danka4u1 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Powiedziała i ...padła, a danka, co ja zwą 4u1 czeka na podporę duchową na tej pustej, śpiącej Dogomanii :shake: Ach, gdzie te czasy,gdy o każdej porze nocy można było spotkać jak nie Marysię to jakąś inną zaangażowaną ku nocnej pomocy:shake:;):shake: Quote
panbazyl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 to czekamy na Borysowe foty :) ja po wizycie w skarbówce :) Jestem hepi, bo do zwrotu rocznego dodadzą mi jeszcze 10 zł, bo się pomylilam w rachunkach. A teraz sie pakuję i do domu śmigam :) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Tranzytem biegnę przez Dogo, wpadłam powiedzieć Wam dzień dobry i biegnę dalej przez życie Quote
danka4u1 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 [FONT=century gothic]JEST TU KTOŚ ?????????????? [/FONT] Quote
panbazyl Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 danka4u1 napisał(a):[FONT=century gothic]JEST TU KTOŚ ?????????????? [/FONT] no ja ;) ;) ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='panbazyl']no ja ;) ;) ;) Ja też sobie ... przyleciałam , ale gdzie jest Marysia :roll::roll::roll:. Quote
panbazyl Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='dana']Ja też sobie ... przyleciałam , ale gdzie jest Marysia :roll::roll::roll:. szykuje dzień dziecka ;) Quote
danka4u1 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 panbazyl napisał(a):szykuje dzień dziecka ;) No to czekamy na fotorelację :multi: Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Witajcie ... potrzebowałam 2 godzin żeby wbić sie wątek Borysa ... nie wiem co dzieje z tym dogo Przepraszam Was kochani za to chwilowe :roll: milczenie, ale jakoś tak było mi 'daleko' do komputera. Jednak obiecuje (chyba po raz kolejny), że jutro postaram się wkleić jakieś zdjęcia Borysa i zapodać jakieś newsy. W każdym razie miło było Was tu zastać chociaż mnie nie było. Edited June 7, 2012 by marysia55 literówka Quote
danka4u1 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='marysia55']. W każdym razie miło było Was tu zastać chociaż mnie nie było. Przelotem jestem :multi: Mnie też miło, chociaż wolałabym, żebyś Marysiu nie narażała nas na niepokój i bywała tutaj częściej. Udzielam Ci nagany bez ostrzeżenia :mad: Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='danka4u1']Przelotem jestem :multi: Mnie też miło, chociaż wolałabym, żebyś Marysiu nie narażała nas na niepokój i bywała tutaj częściej. Udzielam Ci nagany bez ostrzeżenia :mad: Danusiu:loveu: rozumiem .... nagana to nagana :oops: , ale dlaczego bez ostrzeżenia :crazyeye: Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zgodnie z obietnicą zaraz wkleję zdjęcia Boryśka z naszej ostatniej wycieczki za Kraków. Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Niedawno zrobiliśmy sobie wycieczkę pod tytułem „znasz li swój kraj”. Borys nie znał :shake: … wszystko było nowe i ciekawe. Zwiedziliśmy klasztor Kamedułów Bosych w Czernej niedaleko Krzeszowic (35 km od Krakowa) Ruiny pałacu Potockich w Krzeszowicach I nieczynne kamieniołomy ( również kolo Krzeszowic) Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Borys szalał jak na labradora przystało :lol: Nawet towarzystwo kota mu nie przeszkadzało tym bardziej, że to był również członek ekipy ;) [FONT="][/FONT] Quote
marysia55 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Zabawy ze Staszkiem (ulubionym kumplem) .. tylko po co ci ludzie w około :roll: Jeśli odpoczynek to tylko między nogami Pańcia ... inne nogi sie do tego nie nadają :evil_lol: Mistrz szybkiego reagowania:cool1: .. czyli tyłek Borysa zawsze pierwszy w samochodzie :lol:… żeby przypadkiem o nim nie zapomnieć :diabloti: Quote
