danka4u1 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Niech będzie Borysławski miziany!!!! Quote
marysia55 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 danka4u1 napisał(a):Niech będzie Borysławski miziany!!!! Dziewczyny Borysławki jest miziany na okrągło, aż mu sie od miziania w głowie przewraca:diabloti: Quote
danka4u1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Witam się równiez i również wieczorowo.Marysia pewnie mizia Borysa, bo swiatełko przy jej nicku zgasło. Oj, ta zwierzyna ma się dobrze.Pomiziajcie mnie....przyjmę nawet wirtualne mizianki;) Quote
panbazyl Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 oj miziane :) moje psy czasem same sie miziają o drzewka w sadzie :) Quote
danka4u1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Panbazylku, pomiziałabym się o te drzewa, co to mówisz bywają w sadzie, ale mam malutki problem- brak sadu... Quote
panbazyl Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 a to o osiedlowe może co? Moje w sadzie sa małe, miniaturowe, jakby sad-bonsai, najwyżej 2 metry wysokości (jablonie), bo gruszki juz większe a śliwy i morele dośc spore. (sama od jakiegoś czasu zajmuję się sadem, znajduję w tym dzika przyjemność) Pozdrowienia dla Marysi a ja ide spać, bo jutro musze wstać o szalonej 7 godzinie.... Quote
marysia55 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 O widzę, że koleżanki sobie dogadzają :evil_lol:. Poza tym już po 'mikołajkach', a tutaj jakieś życzonka jeszcze spływają :diabloti: ... mizianki ... drapanki ... i pewnie pełna micha się marzy :diabloti:. Danusi wprawdzie by to nie zaszkodziło, ale Borysa to niedługo przerzucę na dietę :lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Borys już wie do czego najlepiej służą piłeczki:cool3:. Przestał je ‘konsumować’, zaczął się nimi bawić:lol:. Zwłaszcza lubi gdy mu się ją rzuca. Na hasło „szukaj piłeczki” … potrafi wywlec ją z najciemniejszej dziury:-o. Teraz mecze piłki nożnej odbywają się najczęściej w dużym pokoju. Niestety Borys gra nie ‘fair play’ :evil_lol:. Gdy Przemek go kiwa …. Łapie piłkę w zęby i opuszcza pole walki.:diabloti: Quote
danka4u1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Sędzio Marysiu, punkty karne rozdawaj hojną ręką tym zawodnikom!! Quote
panbazyl Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 a u mnie dziś spadł śnieg i jak co roku - drogowcy zaspali i nie byli świadomi tego, ze pada snieg.... Quote
Pawel_Ka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Borysek, poznańskie Gwiazdory pamiętają o tobie ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Borysku, wybaczysz :oops: - potrzebuję dość pilnie sensownej umowy adopcyjnej :lol:. Quote
panbazyl Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 o zesż, na jakimiś wątku wlasnie ostatnio "katowali" ta sprawę. zaczep moze Asior - ona chyba cos tam w umowach jest aktualna. Quote
marysia55 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 danka4u1 napisał(a):Sędzio Marysiu, punkty karne rozdawaj hojną ręką tym zawodnikom!! witajcie :) punkty karne mogę rozdawać, ale czerwonej kartki nie dam żadnemu bo juz nie będą chcieli mi okien umyć:diabloti: Quote
marysia55 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pawel_Ka napisał(a):Borysek, poznańskie Gwiazdory pamiętają o tobie ;) oooo matko :crazyeye: Paweł na wątku Borysa .... nie wierzymy własnym oczom :shake: Witaj nam sponsorze Boryskowy ... dla nie wtajemniczonych ... Paweł to Borysowy "Święty Mikołaj" .... Tłamsił swoich kolegów tenisistów i przysłał tyle piłeczek tenisowych Borysowi do gryzienia, że chłopak stwierdził że szkoda je zżerać lepiej się nimi bawić .. o innych gadżetach już nie wspomnę :lol: No to teraz Borys będzie przebierał łapkami :diabloti: co mu ten ulubiony Gwiazdor poznański podrzuci :loveu: Quote
marysia55 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 panbazyl napisał(a):to zagoń do lepienia pierogów :) oooo i to jest przednia myśl Bazylek :evil_lol: może nawet Ci podrzuce parę pierogów w wykonaniu Borysa bo te co zrobi Przemek sama wszamam :diabloti: Quote
danka4u1 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, ludzkiej życzliwości i psiej miłości od ciotki Danki dla fanów i sympatyków Boryska. Osobne i największe buziaki dla głównego bohatera wątku -Borysława Wspaniałego. Quote
panbazyl Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 marysia55 napisał(a):oooo i to jest przednia myśl Bazylek :evil_lol: może nawet Ci podrzuce parę pierogów w wykonaniu Borysa bo te co zrobi Przemek sama wszamam :diabloti: moga byc i w wykonaniu Borysa :) zawsze to coś miłego :) a tak jak juz tu zajrzałam - to zyyczę Wam aby wszystkie psy mialy swoje kochane domy :) a Marysi zdrowia aby mogla szaleć z Borysem na rybkach :) Quote
danka4u1 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 panbazyl napisał(a): Marysi zdrowia aby mogla szaleć z Borysem na rybkach :) Marysia zdrowa jak ta ryba, na którą szykujecie się z Borysem... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim życzymy zdrowych i wspaniałych Świąt. Ciasta już popiekłam, a pierogów w tym roku nie musimy lepić :diabloti:. Quote
Pawel_Ka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 marysia55 napisał(a):oooo matko :crazyeye: Paweł na wątku Borysa .... nie wierzymy własnym oczom :shake: Witaj nam sponsorze Boryskowy ... dla nie wtajemniczonych ... Paweł to Borysowy "Święty Mikołaj" .... Tłamsił swoich kolegów tenisistów i przysłał tyle piłeczek tenisowych Borysowi do gryzienia, że chłopak stwierdził że szkoda je zżerać lepiej się nimi bawić .. o innych gadżetach już nie wspomnę :lol: No to teraz Borys będzie przebierał łapkami :diabloti: co mu ten ulubiony Gwiazdor poznański podrzuci :loveu: no Paweł po wielkiemu cichu ciągle do Boryska zagląda ;) i aż się dziwi, że ten Gwiazdor DHLem jeszcze nie dojechał :/ Quote
marysia55 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Pawel_Ka']no Paweł po wielkiemu cichu ciągle do Boryska zagląda ;) i aż się dziwi, że ten Gwiazdor DHLem jeszcze nie dojechał :/ Paweł sorki wielkie :oops: prezent dojechał już wczoraj tylko Marysia urwała się wcześniej z pracy :razz: ( a to jest adres mojej firmy bo w godzinach w jakich jeżdżą kurierzy to ja pracuję ... niestety:evil_lol:). dzisiaj go przytaszczyłam do domu i mogłam śmiać się z Borysa gdy podchodził do tch wszystkich cudności jak do jeża:diabloti: Paweł jesteś WIELKI :loveu: .... Borys po raz pierwszy w swoim życiu dostał prezent pod choinkę i baaaaaardzo dziekuje :lol: my z resztą też . Jak będziesz kiedyś w Krakowie ... zapraszamy na piwo :beerchug: Quote
Recommended Posts