danka4u1 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Byłam, podziwialam urokliwe zimowe wczasy Borysa i spółki. Pozdrawiam Was wszystkich.:loveu: Jestem z doskoku, bo przebywam w NS i nie są to wczasy, niestety... Quote
panbazyl Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='marysia55']Bazylek:loveu: ... zapraszam tez do nas ... będziesz miała okazje poznać osobiście tę moją bestie:diabloti: i nauczysz mnie jak zakazać tej cholerze skakać po mnie:cool3:. Po obcych nie skacze bo sie ich boi:cool1: zmiana planow - nie będę jechac po te koty ani koty do mnie nie przyjadą. co nie znaczy, że ja do Krk sie nie wybiore :) bo plan taki mam, ale nie wiem dokladnie kiedy. Ale piekne wczasy pod choinką mieliście z Borysem :) I jak sie on zmienil - to jest normalny pies :) i jaki szczęśliwy!!!!! Jupi!!!! Quote
marysia55 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='danka4u1']Byłam, podziwialam urokliwe zimowe wczasy Borysa i spółki. Pozdrawiam Was wszystkich.:loveu: Jestem z doskoku, bo przebywam w NS i nie są to wczasy, niestety...tylko szkoda, że trwały 2 dni :loveu: [quote name='panbazyl']zmiana planow - nie będę jechac po te koty ani koty do mnie nie przyjadą. co nie znaczy, że ja do Krk sie nie wybiore :) bo plan taki mam, ale nie wiem dokladnie kiedy. Ale piekne wczasy pod choinką mieliście z Borysem :) I jak sie on zmienil - to jest normalny pies :) i jaki szczęśliwy!!!!! Jupi!!!!teraz właściwie widzę jak on się zmienił. Do tej pory obserwowałam tylko jego psychikę, ale jak popatrzyłam na te ostatnie zdjęcia zwłaszcza to na schodach to faktycznie kawał chłopa się z niego zrobił. Dla mnie on jednak dalej jest małym Boryskiem strachulcem tym bardziej, że co jakiś czas nam o tym 'przypomina'. Dlatego wiem, że jeszcze sporo pracy przed nami zanim Borys wyjdzie na prostą. Przede wszystkim staramy się nim wychodzić w 'świat' - do ludzi, ale to 'twardy kawałek chleba' w wykonaniu Borysa. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Labek pełną gębą - ups, pyszczkiem :evil_lol:, cudności Boryskowe http://img594.imageshack.us/img594/1245/borys20120217jedlicze01.jpg :loveu:. A gdzie to się podziały fotki Marysi na wczasach pod choinką :roll:.... Quote
panbazyl Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ech zniknęły przez te roboty na dogo takie zajefajne fotki Borysa!!!! szkoda.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='panbazyl']ech zniknęły przez te roboty na dogo takie zajefajne fotki Borysa!!!! szkoda.... I zniknęła też Marysia .... pewnie pracuje i wygląda to mniej więcej tak: Mam nadzieję, ze dotrze jutro na urodziny Murzynka :roll: Quote
danka4u1 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Tak, to Marysia :shake: :-( :shake: A ja tutaj i tutaj :shake: :lol: :shake: Quote
panbazyl Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Danka - ja dziś to samo robiłam co TY post wyżej.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No, to witajcie w klubie... Powiem Danusiu Twoim sposobem ;). Ja jestem tutaj : i tutaj: i tutaj: i tutaj: i... sama nie wiem, gdzie jeszcze :shake: :evil_lol:. Quote
wapiszon Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='dana']No, to witajcie w klubie... Powiem Danusiu Twoim sposobem ;). Ja jestem tutaj : i tutaj: i tutaj: i tutaj: i... sama nie wiem, gdzie jeszcze :shake: :evil_lol:. Wszystkie byłyśmy w tych samych miejscach i się nie spotkałyśmy? Dziwne ;) Quote