danka4u1 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Zdjęcia piękne, Borysowi rozszerzył się swiatopogląd i mnie też. Chociaż miałam tak blisko te wzystkie pałace, kamieniołomy i ruiny- nie byłam tam. Piramid i sniegów Syberii zachciało mi się..:shake: Marysiu, limit ostrzeżen juz wyczerpałaś:angryy: Teraz będziemy wyciągać konsekwencje. Prosimy o fotorelcje z wszystkich wydarzeń każdego tygodnia podczas, ktorego nie było Cię na Dogo:evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 no pieknie! Byłam w Krzeszowicach ale wieki temu.... a na pewno tak z 10 lat.... Za to teraz planuję kilka dni w Krk z wyjazdem do Ojcowa pewnie (z 2 psami i 2 dzieci i mężem) pozostałe 2 psy zostają w domu - chce połączyć przymus - czyli wystawę psów z ciekawym - tj pokazać małolatom Krk i okolice, a także poznac hodowczynie mojego Gryzonia - będa na wystawie :) a Borys dokonal takiego skoku cywilizacyjnego, ze szok! Gratulacje!!!!! Quote
marysia55 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='panbazyl']no pieknie! Byłam w Krzeszowicach ale wieki temu.... a na pewno tak z 10 lat.... Za to teraz planuję kilka dni w Krk z wyjazdem do Ojcowa pewnie (z 2 psami i 2 dzieci i mężem) pozostałe 2 psy zostają w domu - chce połączyć przymus - czyli wystawę psów z ciekawym - tj pokazać małolatom Krk i okolice, a także poznac hodowczynie mojego Gryzonia - będa na wystawie :) a Borys dokonal takiego skoku cywilizacyjnego, ze szok! Gratulacje!!!!! Dziękujemy pięknie za gratulacje , a za chwilę ciąg dalszy 'skoku cywilizacyjnego' czyli na co stać mężczyzn w moim domu ( i nie będą to bynajmniej np. porządki :) ) Quote
marysia55 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Polaków rozmowy przy piwie o sporcie czyli piłce nożnej:razz: Przemek : .. Borys zobaczysz, że wygramy:lol: Borys: … Przemek myślę, że będzie remis:roll::niewiem: Matko :crazyeye: jaki ten mecz stresujący Chyba obgryzę sobie wszystkiepazury:cool3:. Zaoszczędzą na weterynarzu:cool1: Mówiłem, że będzie remis, a to wszystko przez te koty :roll:…przyniosły pecha:eviltong:, a ta czarna to nawet w kadr nie chciała wejść.:diabloti: Quote
danka4u1 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 :multi::evil_lol::multi:Gdzie biedactwo, Marysiu ewakuowałaś się w czasie tych szaleństw sportowych- sport wirtualnie uprawiany !!! czyli przed tv :evil_lol: - a moze tez brałaś w nich udział? Trzeba było mnie odwiedzić w NS. Panbazylku, jestyesmy teraz wszystkie w kupie:evil_lol: Marysia w Krakowie, Ty też z przychówkiem ludzko- zwierzęcym, a ja nieopodal W NS. Kiedys z takiej okazji nalezałoby to uczcić:multi: Dawaj dalej ,Marysiu- zdjęcia z rozwoju akcji sportowej w domowo- telewizyjnym wydaniu Quote
marysia55 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='danka4u1']:multi::evil_lol::multi:Gdzie biedactwo, Marysiu ewakuowałaś się w czasie tych szaleństw sportowych- sport wirtualnie uprawiany !!! czyli przed tv :evil_lol: - a moze tez brałaś w nich udział? Trzeba było mnie odwiedzić w NS. Panbazylku, jestyesmy teraz wszystkie w kupie:evil_lol: Marysia w Krakowie, Ty też z przychówkiem ludzko- zwierzęcym, a ja nieopodal W NS. Kiedys z takiej okazji nalezałoby to uczcić:multi: Dawaj dalej ,Marysiu- zdjęcia z rozwoju akcji sportowej w domowo- telewizyjnym wydaniuchyba jednak sie wstrzymam ponieważ to byłyby zdjęcia baaaardzo monotematyczne :) Quote
danka4u1 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 To zamieść zdjęcia robione jutro pt Dzień nazajutrz :evil_lol: albo Krajoraz po bitwie :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Marysiu, ale się uśmiałam... z tych fotek Boryska: http://img204.imageshack.us/img204/1909/zdjcie1472a.jpg Zrobiłam bowiem podobne fotki chłopakom :evil_lol:. Nawet akcesoria identyczne... Chyba też będę musiała te fotki Wam pokazać... Mizianko dla Boryska :loveu:. Quote
panbazyl Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 no piekne zdjecia!!!! hihihihi :) ale kibice :) Quote
Recommended Posts