Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
świete słowa:evil_lol: niech wraca skąd przyszła :diabloti: :mad::mad::mad:

jes jes jes :)
mam dośc tego mrozu - jakieś ze 2 godziny temu było sporo poniżej -20, ale nie wyjde sprawdzić, bo się boję....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobiety, padłam, chociaż nie nadużyłam niczego, ale i tak zdążyłam na sesję zdjęciową Borysa i Meggi z mojego podpisu. Borys to kawał chłopa. Przemek tez niedługo będzie musiał dostawiać krzesełko na dooopkę psinki maleńkiej...
Dzięki Marysiu za odwiedziny Meggi i Peggi. Bywaj u nas, bo chyba zebrało sie nam tam dobre towarzycho:evil_lol: i jakos udało się nam dokonać adopcji narazie tylko Meggi, ale ile było przy tym zamieszania i watpliwości, to mozna chyba tylko porównać z rodzącym się w bólach, wątpliwosciach i dyskusjach- domem dla Patosa.
Pamiętam, jak czytałam ten wątek i żaden dom nie wydawał się zbyt dobry dla Patosa. Tak samo i my miałyśmy z Meggi, wychuchaną na wątku i w DT jak księżniczka i zaden dom nie mógł sprostać naszym oczekiwaniom, a i teraz ...chucham na zimne i wolałabym zobaczyć to własne oczy...wizyta poadopcyjna wiecej nam powie.
Czy Wy wiecie, co słychać u Patosa?
Myślę, ze Borys mi wybaczy te długie i szerokie dygresje, bo tak dobrze jak u Marysi, nie będzie miał nigdzie. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości.

Posted

danka4u1 napisał(a):
myślę, ze Borys mi wybaczy te długie i szerokie dygresje, bo tak dobrze jak u Marysi, nie będzie miał nigdzie. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości.
dziękujemy Danusiu:loveu: ... tzn ja dziekuję :lol: ponieważ zdania Borysa na ten temat nie znam :shake:

Posted

A tak na marginesie:roll: to dlaczego Danusiu nie odbierasz ode mnie telefonu :mad::mad:
I druga sprawa ciekawe jak ten kolor pazurków określi nasz znawca Pawel_Ka:loveu: bo 'burgund' to na pewno nie jest:shake: i czy jako jedyny 'rodzynek' na wątku pokaże sie na sabacie u Boryska:razz: ... 'wiedźmin' też mile widziany :evil_lol:

Posted

pazurki jak zawsze eleganckie :)
ale i nos Borysa tez w szacie zimowej (Bazylowi jeszcze na zime nawet lekko jaśnieją poduszeczki pod łapami, wiosna wszystko wraca do normy, choc nos juz nie jest zupełnie czarny a z "przecierką")

Posted

panbazyl napisał(a):
ta panna wyglada jak ja gdy gotuję zupe dla męża :)

Panbazylku, teraz ja padłam, czy gotujesz też w takim wielkim garze :evil_lol:.

A wracając do jutrzejszej imprezy, Marysia ma już piękne, różowe paznokcie, a jak idą przygotowania ? Borysku, już dzisiaj, ponieważ jutro wyjeżdżamy, od Murzynka i Bariego: .
Propozycje urodzinowego menu : .

Może mi się uda jeszcze dzisiaj na chwilkę przylecieć ;), ciekawa jestem, jak się rozkręci impreza, przydałyby się może jeszcze jakieś drinki ;).

