Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jest Marysia :Cool!: , są pazurki :Cool!:, są fotki Boryska:Cool!:, cieszymy się bardzo:Cool!:. Quote
danka4u1 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 No:multi: Dopadłam Cię Marysiu:multi: Ładnie to tak po nocy szwendać się po Dogo..:shake: Quote
bahlsa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='marysia55']ale dlaczego cicha ? :cool3: Właściwie sama nie wiem, taki mój charakter? ;) Ale zawsze jestem i będę, podziwiam fotki, wyczytuję informacje o Bo-Ryśku i jak wszyscy tutaj chcę więcej :). Pozdrawiam! Quote
marysia55 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='dana']Jest Marysia :Cool!: , są pazurki :Cool!:, są fotki Boryska:Cool!:, cieszymy się bardzo:Cool!:.czyli można powiedzieć, że zaspokoiłam wszystkie 'chcice':evil_lol: [quote name='danka4u1']No:multi: Dopadłam Cię Marysiu:multi: Ładnie to tak po nocy szwendać się po Dogo..:shake:musiałam Danusiu, żeby nie zasnąć . Przemek zapomniał kluczy do mieszkania, a gdyby zadzwonił na domofon to Bo-Rysiek tak by otworzył swoją koparę, że pół Krakowa by się zleciało:cool3: [quote name='bahlsa']Właściwie sama nie wiem, taki mój charakter? ;) Ale zawsze jestem i będę, podziwiam fotki, wyczytuję informacje o Bo-Ryśku i jak wszyscy tutaj chcę więcej :). Pozdrawiam! no to widzę, że trafiła nam się jeszcze jedna ciotka do "koncertu życzeń":diabloti: czyli znowu będę robić za fundację "spełniamy marzenia":evil_lol: ooojj Rysiek ty to masz dobrze ... same fantastyczne kobitki ci się chłopie trafiły na wątku :lol: Quote
danka4u1 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='marysia55']musiałam Danusiu, żeby nie zasnąć . Przemek zapomniał kluczy do mieszkania, a gdyby zadzwonił na domofon to Bo-Rysiek tak by otworzył swoją koparę, że pół Krakowa by się zleciało:cool3: Teraz odsypiasz nocne wędrówki?;) Co ci Twoi sasiedzi tacy mało psi ? Trzeba zabrać się za resocjalizację. :mad: Do zobaczenia nocą:evil_lol: Quote
panbazyl Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 no jestem :) i są pazurki!!!! Jupi!!! No Borys - super facet wyglądasz :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Marysiu, a co tam u Was ? :roll: Quote
panbazyl Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 no gdzie te śliczne pazurki? (one mi się na prawdę bardzo podobają i je szczerze podziwiam, bo moje paznokcie to - oj szkoda gadać.... widać, że co jakis czas szufluję łopatką w kociej kuwecie, typowe pazury kopacza kuwet) Quote
danka4u1 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Zdrowia, zdrowia, pogody ducha zawsze i mimo wszystko, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.Marysiu, cieplutko myslę o Tobie, posyłam Ci dobre myśli. Niech nadejdzie tylko dobry czas i dobre dni. Wszystkim wątkowiczom życzę szczęśliwych Świąt. Czworonogi niech też mają nas więcej w te dni wypoczynku i świętowania. Quote
panbazyl Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 i Panbazylowo też życzy samych szczęśliwych dni podczas Świąt a także oby cały następny rok był tylko i wyłącznie spokojny i taki jakiego chcemy :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Dołączają się Murzyniaki, życząc kochanej Cioci Marysi i Boryskowi samych dobrych dni . Quote
marysia55 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dziękujemy ślicznie i pięknie jak tylko można najbardziej za świąteczne życzenia. Niestety nie mogłam się zrewanżować podobnymi równie ciepłymi i serca płynącymi ponieważ święta spędziłam w szpitalu Quote
marysia55 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Do siego Roku !!! Chwil w których marzenia się spełniają i jednocześnie nie przestają nimi być, a niemożliwe staje się możliwe życzy Marysia i jej zwierzyniec Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Marysiu, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz dużo, dużo zdrowia w tym Nowym Roku. Dbaj bardzo o siebie kochana dziewczyno. Co tam u Boryska ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Marysiu, jak zdrowie ? Napisz choć parę słów, martwimy się :loveu:. Quote
danka4u1 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dana napisał(a):Marysiu, jak zdrowie ? Napisz choć parę słów, martwimy się :loveu:. Marysiu?????? Quote
marysia55 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 „Dżem dobry” … to ja Wasz Bo-Rysiek długo mnie nie było , ale się poprawię … Marysia zaniemogła i nie miałem kogo prosić, że by się Wam pokazać bo Przemek to nie miał czasu, a Marysia nie mogła. Witam wszystkich i pozdrawiam zarazem :lol: będę już grzeczny i co jakiś czas napisze co u mnie słychać :lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Borysku, jak to dobrze że pilnujesz :loveu:wszystkiego. Pilnuj też Marysi :lol: . Marysiu - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :loveu:. Quote
panbazyl Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 a i ja tu zaglądam tak po północy. Borysie - czy już zjadłaś śnieg? Bo moje futra jedzą i jedzą ale i tak śniegu nadal dużo. A mamy podobno kwiecień. Uściski dla Marysi :) Quote
magda222 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dzisiaj przyszła mi do głowy Marysia i Borysek... Pomyślałam, że sprawdzę co u nich... A tu cisza od baaardzo dawna. Czy ktoś wie co u nich słychać? Quote
danka4u1 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) ////////////////////////////////////////////////////////////////// Edited January 4, 2014 by danka4u1 Quote
danka4u1 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 magda222 napisał(a):Dzisiaj przyszła mi do głowy Marysia i Borysek... Pomyślałam, że sprawdzę co u nich... A tu cisza od baaardzo dawna. Czy ktoś wie co u nich słychać? ????????????????? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magda222 napisał(a):Dzisiaj przyszła mi do głowy Marysia i Borysek... Pomyślałam, że sprawdzę co u nich... A tu cisza od baaardzo dawna. Czy ktoś wie co u nich słychać? danka4u1 napisał(a):????????????????? Też o nich myślałam. Marysia ostatnio była tu w maju. Anita już się też dość długo nie pojawiała na dogo. Czy ktoś może dysponuje telefonem do Marysi lub Anity :roll: ? Quote
Recommended Posts