panbazyl Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 to może zróbmy jakieś spotkanie - juz na miotłach sobie kiedyś tu polatałyśmy, moze znów pora na powtórkę? mamy ostatnio wprawę w miotłowaniu czy odkurzaczowaniu. Mnie jeszcze dziś czeka wrzucenie prania do pralki, bo po 22 mam tańszą taryfę.... Quote
danka4u1 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='dana']No, to witajcie w klubie... Powiem Danusiu Twoim sposobem ;). Ja jestem tutaj : i tutaj: i tutaj: i tutaj: i... sama nie wiem, gdzie jeszcze :shake: :evil_lol:. Ja tez byłam dzis taki robot wieloczynnościowy i nie koniec jeszcze na tym... [quote name='wapiszon']Wszystkie byłyśmy w tych samych miejscach i się nie spotkałyśmy? Dziwne ;) Zapraszam na fajeczkę i co nieco do niej...moze pośrodku tego sobotnio- kobiecego pola bitwy; najlepiej w okolicy kompa Zaczynam Quote
panbazyl Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 a ja dziś stwierdzilam, z esprzątanie domu to pikuś, stawierdzila to jak wyszlam przy niedzieli wieszać pranie na dwór pierwszy raz w tym roku.... a po drodze slalom między bialymi kuleczkami.... Pora odkupić podwórko. 3 psy przez zimę dużo naprodukowały tych kulek.... Quote
wapiszon Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 panbazyl napisał(a):a ja dziś stwierdzilam, z esprzątanie domu to pikuś, stawierdzila to jak wyszlam przy niedzieli wieszać pranie na dwór pierwszy raz w tym roku.... a po drodze slalom między bialymi kuleczkami.... Pora odkupić podwórko. 3 psy przez zimę dużo naprodukowały tych kulek.... Noo, tych min jest u nas, że ho, ho. Ale to działaka Tz-ta;) Ja codziennie sprzątam kocie toj-toje. Bo nasz Garfield nawet jak jest na dworze , to przychodzi do łazienki, załatwia się do kuwety i idzie dalej;) No ale bierze przykład ze swojego Pańcia. Pańcio też te rzeczy robi w łazience a nie na dworze ;) Quote
panbazyl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 mój pers też do domu przynosił "skarb" i zostawiał nam aromaty. Dzielił się z nami tym co miał najlepszego :cool3: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Marysiu... Borysku, powiedz Marysi że już niedługo będzie Wielkanoc.... Quote
panbazyl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='dana']Marysiu... Borysku, powiedz Marysi że już niedługo będzie Wielkanoc.... no tak, niech Marysia Borysowe jajczęta maluje.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 panbazyl napisał(a):no tak, niech Marysia Borysowe jajczęta maluje.... Niech je pomaluje;), tylko niech się już odezwie .... przed .... Wielkanocą :diabloti:. Quote
panbazyl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 dana napisał(a):Niech je pomaluje;), tylko niech się już odezwie .... przed .... Wielkanocą :diabloti:. ano - Maryś - daj głos! Quote
wapiszon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 panbazyl napisał(a):no tak, niech Marysia Borysowe jajczęta maluje.... Nie za wcześnie n malowanie Borysowych jajek?;) Quote
panbazyl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 wapiszon napisał(a):Nie za wcześnie n malowanie Borysowych jajek?;) no ja tam nie wiem.... Trza pytać autorki malunków :p Quote
wapiszon Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 panbazyl napisał(a):no ja tam nie wiem.... Trza pytać autorki malunków :p Albo Borysa :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 W 2010r w Wielka Sobotę odszedł mój mąż W 2011r w styczniu odszedł mój Sasza Dzisiaj ( 20.03.2012) odeszła moja mama Ile jeszcze muszę przeżyć 'pożegnań' aby BÓG mi odpuścił ..... i pozwolił normalnie żyć. Quote
Recommended Posts