Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
I ja w koncu tu trafiłam na dobre:):) Wcześniej tylko podczytywałam, więc znam historię...ale dośc długo tu ni zaglądałam...teraz już mam zamiar być tu częściej:):) Borysek jest piękny i kochany...postęp przeogromny (choć nigdy, nawet przez moment nie miałam wątpliwości, ze tak sie stanie z Boryskiem) ale i "doborowe towarzystwo" tutaj można znaleźć:):)

Goniu, to naprawdę bardzo doborowe towarzystwo :lol::loveu:. Marysiu cieszę się, że wróciło moje ulubione sfinksowe zdjęcie Boryska. :lol::lol: Ja też wróciłam, a tak stricte to przyleciałam bo .... byłam na Łysej Górze :diabloti:. Ale nie będę zaśmiecać wątku Borysława:oops:, relacja z sabatu u Murzynka :lol:.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana napisał(a):
Goniu, to naprawdę bardzo doborowe towarzystwo :lol::loveu:. Marysiu cieszę się, że wróciło moje ulubione sfinksowe zdjęcie Boryska. :lol::lol: Ja też wróciłam, a tak stricte to przyleciałam bo .... byłam na Łysej Górze :diabloti:. Ale nie będę zaśmiecać wątku Borysława:oops:, relacja z sabatu u Murzynka :lol:.

Oj tak, tak wiem.."towarzystwo" znam od wielu latek i smiało możemy się mianować sławnym i znielubianym tutaj powszechnie, aczkolwiek brzmiącym dumnie- skrótem "TWA";););)...a teraz (tzn nie teraz...niedawno;):))do tegoż grona dołaczył oczywiście Borysław:):)

Posted

panbazyl napisał(a):
to Borys????? Ten pies baskerwilów jest cudny :) ech :)
czasami udaje mi się 'strzelić' takie zdjęcie ... potem sama się dziwię jakim cudem :)

danka4u1 napisał(a):
Odwiedzę Was dziewczynki/chi wspaniały BORYSŁAWIE oczywiście za tydzień. Wywiewa mnie znowu z ojczyzny:multi::multi:
Życzę wspaniałych chwil na łonie natury, odpoczynku i wszelakiej wesołości dla Waszych futrzaków.:loveu:
patrząc na datę to już niedługo Danusia powinna nam się pokazać w swojej 'cud-miód' opaleniźnie :lol:

gonia66 napisał(a):
I ja w koncu tu trafiłam na dobre:):) Wcześniej tylko podczytywałam, więc znam historię...ale dośc długo tu ni zaglądałam...teraz już mam zamiar być tu częściej:):) Borysek jest piękny i kochany...postęp przeogromny (choć nigdy, nawet przez moment nie miałam wątpliwości, ze tak sie stanie z Boryskiem) ale i "doborowe towarzystwo" tutaj można znaleźć:):)
witamy Goniu na wątku Borysława Krzywozębnego :evil_lol:

dana napisał(a):
no to muszę polecieć na wątek Murzynka bo nie jestem na bieżącą:razz:

panbazyl napisał(a):
a tak sobie zaglądam. Cieszę się że weekend zbyt długi ma się ku koncowi (czemu zawsze do nas wszyscy przyjeżdżają???)
bo WAS kochają :evil_lol:

Posted

WIedziałam, wiedziałam, jak Cie Maryś zobaczyłam u Kamysia, że zaraz nam wkleisz zdjątko Boryska:):) I nie mysliłam się:):) Cudny jest!!!Ale przez myśl mi nie przyszło, ze książę Borys I zamieni się w kangura, gdy zobaczy zieloną trawkę:):);) Cóż...zew krwi się odezwał:D

Posted

Już przyleciałam!!! Bez opalenizny, bo tym razem polowałam na białe misie...zimno, zimno, ale warto było " przewietrzyć się " trochę.
Wrócę tutaj, jak dojdę do normalnego stanu po tych łowach w okolicach bieguna północnego.
Tymczasem buziaki dla Borysława i TWA:loveu::loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Już przyleciałam!!! Bez opalenizny, bo tym razem polowałam na białe misie...zimno, zimno, ale warto było " przewietrzyć się " trochę.
Wrócę tutaj, jak dojdę do normalnego stanu po tych łowach w okolicach bieguna północnego.
Tymczasem buziaki dla Borysława i TWA:loveu::loveu:

OOOOOOOOOOOOOOOOO.....no i mamy "spotkanie po latach";):):)
Gdzies Ty kobieto bywała????????????????/

Posted

danka4u1 napisał(a):
Kraje wielkiej matki rodiny. Było naprawdę mroźnie
AAAAaaaaaaaaa...że też skleroza mnie dopadła;):) No tak tak...ja te rojony to i mrozy na porzadku dziennym;) Ale co tam Danuś...wakacje za pasem...jeszcze się wybyczymy i opalimy;)
Gdzie Maryś??????????????

Posted

Witajcie kobietki .... wpadałam wszędzie tylko na chwilkę ponieważ problemów ciąg dalszy ... ja to mam szczęście . Jak się kurcze przykleiły tak nie ma siły się od nich oderwać.
Dziękuje, że jesteście tutaj :)
Ale widzę , że Gonia66 znowu dostała bana ... nie wiecie przypadkiem za co tym razem ?? ... ma kobieta szczęście :cool3:

Posted

[quote name='marysia55']Witajcie kobietki .... wpadałam wszędzie tylko na chwilkę ponieważ problemów ciąg dalszy ... ja to mam szczęście . Jak się kurcze przykleiły tak nie ma siły się od nich oderwać.
Dziękuje, że jesteście tutaj :)
Ale widzę , że Gonia66 znowu dostała bana ... nie wiecie przypadkiem za co tym razem ?? ... ma kobieta szczęście :cool3:

Marysiu, przylecisz do mnie na zlot ;) i będzie lepiej. Trzymaj się :lol:. Mizianko dla Boryska :lol:.

Posted

[quote name='panbazyl']przelotem zaglądam do Ciotek Czarownic :)[/QUOTE]
Ciotka czarownica zwana danką4u1 biegiem przelatuje przez Dogo i dalej leci przez dzień:multi::multi:

Posted

[quote name='panbazyl']na dogo bana dostać chyba łatwo.... za zaangażowanie najczęściej pewnie.... to jest chyba najbardziej prawdopodne !! aż sie tęskni za tym starym dogo takim bardziej praworządnym :cool1: dzisiaj takiego juz nie ma :cool3:

Posted

[quote name='dana']Marysiu, przylecisz do mnie na zlot ;) i będzie lepiej. Trzymaj się :lol:. Mizianko dla Boryska :lol:.chyba jutro Danusiu ... dzisiaj to juz padam na klawiaturę :)