Dana i Muszkieterowie Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 gonia66 napisał(a):I ja w koncu tu trafiłam na dobre:):) Wcześniej tylko podczytywałam, więc znam historię...ale dośc długo tu ni zaglądałam...teraz już mam zamiar być tu częściej:):) Borysek jest piękny i kochany...postęp przeogromny (choć nigdy, nawet przez moment nie miałam wątpliwości, ze tak sie stanie z Boryskiem) ale i "doborowe towarzystwo" tutaj można znaleźć:):) Goniu, to naprawdę bardzo doborowe towarzystwo :lol::loveu:. Marysiu cieszę się, że wróciło moje ulubione sfinksowe zdjęcie Boryska. :lol::lol: Ja też wróciłam, a tak stricte to przyleciałam bo .... byłam na Łysej Górze :diabloti:. Ale nie będę zaśmiecać wątku Borysława:oops:, relacja z sabatu u Murzynka :lol:. Quote
gonia66 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 dana napisał(a):Goniu, to naprawdę bardzo doborowe towarzystwo :lol::loveu:. Marysiu cieszę się, że wróciło moje ulubione sfinksowe zdjęcie Boryska. :lol::lol: Ja też wróciłam, a tak stricte to przyleciałam bo .... byłam na Łysej Górze :diabloti:. Ale nie będę zaśmiecać wątku Borysława:oops:, relacja z sabatu u Murzynka :lol:. Oj tak, tak wiem.."towarzystwo" znam od wielu latek i smiało możemy się mianować sławnym i znielubianym tutaj powszechnie, aczkolwiek brzmiącym dumnie- skrótem "TWA";););)...a teraz (tzn nie teraz...niedawno;):))do tegoż grona dołaczył oczywiście Borysław:):) Quote
panbazyl Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 a tak sobie zaglądam. Cieszę się że weekend zbyt długi ma się ku koncowi (czemu zawsze do nas wszyscy przyjeżdżają???) Quote
marysia55 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 panbazyl napisał(a):to Borys????? Ten pies baskerwilów jest cudny :) ech :)czasami udaje mi się 'strzelić' takie zdjęcie ... potem sama się dziwię jakim cudem :) danka4u1 napisał(a):Odwiedzę Was dziewczynki/chi wspaniały BORYSŁAWIE oczywiście za tydzień. Wywiewa mnie znowu z ojczyzny:multi::multi: Życzę wspaniałych chwil na łonie natury, odpoczynku i wszelakiej wesołości dla Waszych futrzaków.:loveu:patrząc na datę to już niedługo Danusia powinna nam się pokazać w swojej 'cud-miód' opaleniźnie :lol: gonia66 napisał(a):I ja w koncu tu trafiłam na dobre:):) Wcześniej tylko podczytywałam, więc znam historię...ale dośc długo tu ni zaglądałam...teraz już mam zamiar być tu częściej:):) Borysek jest piękny i kochany...postęp przeogromny (choć nigdy, nawet przez moment nie miałam wątpliwości, ze tak sie stanie z Boryskiem) ale i "doborowe towarzystwo" tutaj można znaleźć:):)witamy Goniu na wątku Borysława Krzywozębnego :evil_lol: dana napisał(a):Goniu, to naprawdę bardzo doborowe towarzystwo :lol::loveu:. Marysiu cieszę się, że wróciło moje ulubione sfinksowe zdjęcie Boryska. :lol::lol: Ja też wróciłam, a tak stricte to przyleciałam bo .... byłam na Łysej Górze :diabloti:. Ale nie będę zaśmiecać wątku Borysława:oops:, relacja z sabatu u Murzynka :lol:. no to muszę polecieć na wątek Murzynka bo nie jestem na bieżącą:razz: panbazyl napisał(a):a tak sobie zaglądam. Cieszę się że weekend zbyt długi ma się ku koncowi (czemu zawsze do nas wszyscy przyjeżdżają???)bo WAS kochają :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 WIedziałam, wiedziałam, jak Cie Maryś zobaczyłam u Kamysia, że zaraz nam wkleisz zdjątko Boryska:):) I nie mysliłam się:):) Cudny jest!!!Ale przez myśl mi nie przyszło, ze książę Borys I zamieni się w kangura, gdy zobaczy zieloną trawkę:):);) Cóż...zew krwi się odezwał:D Quote
panbazyl Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 NO tak - jedna na mietle sobie lata po Łysej Górze, druga cos marzy o Australii - a ja chce upałów na powrót :) Quote
