tak samo "Święty" :razz: :eviltong: ) A to oto moja "butla" ze znajomymi mnie psiakami .. ;) .. - miała być "naruszona" w Austrii ,ale wszyscy wczesniejsi chętni.. "spalili na panewce" :placz: Mikołaj przyjmij GRATULACJE za BiS GRAND PRIX ..tym to sie nie pochwaliłes :mad: :mad: ..w każdym razie ja nie pamiętam :shake: Zw.Rasy z drugiego dnia .. :cool3: :cool3: ..no,ale może sie najlepiej zaprezentował :p ?? Ayce ..osobiscie gratulaciłam.. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mikołaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dzięki za gratulki:lol: a Mikołaj nie zawsze święty:diabloti: Quote
Recommended Posts