marysia55 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 cioteczki:loveu: normalnie 'wymiatacie':evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przylecę jutro, żeby pogadać bo dzisiaj zwyczajowo lecę 'na twarz', żeby nie powiedzieć na 'pysk':diabloti: Quote
danka4u1 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 marysia55 napisał(a):cioteczki:loveu: normalnie 'wymiatacie':evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przylecę jutro, żeby pogadać bo dzisiaj zwyczajowo lecę 'na twarz', żeby nie powiedzieć na 'pysk':diabloti: Nie padaj na twarz! Podeprzyj się pazurkami. Quote
panbazyl Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 danka4u1 napisał(a):Nie padaj na twarz! Podeprzyj się pazurkami. bo sobie przypiłuje zbytnio ;) szkoda by było. Quote
danka4u1 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wioooooo, ciotki na popołudniowy spacerek z Borysem !!! Quote
panbazyl Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 a ja jutro do Warsaw musze jechać.... więc poszalejcie na mietłach same :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A ja mam na dzisiaj nowy sposób podróżowania , a co :evil_lol:. Borysek chyba na dniach obchodzi swoje urodziny, pamiętam, że Murzynek pojawił sie u nas chyba później... Quote
danka4u1 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Super!! Ten środek transportu jest chyba szybszy.Podrzućmy panbazylkowi, bo same tutaj będziemy cały dzień fruwać?? Niech szybko wraca. Czas mysleć o prezentach i imprezie urodzinowej. Dana,pokaz swojego Murzynka - link, zdjęcie? Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Co to? Sabat czarownic? :crazyeye: to się dołączę :evil_lol: Quote
panbazyl Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dzieki za miotły :) Pomogły. wrócilam z wawy - ale w jednym z pks (z mojej wichury do Lublina) było zimniej niz w zamrażalniku w którym trzymam psom mięso.... koszmar. Dobrze, że przynajmniej okna były zamknięte :) Bo by jeszcze wiało na dodatek. to kiedy robimy ten sabat urodzinowy? Quote
danka4u1 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tak. Miejsce juz wybrane- oczywiscie Łysa Góra. Środki transportu we własnym zakresie, albo do wyboru według uznania w poprzednich postach. Ja juz lecę. Prezenty..i przetransportowanie głównego bohatera uroczystosci- Borysa na Sabat- moze pomogą na wątku transportowym?-:evil_lol: - teraz o tym trzeba pomysleć. Marysia da sobie jakoś radę. To dzielna kobiecina i ten PAZUR!!! Kiedy dokładnie ma być ta impreza? Mozna juz zaczynać? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 danka4u1 napisał(a): ........................ Czas mysleć o prezentach i imprezie urodzinowej. Dana,pokaz swojego Murzynka - link, zdjęcie? Danusiu, a ja myślałam, że się już wszędzie chwaliłam naszym małym muszkieterem . Proszę bardzo, oto link do wątku już naszego, Murzynka: http://www.dogomania.pl/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku. Marysiu, czekamy na propozycje sabatu, upss, chciałam napisać imprezy urodzinowej Boryska oczywiście ;). Co do stroju, myślę, że biorąc pod uwagę... okoliczności... ten może być adekwatny , zastanowię się jeszcze natomiast nad środkiem lokomocji... No, to lecę dalej, acha, Gosiakp, witamy nową adeptkę :loveu:. Quote
danka4u1 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dana napisał(a):[B] http://www.dogomania.pl/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku. :. Fruuuuu do Murzynka. Juz ciotka leci. Quote
panbazyl Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 kochane Czarownice :) u mnie dzis rano -25.... mam dość. Quote
danka4u1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ciotki też kochane. U mnie 22, ale tez mam dość...i nie tylko mrozu Quote
panbazyl Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 danka4u1 napisał(a):Ciotki też kochane. U mnie 22, ale tez mam dość...i nie tylko mrozu ja tam rano -25 miałam teraz tez coś koło tego. Ale zapowiadają odwilż na przyszly tydzień!!!!! Ma być -10 :) Quote
danka4u1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To dobrze, bo mi miotła- czyli mietła , jak mawiają niektórzy - zamarzła i trudno dolecieć na Sabat....Oj, poleciałoby się, poleciało. Chciałaby dusza do raju :evil_lol: Marysia chyba zamarzła, albo znowu nas podpuszcza do złozenia samokrytyki;) Quote
panbazyl Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 pewnie to drugie - potem nas przeczochra po zamrożonej ziemi za insynuacje :cool3: Quote
marysia55 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 OOOO matko ... jak się gorąco zrobiło na wątku :evil_lol: Witam wszystkie cioteczki :loveu: te nowe i te starsiejsze oczywiście chodzi o staż na wątku :diabloti:. Kuurcze myślałam, że będę mogła kogoś tutaj 'przeczochrać' po twardym gruncie, ale mnie wyczuły kobity i doooopa blada:diabloti:, a tak sie fajnie zapowiadało :lol::lol: Ten wiekopomny dzień czyli dzień kiedy Borys wstapił w progi naszego skromnego domu :oops: będzie 5-ego lutego, ale sabat możemy zacząć duuużoooooo wcześniej. Quote
marysia55 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 chyba trzeba będzie przygotować coś specjalnego:diabloti: Quote
danka4u1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wybaczamy...ale nie zapomnimy niecnych zamiarów przeczochrania tak wiernych ciotek po zmarzniętej grudzie. Quote
danka4u1 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Rany, a cio to znowu szykujesz Marysiu????? strach się bać Quote
panbazyl Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 no to sabatujmy :) U nas urodziny Panbazyla 9 lutego, więc połączmy siły i rzucajmy uroki na mróz i zimę - a sio na wschód Quote
marysia55 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 panbazyl napisał(a):no to sabatujmy :) U nas urodziny Panbazyla 9 lutego, więc połączmy siły i rzucajmy uroki na mróz i zimę - a sio na wschód świete słowa:evil_lol: niech wraca skąd przyszła :diabloti: :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts