Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy jeszcze w starym składzie. Był już alarm w środę ala fałszywy, I termin minął wczoraj i nic. Czekamy. Za instrukcję dziękuję jak się zbiore to wrzucę kilka fotek.

Posted

No to dalej trzymamy kciuki i czekamy na wieści o małej ziółkowej :)

Buszki napisał(a):
A krewetki w cieście? Moje je uwielbiają :cool3:.

Eeeeee nie wiem, bo sama za krewetkami nie przepadam.

Posted

Wczoraj Jadzia i Tomek byli u nas na imprezie (wczoraj mieli termin porodu:cool3:) małej się jakoś na świat nie spieszy. Zimno jest co się będzie na świat pchać zaczeka do wiosny :razz:

Posted

[FONT=Tahoma]Haha jak to nasze wiejskie powietrze dobrze działa na skuteczność porodów[/FONT] :eviltong: .
[FONT=Calibri]Tomecki twierdzi natomiast, że to przez to, iż od wczoraj odwilż i mała stwierdziła, że jest dostatecznie [/FONT]ciepło by wyjść do świata:cool3:

Posted

ziółek napisał(a):
godz.19.10 dokonał się cud narodzin - 3,400g ;55cm mama i córa czują się dobrze.

Ooooooooo, Małe Ziółko juz na tym najlepszym ze światów:)
Gratulacje dla CAŁEJ RODZINY!!!!!!! (bo kazdy się coś niecoś napracował, prawda?;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooooooo, Małe Ziółko juz na tym najlepszym ze światów:)
Gratulacje dla CAŁEJ RODZINY!!!!!!! (bo kazdy się coś niecoś napracował, prawda?;)

Pzdr.

A to słuszna słuszność.
Jadzia która przez prawie 9 miesiecy musiała się nie ruszać (dla mnie jest debeściarą wiedziała co ją czeka i przyjeła to na klate- normalnie szacun:razz:).
Tomek który nagle stał sie matką i ojcem dla Julki bo mama nieaktywna sie stała, do tego praczką, sprzątaczką, kucharzem, stylistką mody dziecięcej, o normalnej pracy nie zapominajac.
Ba nawet Julka miała swój wkład bo przecież jak tata pojechał na delegacje a Zina miała w nocy rozwolnienie i była burza to bez gadania z nią wychodziła i nawet się nie bała.

Posted

Cienka napisał(a):
My będziemy w sobotę u malucha to zapytam tomka czy mogę opublikować fotki z małą, bo on pewnie czasu teraz nie ma.

To i uściskaj serdecznie ćałą Rodzinę od nas i wycałuj:)
I.... czekamy na Małe Ziółko:)

Pzdr.