danka4u1 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Już przyleciałam!!! Bez opalenizny, bo tym razem polowałam na białe misie...zimno, zimno, ale warto było " przewietrzyć się " trochę. Wrócę tutaj, jak dojdę do normalnego stanu po tych łowach w okolicach bieguna północnego. Tymczasem buziaki dla Borysława i TWA:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 danka4u1 napisał(a):Już przyleciałam!!! Bez opalenizny, bo tym razem polowałam na białe misie...zimno, zimno, ale warto było " przewietrzyć się " trochę. Wrócę tutaj, jak dojdę do normalnego stanu po tych łowach w okolicach bieguna północnego. Tymczasem buziaki dla Borysława i TWA:loveu::loveu: OOOOOOOOOOOOOOOOO.....no i mamy "spotkanie po latach";):):) Gdzies Ty kobieto bywała????????????????/ Quote
danka4u1 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Kraje wielkiej matki rodiny. Było naprawdę mroźnie Quote
gonia66 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 danka4u1 napisał(a):Kraje wielkiej matki rodiny. Było naprawdę mroźnieAAAAaaaaaaaaa...że też skleroza mnie dopadła;):) No tak tak...ja te rojony to i mrozy na porzadku dziennym;) Ale co tam Danuś...wakacje za pasem...jeszcze się wybyczymy i opalimy;) Gdzie Maryś?????????????? Quote
panbazyl Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 się przywitam. Marysia była chwilę u mnie na wątku, ale kilka dni temu. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='gonia66']..... Gdzie Maryś??????????????[/QUOTE] No jak to gdzie, u mnie na wątku też się na chwilkę pojawiła, ale teraz to jest już pewnie z kangurem Borysem w Australii :diabloti:. Quote
danka4u1 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='panbazyl']no co tu tak spokojnie????[/QUOTE] ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
panbazyl Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 no co ;) ja wiem, że ostatnio niezbyt często bywalam na dogo, ale tu cicho coś. Quote
marysia55 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Witajcie kobietki .... wpadałam wszędzie tylko na chwilkę ponieważ problemów ciąg dalszy ... ja to mam szczęście . Jak się kurcze przykleiły tak nie ma siły się od nich oderwać. Dziękuje, że jesteście tutaj :) Ale widzę , że Gonia66 znowu dostała bana ... nie wiecie przypadkiem za co tym razem ?? ... ma kobieta szczęście :cool3: Quote
danka4u1 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Byłam,:multi::multi: dobranoc i kolorowych snów, kobietki i Borysie wielki psie:loveu: Quote
panbazyl Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 na dogo bana dostać chyba łatwo.... za zaangażowanie najczęściej pewnie.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='marysia55']Witajcie kobietki .... wpadałam wszędzie tylko na chwilkę ponieważ problemów ciąg dalszy ... ja to mam szczęście . Jak się kurcze przykleiły tak nie ma siły się od nich oderwać. Dziękuje, że jesteście tutaj :) Ale widzę , że Gonia66 znowu dostała bana ... nie wiecie przypadkiem za co tym razem ?? ... ma kobieta szczęście :cool3: Marysiu, przylecisz do mnie na zlot ;) i będzie lepiej. Trzymaj się :lol:. Mizianko dla Boryska :lol:. Quote
danka4u1 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='panbazyl']przelotem zaglądam do Ciotek Czarownic :)[/QUOTE] Ciotka czarownica zwana danką4u1 biegiem przelatuje przez Dogo i dalej leci przez dzień:multi::multi: Quote
marysia55 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Witam :) Jutro czyli właściwie dzisiaj robimy z Borysem wypad za miasto może uda sie zrobic jakies fajne zdjęcia :) Quote
marysia55 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='panbazyl']na dogo bana dostać chyba łatwo.... za zaangażowanie najczęściej pewnie.... to jest chyba najbardziej prawdopodne !! aż sie tęskni za tym starym dogo takim bardziej praworządnym :cool1: dzisiaj takiego juz nie ma :cool3: Quote
marysia55 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='dana']Marysiu, przylecisz do mnie na zlot ;) i będzie lepiej. Trzymaj się :lol:. Mizianko dla Boryska :lol:.chyba jutro Danusiu ... dzisiaj to juz padam na klawiaturę :) Quote
Recommended Posts