Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

cioteczki:loveu: normalnie 'wymiatacie':evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przylecę jutro, żeby pogadać bo dzisiaj zwyczajowo lecę 'na twarz', żeby nie powiedzieć na 'pysk':diabloti:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
cioteczki:loveu: normalnie 'wymiatacie':evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Przylecę jutro, żeby pogadać bo dzisiaj zwyczajowo lecę 'na twarz', żeby nie powiedzieć na 'pysk':diabloti:

Nie padaj na twarz! Podeprzyj się pazurkami.

Posted

Super!! Ten środek transportu jest chyba szybszy.Podrzućmy panbazylkowi, bo same tutaj będziemy cały dzień fruwać?? Niech szybko wraca.
Czas mysleć o prezentach i imprezie urodzinowej.
Dana,pokaz swojego Murzynka - link, zdjęcie?

Posted

dzieki za miotły :) Pomogły. wrócilam z wawy - ale w jednym z pks (z mojej wichury do Lublina) było zimniej niz w zamrażalniku w którym trzymam psom mięso.... koszmar. Dobrze, że przynajmniej okna były zamknięte :) Bo by jeszcze wiało na dodatek.

to kiedy robimy ten sabat urodzinowy?

Posted

Tak. Miejsce juz wybrane- oczywiscie Łysa Góra. Środki transportu we własnym zakresie, albo do wyboru według uznania w poprzednich postach. Ja juz lecę. Prezenty..i przetransportowanie głównego bohatera uroczystosci- Borysa na Sabat- moze pomogą na wątku transportowym?-:evil_lol: - teraz o tym trzeba pomysleć.
Marysia da sobie jakoś radę. To dzielna kobiecina i ten PAZUR!!!
Kiedy dokładnie ma być ta impreza? Mozna juz zaczynać?

Posted

danka4u1 napisał(a):

........................
Czas mysleć o prezentach i imprezie urodzinowej.
Dana,pokaz swojego Murzynka - link, zdjęcie?

Danusiu, a ja myślałam, że się już wszędzie chwaliłam naszym małym muszkieterem . Proszę bardzo, oto link do wątku już naszego, Murzynka: http://www.dogomania.pl/threads/204199-MURZYNEK-AGAT-wychudzony-maluch-jest-już-wreszcie-w-swoim-domku.

Marysiu, czekamy na propozycje sabatu, upss, chciałam napisać imprezy urodzinowej Boryska oczywiście ;). Co do stroju, myślę, że biorąc pod uwagę... okoliczności... ten może być adekwatny , zastanowię się jeszcze natomiast nad środkiem lokomocji...
No, to lecę dalej, acha, Gosiakp, witamy nową adeptkę :loveu:.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ciotki też kochane. U mnie 22, ale tez mam dość...i nie tylko mrozu

ja tam rano -25 miałam teraz tez coś koło tego. Ale zapowiadają odwilż na przyszly tydzień!!!!! Ma być -10 :)

Posted

To dobrze, bo mi miotła- czyli mietła , jak mawiają niektórzy - zamarzła i trudno dolecieć na Sabat....Oj, poleciałoby się, poleciało. Chciałaby dusza do raju :evil_lol:
Marysia chyba zamarzła, albo znowu nas podpuszcza do złozenia samokrytyki;)

Posted

OOOO matko ... jak się gorąco zrobiło na wątku :evil_lol:
Witam wszystkie cioteczki :loveu: te nowe i te starsiejsze oczywiście chodzi o staż na wątku :diabloti:.
Kuurcze myślałam, że będę mogła kogoś tutaj 'przeczochrać' po twardym gruncie, ale mnie wyczuły kobity i doooopa blada:diabloti:, a tak sie fajnie zapowiadało :lol::lol:

Ten wiekopomny dzień czyli dzień kiedy Borys wstapił w progi naszego skromnego domu :oops: będzie 5-ego lutego, ale sabat możemy zacząć duuużoooooo wcześniej.

Posted

panbazyl napisał(a):
no to sabatujmy :)
U nas urodziny Panbazyla 9 lutego, więc połączmy siły i rzucajmy uroki na mróz i zimę - a sio na wschód
świete słowa:evil_lol: niech wraca skąd przyszła :diabloti: :mad::mad::mad: