Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

dziękujemy wszystkim za świąteczne życzenia:buzi:
i również przesyłamy od całej naszej "trójki"

:tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1:

Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim w święta ...
życzymy pogodnych i rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia
W gronie najbliższych, których kochamy
i przy których trwamy.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecane zdjęcia Boryskowych prezentów od poznańskiego Gwiazdora:loveu:

Taka wypasiona była Boryskowa paczka :multi: od poznańskiego Gwiazdora (Pawła_Ka :buzi:) …oczywiście zanim zdążyłam zrobić zdjęcie jedna piłeczka jakoś dziwnie znikła :shake:

Borysek był baaaardzo nią zainteresowany :crazyeye:

Zresztą nie tylko on … koty równie chętnie do niej zaglądały:razz: ... zdumione, że nic nie znalazły dla siebie :roflt:

Posted

A od mamusi Marysi dostał coś biedny Borysek???:shake:
Świętujcie i może już nie ucztujcie dziewczyny:evil_lol:. Przynajmnie ja chwilowo nie mogę i udałam się na spacer po dogo.:multi::multi::multi::multi:
Ruch to zdrowie:multi::multi:

Posted

panbazyl napisał(a):
no piekny prezent :)
a ja w tym roku dałam ciala i nic moje psy nie dostaly pod choinkę.....
no to faktycznie dałaś 'plamę' ciotka :mad::mad: .... od Marysi Borysek dosłał 'świskie uszy' i kiełbaski suszone (patyczki):diabloti:. Jak rozpieszczać to rozpieszczać "bidę":diabloti:

Posted

[quote name='panbazyl']no moje tylko po kolanku z indyka, ale to zwykla porcja kolacjowa była.... Nic to, do nadrobienia plama, bo prawoslawne świeta za mniej niz 2 tygodnie, więc sie poprawię noooooo :nono: ..... poczekamy na relacje z tej poprawy :roll:
A ja jak się odrobię to wkleję kilka fotek ze świątecznej imprezy gdzie Borys robił za bodygarda Przemka :diabloti:

Posted

[quote name='panbazyl']to i ja noworocznie już się zamelduję, bo potem to nie wiem czy dam radę ;)
Borys - wytrzymaj jakos sylwestra, potem będzie juz spokojnie :)
A chwilowo przed tą ciszą od Nowego Roku niech będzie głośno.:multi::multi: Borys- dzielny psiak i da radę, a Marysia już też duza dziewczynka i dzielna. Będzie dobrze, a nawet może być lepiej, czego Wam wszystkim życzę już od 1.01.2012 roku.:loveu::loveu::loveu:Wytrzymajcie jeszcze jeden dzień...........;)

Posted

Potrzebuje wsparcia logistycznego !!!!!!!!!
Dzisiaj mieliśmy namiastkę jutrzejszej nocy. W pobliżu naszego bloku młodzież ‘ćwiczy’ z petardami witanie Nowego Roku. W efekcie Borys to jedna trzęsąca się kupka ciała. Wpada z przerażeniem i płaczem pod moje biurko na którym stoi komputer. Dosłownie z płaczem bo trudno to nazwać skomleniem czy jęczeniem. Porównanie go do ‘trzęsącej się galarety’ czy osoby chorej na Parkinsona nie oddaje stanu w jakim się znajduje. Siadam razem z nim pod biurkiem, przytulam się i rozmawiam jak z dzieckiem. Nic nie pomaga. Po kilkunastu minuta ciszy za oknami uspakajają się drgawki, ale zostaje ciężkie ziajanie. Potem chodzi za mną krok w krok. Nawet gdy wchodzę do ubikacji Borys pcha się pierwszy. Siada przy sedesie i nie ma zamiaru wyjść więc dzisiaj ‘TE’ sprawy załatwiamy w towarzystwie Borysa.
Z moim poprzednim psiakiem nie miałam tego typu problemów podczas huków po prostu wchodził między nas i to mu wystarczało.
Nie mam dobrej wiedzy co mogę mu ewentualnie podać na uspokojenie żeby nie zaszkodzić dlatego proszę o podpowiedź i radę. Przecież stoperów do uszów mu nie kupię.Sedalinu tez nie podam:shake:

Posted

Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy wszystkim ślą życzenia
Przy tej pięknej sposobności
ja również życzę dużo zdrowia i radości.
Niech ten ROK co nadchodzi
W same dobre chwile obrodzi.
Niech przyniesie otuchę i nadzieję
Po prostu niech się dobrze dzieje.
Wszystkiego co w życiu najpiękniejsze
i najcenniejsze
Życzy Marysia, Przemek i Borys

Posted

Witam w Nowym Roku:lol:
Dopiero co wyszłam z łazienki w której słuchaliśmy z Borysem piosenek z radia (trochę głośno:roll: ) tak aby zagłuszyć odgłosy petard, ale udało się nam przeżyć i to najważniejsze :p:p

Posted

no to się witamy :)
my poszliśmy spać o 6 rano a wstaliśmy jak zawsze o 10 :)
Pirania trochę bala się petard, Bazyl mial to gdzieś, za to Małolat szczekał na petardy i miał olbrzymią ochote jakąs przynieść....

Posted

My tez zdrzemnęlismy sie o 6 rano, ale pobudka była nieco później..:shake:
Oskar- dziadek kocha petardy, tez zapolowałby na jakąś, ale jak do tej pory nie udały się polowania. Psina macha życzliwie ogonkiem do fajerwerków i z zachwytu aż popiskuje, rwąc naprzód.:multi::multi:Oj, złapałoby się taką latającą zabawkę.
Zdarza się też, ze czyta sobie spokojnie gazetę...;)

Posted

To i ja się zamelduję u Boryska noworocznie .
Widzę, Marysiu, że poradziłaś sobie świetnie z Boryskiem w łazience z radyjkiem ;). Dopiero dzisiaj przeczytałam o tych problemach z petardami. Bari podchodzi do strzałów ze stoickim spokojem. Reakcje Murzynka zaś, były dla nas wielką niewiadomą, okazało się jednak, że maluch nic sobie z tych petard nie robi :crazyeye:.
Pozdrawiamy noworocznie, życząc wszystkiego dobrego i dużo zdrówka w Nowym Roku Marysiu, dziękujemy pięknie za życzenia na murzynkowym wątku :loveu:.

Posted

- Puk, puk
- Kto tam???
- Ciocia Krysia, czy można odwiedzić Boryska???
- .......???????

Witam w nowym nr. 2012 i życzę wszystkiego dobrego

Marysiu :mad: nie pochwaliłaś się swoim nowym członkiem rodziny
To ja muszę się pokątnie o tym dowiadywać i to z takim opóźnieniem.

Przyszłam więc odwiedzić, choć żem nieproszona.