Posted

no ja zawsze jak juz gotuje to tak na tydzień (po co się na jakieś małe pitu-pitu rozwodzic - raz a dobrze). A że gotowac nie lubię z zasady, to wlaśnie ograniczam ten czyn do maximum, czyli - wielki gar a potem spokój :)
I z tej przyczyny u mnie gotuje mąż :) Bo stwierdził, ze to co ja zrobie nie nadaje się do niczego, nawet psy dostają surowe mięcho i gnaty, nie gotuję im :) (odmówily zjedzenia tego co im upichciłam - chyba je rozumiem)

Posted

Na rozrzewkę wybieram danie zaproponowane przez Danusię - danę, a do panbazylka mam prośbę. Rozumiem Twoja wrodzoną niechęć do gotowania, ale ten rozgrzewajacy napój nie wymaga dużo zachodu, a przygotować go można - i nalezy- dużo i jednorazowa akcja:

• 1 litr piwa
  • 3 łyżeczki cukru trzcinowego
  • łyżka miodu
  • kilka goździków
  • 2 łyżki soku malinowego
  • szczypta imbiru
  • szczypta cynamonu
Proponuję zwielokrotnić składniki. Ciotki sa zmarznięte:evil_lol::evil_lol: Od siebie dorzucam: Dla labradora Borysa:
Dla jego mamy Marysi:
Dla wszystkich uczestników urodzinowej balangi zaproszenie do lokalu Pod Borysem na kolację:

Posted

Danka!!!! takie gotowanie to ja lubię :) :) :) Oj i to bardzo :)
No i mule w białym winie tez potrafię zrobić (ogólnie dania z "dodatkami" jakoś są takie bardziej smakowite już na etapie planowania). Moim marzeniem jest własna winnica - atka malutka z piwniczką.... Ale na arzie nici z marzeń, bo co uda się wyprodukować, to w zimowe wieczory znika w tempie expresowym przy udziale znajomych :)

a impreza Borysa zapowiada się coraz lepiej :) Chyba Marysia coś szykuje, bo nie odwiedza nas tu ;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Panbazylku, pozwolę sobie zapisać się do grona Twoich znajomych...ze względu na te piwniczkę:evil_lol: ale nie tylko....

prosze bardzo :) Milo mi.
A teraz pedze po skladniki na magiczny napój :)

Posted

Zostawiłam WAS :loveu::loveu::loveu: tylko na chwilę :evil_lol: i cooo ... widzę, że 'koncert zyczeń ' piękny wyszedł, ale z drugiej strony to może dobrze bo z tego widzę wszystko już cioteczki przygotowały :diabloti: więc ja mogę teraz tylko degustować :eviltong: i ...... udać się w ramach relaksu na jakis zasłuzony odpoczynek

Posted (edited)

panbazyl napisał(a):
maryś - przyznaj się - startowałas z Borysem na labradory.info w konkursie foto "Para roku"? i nic się nie przyznałaś?
wiesz, że zapomniałam to tutaj zapodać:oops::oops::oops:, ale znacie moje zdanie na temat konkursów. Właściwie to mnie zdopingował Pawel_Ka:lol: i w ten sposób pchnełam swoje jedyne zdjęcie z Boryskiem bo zdjęcia Boryska z Przemkiem 'regulamin' nie dopuścił do konkursu:eviltong: a takie mieli chłopaki fajne zdjęcia:oops:.
Ale i tak zajęlismy II miejsce jako "Para roku 2011":diabloti:

Edited by marysia55
Posted

marysia55 napisał(a):
wiesz, że zapomniałam to tutaj zapodać:oops::oops::oops:, ale znacie moje zdanie na temat konkursów. Właściwie to mnie zdopingował Pawel_Ka:lol: i w ten sposób pchnełam swoje jedyne zdjęcie z Boryskiem bo zdjęcia Boryska z Przemkiem 'regulamin' nie dopuścił do konkursu:eviltong: a takie mieli chłopaki fajne zdjęcia:oops:.
Ale i tak zajęlismy II miejsce jako "Para roku 2011":diabloti:

no to więcej tego nie rob nam :) I GRATULACJE!!!!!! Fajne zdjecie :)

Posted

panbazyl napisał(a):
no to więcej tego nie rob nam :) I GRATULACJE!!!!!! Fajne zdjecie :)
nie będę (chyba:evil_lol:) ... a skąd wiesz jakie to było zdjęcie :crazyeye:

Na ten moment piję WASZE zdrowie kobietki :multi: no i żeby nie zamarznąć :diabloti: