marysia55 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 dziękujemy wszystkim za świąteczne życzenia:buzi: i również przesyłamy od całej naszej "trójki" :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1: Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim w święta ... życzymy pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia W gronie najbliższych, których kochamy i przy których trwamy. Quote
panbazyl Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 uff... wyrwałam sie na sekundę z objęć stołu, co za ulga ;) Quote
marysia55 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 panbazyl napisał(a):uff... wyrwałam sie na sekundę z objęć stołu, co za ulga ;) tez sie urwałam, ale dopiero jak wszystko posprzątałam:cool3: Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
marysia55 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Obiecane zdjęcia Boryskowych prezentów od poznańskiego Gwiazdora:loveu: Taka wypasiona była Boryskowa paczka :multi: od poznańskiego Gwiazdora (Pawła_Ka :buzi:) …oczywiście zanim zdążyłam zrobić zdjęcie jedna piłeczka jakoś dziwnie znikła :shake: Borysek był baaaardzo nią zainteresowany :crazyeye: Zresztą nie tylko on … koty równie chętnie do niej zaglądały:razz: ... zdumione, że nic nie znalazły dla siebie :roflt: Quote
danka4u1 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A od mamusi Marysi dostał coś biedny Borysek???:shake: Świętujcie i może już nie ucztujcie dziewczyny:evil_lol:. Przynajmnie ja chwilowo nie mogę i udałam się na spacer po dogo.:multi::multi::multi::multi: Ruch to zdrowie:multi::multi: Quote
panbazyl Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 no piekny prezent :) a ja w tym roku dałam ciala i nic moje psy nie dostaly pod choinkę..... Quote
marysia55 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 panbazyl napisał(a):no piekny prezent :) a ja w tym roku dałam ciala i nic moje psy nie dostaly pod choinkę.....no to faktycznie dałaś 'plamę' ciotka :mad::mad: .... od Marysi Borysek dosłał 'świskie uszy' i kiełbaski suszone (patyczki):diabloti:. Jak rozpieszczać to rozpieszczać "bidę":diabloti: Quote
panbazyl Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 no moje tylko po kolanku z indyka, ale to zwykla porcja kolacjowa była.... Nic to, do nadrobienia plama, bo prawoslawne świeta za mniej niz 2 tygodnie, więc sie poprawię Quote
marysia55 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='panbazyl']no moje tylko po kolanku z indyka, ale to zwykla porcja kolacjowa była.... Nic to, do nadrobienia plama, bo prawoslawne świeta za mniej niz 2 tygodnie, więc sie poprawię noooooo :nono: ..... poczekamy na relacje z tej poprawy :roll: A ja jak się odrobię to wkleję kilka fotek ze świątecznej imprezy gdzie Borys robił za bodygarda Przemka :diabloti: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i dużo zdrowia dla Boryska i całej Jego Rodzinki - od Murzynka i Bariego Dobry drink też się przyda :drink1: . Bawcie się dobrze ! :BIG: Quote
panbazyl Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 to i ja noworocznie już się zamelduję, bo potem to nie wiem czy dam radę ;) Borys - wytrzymaj jakos sylwestra, potem będzie juz spokojnie :) Quote
danka4u1 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='panbazyl']to i ja noworocznie już się zamelduję, bo potem to nie wiem czy dam radę ;) Borys - wytrzymaj jakos sylwestra, potem będzie juz spokojnie :) A chwilowo przed tą ciszą od Nowego Roku niech będzie głośno.:multi::multi: Borys- dzielny psiak i da radę, a Marysia już też duza dziewczynka i dzielna. Będzie dobrze, a nawet może być lepiej, czego Wam wszystkim życzę już od 1.01.2012 roku.:loveu::loveu::loveu:Wytrzymajcie jeszcze jeden dzień...........;) Quote
marysia55 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Potrzebuje wsparcia logistycznego !!!!!!!!! Dzisiaj mieliśmy namiastkę jutrzejszej nocy. W pobliżu naszego bloku młodzież ‘ćwiczy’ z petardami witanie Nowego Roku. W efekcie Borys to jedna trzęsąca się kupka ciała. Wpada z przerażeniem i płaczem pod moje biurko na którym stoi komputer. Dosłownie z płaczem bo trudno to nazwać skomleniem czy jęczeniem. Porównanie go do ‘trzęsącej się galarety’ czy osoby chorej na Parkinsona nie oddaje stanu w jakim się znajduje. Siadam razem z nim pod biurkiem, przytulam się i rozmawiam jak z dzieckiem. Nic nie pomaga. Po kilkunastu minuta ciszy za oknami uspakajają się drgawki, ale zostaje ciężkie ziajanie. Potem chodzi za mną krok w krok. Nawet gdy wchodzę do ubikacji Borys pcha się pierwszy. Siada przy sedesie i nie ma zamiaru wyjść więc dzisiaj ‘TE’ sprawy załatwiamy w towarzystwie Borysa. Z moim poprzednim psiakiem nie miałam tego typu problemów podczas huków po prostu wchodził między nas i to mu wystarczało. Nie mam dobrej wiedzy co mogę mu ewentualnie podać na uspokojenie żeby nie zaszkodzić dlatego proszę o podpowiedź i radę. Przecież stoperów do uszów mu nie kupię.Sedalinu tez nie podam:shake: Quote
marysia55 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dziękujemy bardzo za życzenia ... nasze będą jutro :) Quote
danka4u1 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Prosimy też uprzejmie o zdjęcia ze szampańskiej- dosłownie- zabawy. CZEKAMY. Quote
marysia55 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy wszystkim ślą życzenia Przy tej pięknej sposobności ja również życzę dużo zdrowia i radości. Niech ten ROK co nadchodzi W same dobre chwile obrodzi. Niech przyniesie otuchę i nadzieję Po prostu niech się dobrze dzieje. Wszystkiego co w życiu najpiękniejsze i najcenniejsze Życzy Marysia, Przemek i Borys Quote
marysia55 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam w Nowym Roku:lol: Dopiero co wyszłam z łazienki w której słuchaliśmy z Borysem piosenek z radia (trochę głośno:roll: ) tak aby zagłuszyć odgłosy petard, ale udało się nam przeżyć i to najważniejsze :p:p Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 no to się witamy :) my poszliśmy spać o 6 rano a wstaliśmy jak zawsze o 10 :) Pirania trochę bala się petard, Bazyl mial to gdzieś, za to Małolat szczekał na petardy i miał olbrzymią ochote jakąs przynieść.... Quote
danka4u1 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 My tez zdrzemnęlismy sie o 6 rano, ale pobudka była nieco później..:shake: Oskar- dziadek kocha petardy, tez zapolowałby na jakąś, ale jak do tej pory nie udały się polowania. Psina macha życzliwie ogonkiem do fajerwerków i z zachwytu aż popiskuje, rwąc naprzód.:multi::multi:Oj, złapałoby się taką latającą zabawkę. Zdarza się też, ze czyta sobie spokojnie gazetę...;) Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 no i spać nie poszłam jak mialam w planach.... więc buszuje po dogo i strasze ludzi ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 To i ja się zamelduję u Boryska noworocznie . Widzę, Marysiu, że poradziłaś sobie świetnie z Boryskiem w łazience z radyjkiem ;). Dopiero dzisiaj przeczytałam o tych problemach z petardami. Bari podchodzi do strzałów ze stoickim spokojem. Reakcje Murzynka zaś, były dla nas wielką niewiadomą, okazało się jednak, że maluch nic sobie z tych petard nie robi :crazyeye:. Pozdrawiamy noworocznie, życząc wszystkiego dobrego i dużo zdrówka w Nowym Roku Marysiu, dziękujemy pięknie za życzenia na murzynkowym wątku :loveu:. Quote
danka4u1 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='panbazyl']więc buszuje po dogo i strasze ludzi ;) Buziaki od Ciotki Danki.I kto kogo straszy??? Quote
KrystynaS Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 - Puk, puk - Kto tam??? - Ciocia Krysia, czy można odwiedzić Boryska??? - .......??????? Witam w nowym nr. 2012 i życzę wszystkiego dobrego Marysiu :mad: nie pochwaliłaś się swoim nowym członkiem rodziny To ja muszę się pokątnie o tym dowiadywać i to z takim opóźnieniem. Przyszłam więc odwiedzić, choć żem nieproszona. Quote
Recommended Posts