anita_happy Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Asior napisał(a):ooo macie jakichś fajnych chłopaków??? :razz: Dawać :) jak sie tu nie pojawią to ja Ci ZGREDZIE mogę na mmsa zapodać...bo mam juz Quote
marysia55 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asior napisał(a):ooo macie jakichś fajnych chłopaków??? :razz: Dawać :)Asior :loveu: Ty nie wyżyta babo :cool3:... co Ci sie zachciewa:crazyeye::crazyeye:, ale skoro chcesz chłopaków to jak sie mówi "chcesz-masz" :evil_lol:. Mamusia dla Ciebie zrobi wszystko .. nawet własnego syna upubliczni, ale jak wpadnie Danusia to sie będzie działo :diabloti: Quote
marysia55 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zgodnie z obietnicą otworzyłam dzisiaj podwoje mojej sypialni przed facetem. Fakt … nie zlał mi się łóżka , ale oto co zastałam gdy zaglądnęłam czym się facio zajmuje. Moja ulubiona bluzka, która ubierałam po wstaniu z legowiska gdy kaloryfery nie dogrzewały jak trzeba była w takim wstanie. Dziury wygryzione w rękawie i na przodzie bluzki.. Klapka na kieszonce całkowicie odgryziona. Guzik znikł … nie wiem gdzie. Niby wielki nie był , ale czy to możliwe aby go zżarł ???? Quote
marysia55 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 A oto i niespodzianka czyli pierwsza w życiu kąpiel Borysa. Długo się nad tym zastanawiałam czy aby to nie za wcześnie, ale doszłam do wniosku że wystarczy tego intymnego zapachu o intensywnym aromacie „schronisko”w moim domu . Polaków rozmowy na temat higieny ciała i futra:evil_lol: Transport do gabinetu ‘odnowy biologicznej’:roll: Pierwsze spotkanie z wodą i szamponem:razz: Marysia ratunku …. zobacz co ta bestia mi robi … nie chcę być pachnący :shake: W końcu koniec tortur:placz: Oooooo matko … jeszcze wycieranie :mad: Quote
marysia55 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Śpię jak po kąpieli .. jakoś mi futro się rozjasniło i sny jakby jasniejsze :p:p:p Quote
marysia55 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dzisiaj .... chociaż niby wczoraj Borysek dokonał kolejnych sukcesów w swoim życiu. Zaliczył pokój Przemka pakując sie pod ławę, która wydaje mi sie jest dla niego namiastką budy. Budę, która mu zrobiłam prowizorycznie pod stolikiem na przedpokoju 'olał' . Zaglądnał tez do 'dużego' pokoju, który do tej chwili omijał szerokim łukiem. Tak więc widać kolejne postępy psiaka ... a to przeciez dopiero tydzień jak zawitał do naszego domu. Jestem tak dumna z jego postępów, że szkoda gadać. Udał mi sie synuś ... chociaż żartuje, że to synuś mojego syna. Jutro będzie test na 'gości' ... jestem pewna, że zda celująco to bardzo pojętny psiak , a i goście bardzo "zwierzolubni" Quote
anita_happy Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 dzizas - a to ja MU groziłam, ze wrzuce na forum "panny w kapieli" hahahha...a to mamusia zrobiła...bua hahahahah..no to teraz wątek Borysa podskoczy na oglądalności... moge telefon wpisać - cooo...bo juz robie za asystentke Marysi...ale za impresario Przemka to nie mam zamiaru dziełac :P Asior - a moze TY??cooooooo Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No, jak na takie kąpielowe foty: http://img135.imageshack.us/img135/3088/obraz006r.jpg, to coś słaba ta "oglądalność" wątku :evil_lol::evil_lol:. Marysiu, kiedy śpisz ? Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dzisiaj mieliśmy gości (małżeństwo) bardzo pro-zwierzęce .Niestety pokładana przeze mnie wiara w Boryska na chwilę 'legła w gruzach'. Zaraz po ich wejściu do mieszkania (mieli dokładny regulamin zachowania sie wobec MOJEGO PSA) ....... Borysek wpadł w popłochu do sypialni i ..... w stresie zesikał się na wykładzinę oraz 'walnął klocka'. Po czym zaszył sie w pokoju Przemka pod ławą. Jak widać do nas się już przyzwyczaił ... natomiast obce osoby są w dalszym ciągu dla niego powodem do stresu .. nie zna .... nie rozumie ... boi się !! Z upływem czasu było lepiej. Nie widząc zagrożenia z ich strony zaczął 'kukać' do pokoju gościnnego, aż w końcu się przełamał i wszedł, ale podchodzić do siebie nie pozwolił. Położył się między mną , a Przemkiem ... i bacznie obserwował otoczenie. Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dana napisał(a):No, jak na takie kąpielowe foty: http://img135.imageshack.us/img135/3088/obraz006r.jpg, to coś słaba ta "oglądalność" wątku :evil_lol::evil_lol:. Marysiu, kiedy śpisz ? w nocy kochana ... w nocy:diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 anita_happy napisał(a):dzizas - a to ja MU groziłam, ze wrzuce na forum "panny w kapieli" hahahha...a to mamusia zrobiła...bua hahahahah..no to teraz wątek Borysa podskoczy na oglądalności... moge telefon wpisać - cooo...bo juz robie za asystentke Marysi...ale za impresario Przemka to nie mam zamiaru dziełac :PAsior - a moze TY??cooooooo Anita ... mój syn zawsze może na mnie liczyć:evil_lol::evil_lol: ... nawet sie go nie pytałam jakie foty mogę tutaj zamieścić :diabloti: mamusia .. to mamusia ... chce niech sobie zmieni :eviltong: Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Najpierw muszę cos ‘przekąsić’:razz: Później legnę się koło Przemka:p Jak leżę koło swojego pana to dam się pogłaskać:cool3: Nooo …. może też coś łaskawie wezmę do pyszczka .. szynka to szyneczka :evil_lol: Ale tak naprawdę to najlepiej mi przy Przemku:loveu: Quote
AMIGA Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ale wspaniale cudo! Marysiu :loveu:- jesteś wielka. Trochę pracy przed Tobą i Synem, ale za to efekty jakie będą!!!!!! :multi: Quote
danka4u1 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Towarzyszyłam Wam i Boryskowi w sesji kąpielowej i dalszych scenach z życia Waszego i Boryskowego, chociaz nic nie pisałam. Wyraźnie widać: Przemek, ława i ...Marysia- w takiej chyba kolejności :evil_lol: :evil_lol: - to bezpieczny teraz Boryskowy CAŁY ŚWIAT :multi: :multi: Quote
Asior Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 marysia55 napisał(a):Asior :loveu: Ty nie wyżyta babo :cool3:... co Ci sie zachciewa:crazyeye::crazyeye:, ale skoro chcesz chłopaków to jak sie mówi "chcesz-masz" :evil_lol:. Mamusia dla Ciebie zrobi wszystko .. nawet własnego syna upubliczni, ale jak wpadnie Danusia to sie będzie działo :diabloti: jaka Danusia??? A co do upubliczniania syna.. a cóż mi po Przemku na zdjeciu :roll: Jak byś mi zapakowała w kartonik i kurierem do domu wysłała to rozumiem, ale na zdjeciu??? :roll: a tak wracając do głównego wątku, jaka ku..wa nie wyżyta, co??? Po prostu nie dopieszczona.. o!!! anita_happy napisał(a): moge telefon wpisać - cooo...bo juz robie za asystentke Marysi...ale za impresario Przemka to nie mam zamiaru dziełac :P Asior - a moze TY??cooooooo :shake: nie nadaje się do tego.... nie w tym przypadku :) marysia55 napisał(a):Borysek wpadł w popłochu do sypialni i ..... w stresie zesikał się na wykładzinę oraz 'walnął klocka'. Po czym zaszył sie w pokoju Przemka pod ławą. Jak widać do nas się już przyzwyczaił ... phi, zobaczysz jak asiorek wpadnie to Borys będzie cud miód i orzeszki :p a z wieści od MARYSI... Jest odcięta od świata :megagrin: Borys przegryzł jej kabel od internetu... Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 AMIGA napisał(a):Ale wspaniale cudo! Marysiu :loveu:- jesteś wielka. Trochę pracy przed Tobą i Synem, ale za to efekty jakie będą!!!!!! :multi: ooooo ciocia AMIGA zaglądnęła do Boryska, alesie chłopaczysko ucieszy, że mu fanek przybywa:) danka4u1 napisał(a):Towarzyszyłam Wam i Boryskowi w sesji kąpielowej i dalszych scenach z życia Waszego i Boryskowego, chociaz nic nie pisałam. Wyraźnie widać: Przemek, ława i ...Marysia- w takiej chyba kolejności :evil_lol: :evil_lol: - to bezpieczny teraz Boryskowy CAŁY ŚWIAT :multi: :multi:widzę, że ciocia/mamuśka podpisała liste obecności :) Asior napisał(a): z wieści od MARYSI... Jest odcięta od świata :megagrin: Borys przegryzł jej kabel od internetu... nie ciesz się :mad::mad: juz naprawiony :lol: Quote
marysia55 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zwierzenia Borysa:cool3: Dekalog osiągnięć Borysa na dzień dzisiejszy:lol: 1/ nauczyłem się chodzić po schodach 2/ przestałem załatwiać się w domu (czasami jeszcze jakaś mała ‘wpadka’ się zdarzy) 3/ nie sikam do łóżka mojej pani ( na razie) 4/ nauczyłem się ( prawie) chodzić na lince 5/ wiem już do czego służą zabawki 6/ jem nawet jak na mnie patrzą (chociaż to wolno tylko moim ‘ludziom’) 7/ potrafię wziąć przysmaczka z ręki, ale tylko od ‘swoich’ 8/ dałem się wykąpać nie rozwalając kabiny 9/ polizałem rękę swojej pani (niech myśli, że to z miłości) bo czułem na niej zapach kiełbaski 10/ nie przeszkadzam państwu jak pracują przy komputerze tylko kładę się pod nim z głową na ich stopach. Czasami nawet liznę jeśli noga nie jest zbytnio owłosiona. Mam też ‘wpadki’ … nie będę wspominał o tych, o których już tu wszyscy wiedzą ponieważ Marysia wypeplała ….. aleeee : - nie chciałem dzisiaj wyjść na spacer ponieważ w bramie stały jakieś dzieci - odgryzłem swojemu kumplowi miśkowi nos - gdy Przemek wyszedł do pracy drapałem w drzwi i cicho wyłem - przegryzłem kabel od Internetu i Marysia przez pół dnia miała zamknięte ‘okno na świat’ - gdy tracę z oczu swoich ludzi zaczynam ‘skuczeć’, a chodzić za nimi 'krok w krok' jeszcze nie potrafię - nie wiem co mam robić z kotami, a one ciągle mnie podglądają (czy ja aby na pewno jestem psem :cool1: ) Jeśli o czymś zapomniałem … możecie dopisać:mad:. Quote
anita_happy Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 marysia55 napisał(a):w nocy kochana ... w nocy:diabloti::diabloti: nie śpi - miłuje się z Borysem jak Przemek nie widzi...hihihi...co by synuś nie zazdrosny był o synusia :P marysia55 napisał(a):Anita ... mój syn zawsze może na mnie liczyć:evil_lol::evil_lol: ... nawet sie go nie pytałam jakie foty mogę tutaj zamieścić :diabloti: mamusia .. to mamusia ... chce niech sobie zmieni :eviltong: no - to żeś narobiła - widziałaś jak licznuk przeglądaczy ruszył.... piszą do mnie o telefon do Przemka - DAWAĆ ??? Asior - zostało ci wybaczone, żeś nie odebrała fona i nie poszła na PA do niejakiej marysi55 Quote
Asior Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 anita_happy napisał(a): Asior - zostało ci wybaczone, żeś nie odebrała fona i nie poszła na PA do niejakiej marysi55 o dzięki Ci o PANI!!!!! :modla::modla::modla: Quote
anita_happy Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Asior napisał(a):o dzięki Ci o PANI!!!!! :modla::modla::modla: przyjęto Quote
panbazyl Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bardzo podobają mi się osiągniecia Borysa, a jeszcze bardziej wpadka z netem - jak odwyk to odwyk. psem się zająć a nie bzdurami w necie :) Quote
marysia55 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 panbazyl napisał(a):bardzo podobają mi się osiągniecia Borysa, a jeszcze bardziej wpadka z netem - jak odwyk to odwyk. psem się zająć a nie bzdurami w necie :):crazyeye: oooo matko, a już myślałam że 'zaginęłaś w akcji":evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Tak wygląda ’lukanie’ do dużego pokoju:-o Spotkanie „na szczycie” … widzicie ten kawałek psa pod stołem ??:razz: Kabli ( na razie) już nie gryzę … przerzuciłem się na krowy:evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 DOBRANOC ciotkom i wujkom … kto ma taką zajefajną podusię jak ja ?? Quote
AMIGA Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Krok po kroczku, krok po kroczku i juz nawet za kotami zacznie gonić :evil_lol: Quote
Recommended Posts