Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Bazylek:loveu: ... zapraszam tez do nas ... będziesz miała okazje poznać osobiście tę moją bestie:diabloti: i nauczysz mnie jak zakazać tej cholerze skakać po mnie:cool3:. Po obcych nie skacze bo sie ich boi:cool1:
zmiana planow - nie będę jechac po te koty ani koty do mnie nie przyjadą.
co nie znaczy, że ja do Krk sie nie wybiore :) bo plan taki mam, ale nie wiem dokladnie kiedy.

Ale piekne wczasy pod choinką mieliście z Borysem :) I jak sie on zmienil - to jest normalny pies :) i jaki szczęśliwy!!!!! Jupi!!!!

Posted

[quote name='danka4u1']Byłam, podziwialam urokliwe zimowe wczasy Borysa i spółki.
Pozdrawiam Was wszystkich.:loveu:
Jestem z doskoku, bo przebywam w NS i nie są to wczasy, niestety...tylko szkoda, że trwały 2 dni :loveu:

[quote name='panbazyl']zmiana planow - nie będę jechac po te koty ani koty do mnie nie przyjadą.
co nie znaczy, że ja do Krk sie nie wybiore :) bo plan taki mam, ale nie wiem dokladnie kiedy.

Ale piekne wczasy pod choinką mieliście z Borysem :) I jak sie on zmienil - to jest normalny pies :) i jaki szczęśliwy!!!!! Jupi!!!!teraz właściwie widzę jak on się zmienił. Do tej pory obserwowałam tylko jego psychikę, ale jak popatrzyłam na te ostatnie zdjęcia zwłaszcza to na schodach to faktycznie kawał chłopa się z niego zrobił.
Dla mnie on jednak dalej jest małym Boryskiem strachulcem tym bardziej, że co jakiś czas nam o tym 'przypomina'. Dlatego wiem, że jeszcze sporo pracy przed nami zanim Borys wyjdzie na prostą. Przede wszystkim staramy się nim wychodzić w 'świat' - do ludzi, ale to 'twardy kawałek chleba' w wykonaniu Borysa.

Posted

[quote name='dana']No, to witajcie w klubie... Powiem Danusiu Twoim sposobem ;).
Ja jestem tutaj : i tutaj: i tutaj: i tutaj: i... sama nie wiem, gdzie jeszcze :shake: :evil_lol:.
Wszystkie byłyśmy w tych samych miejscach i się nie spotkałyśmy? Dziwne ;)

Posted

to może zróbmy jakieś spotkanie - juz na miotłach sobie kiedyś tu polatałyśmy, moze znów pora na powtórkę? mamy ostatnio wprawę w miotłowaniu czy odkurzaczowaniu. Mnie jeszcze dziś czeka wrzucenie prania do pralki, bo po 22 mam tańszą taryfę....

Posted

[quote name='dana']No, to witajcie w klubie... Powiem Danusiu Twoim sposobem ;).
Ja jestem tutaj : i tutaj: i tutaj: i tutaj: i... sama nie wiem, gdzie jeszcze :shake: :evil_lol:.
Ja tez byłam dzis taki robot wieloczynnościowy i nie koniec jeszcze na tym...

[quote name='wapiszon']Wszystkie byłyśmy w tych samych miejscach i się nie spotkałyśmy? Dziwne ;)
Zapraszam na fajeczkę i co nieco do niej...moze pośrodku tego sobotnio- kobiecego pola bitwy; najlepiej w okolicy kompa
Zaczynam

Posted

a ja dziś stwierdzilam, z esprzątanie domu to pikuś, stawierdzila to jak wyszlam przy niedzieli wieszać pranie na dwór pierwszy raz w tym roku.... a po drodze slalom między bialymi kuleczkami.... Pora odkupić podwórko. 3 psy przez zimę dużo naprodukowały tych kulek....

Posted

panbazyl napisał(a):
a ja dziś stwierdzilam, z esprzątanie domu to pikuś, stawierdzila to jak wyszlam przy niedzieli wieszać pranie na dwór pierwszy raz w tym roku.... a po drodze slalom między bialymi kuleczkami.... Pora odkupić podwórko. 3 psy przez zimę dużo naprodukowały tych kulek....

Noo, tych min jest u nas, że ho, ho.
Ale to działaka Tz-ta;)
Ja codziennie sprzątam kocie toj-toje. Bo nasz Garfield nawet jak jest na dworze , to przychodzi do łazienki, załatwia się do kuwety i idzie dalej;) No ale bierze przykład ze swojego Pańcia. Pańcio też te rzeczy robi w łazience a nie na dworze ;)

• 2 weeks later...
Posted

W 2010r w Wielka Sobotę odszedł mój mąż
W 2011r w styczniu odszedł mój Sasza
Dzisiaj ( 20.03.2012) odeszła moja mama
Ile jeszcze muszę przeżyć 'pożegnań' aby BÓG mi odpuścił ..... i pozwolił normalnie żyć.