Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam się równiez i również wieczorowo.Marysia pewnie mizia Borysa, bo swiatełko przy jej nicku zgasło. Oj, ta zwierzyna ma się dobrze.Pomiziajcie mnie....przyjmę nawet wirtualne mizianki;)

Posted

a to o osiedlowe może co? Moje w sadzie sa małe, miniaturowe, jakby sad-bonsai, najwyżej 2 metry wysokości (jablonie), bo gruszki juz większe a śliwy i morele dośc spore. (sama od jakiegoś czasu zajmuję się sadem, znajduję w tym dzika przyjemność)
Pozdrowienia dla Marysi a ja ide spać, bo jutro musze wstać o szalonej 7 godzinie....

Posted

O widzę, że koleżanki sobie dogadzają :evil_lol:. Poza tym już po 'mikołajkach', a tutaj jakieś życzonka jeszcze spływają :diabloti: ... mizianki ... drapanki ... i pewnie pełna micha się marzy :diabloti:. Danusi wprawdzie by to nie zaszkodziło, ale Borysa to niedługo przerzucę na dietę :lol::lol:

Posted

Borys już wie do czego najlepiej służą piłeczki:cool3:. Przestał je ‘konsumować’, zaczął się nimi bawić:lol:. Zwłaszcza lubi gdy mu się ją rzuca. Na hasło „szukaj piłeczki” … potrafi wywlec ją z najciemniejszej dziury:-o.
Teraz mecze piłki nożnej odbywają się najczęściej w dużym pokoju. Niestety Borys gra nie ‘fair play’ :evil_lol:. Gdy Przemek go kiwa …. Łapie piłkę w zęby i opuszcza pole walki.:diabloti:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Sędzio Marysiu, punkty karne rozdawaj hojną ręką tym zawodnikom!!

witajcie :)
punkty karne mogę rozdawać, ale czerwonej kartki nie dam żadnemu bo juz nie będą chcieli mi okien umyć:diabloti:

Posted

Pawel_Ka napisał(a):
Borysek, poznańskie Gwiazdory pamiętają o tobie ;)
oooo matko :crazyeye: Paweł na wątku Borysa .... nie wierzymy własnym oczom :shake:
Witaj nam sponsorze Boryskowy ... dla nie wtajemniczonych ... Paweł to Borysowy "Święty Mikołaj" .... Tłamsił swoich kolegów tenisistów i przysłał tyle piłeczek tenisowych Borysowi do gryzienia, że chłopak stwierdził że szkoda je zżerać lepiej się nimi bawić .. o innych gadżetach już nie wspomnę :lol:
No to teraz Borys będzie przebierał łapkami :diabloti: co mu ten ulubiony Gwiazdor poznański podrzuci :loveu:

Posted

panbazyl napisał(a):
to zagoń do lepienia pierogów :)
oooo i to jest przednia myśl Bazylek :evil_lol: może nawet Ci podrzuce parę pierogów w wykonaniu Borysa bo te co zrobi Przemek sama wszamam :diabloti:

Posted

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek, ludzkiej życzliwości i psiej miłości od ciotki Danki dla fanów i sympatyków Boryska. Osobne i największe buziaki dla głównego bohatera wątku -Borysława Wspaniałego.

Posted

marysia55 napisał(a):
oooo i to jest przednia myśl Bazylek :evil_lol: może nawet Ci podrzuce parę pierogów w wykonaniu Borysa bo te co zrobi Przemek sama wszamam :diabloti:

moga byc i w wykonaniu Borysa :) zawsze to coś miłego :)

a tak jak juz tu zajrzałam - to zyyczę Wam aby wszystkie psy mialy swoje kochane domy :) a Marysi zdrowia aby mogla szaleć z Borysem na rybkach :)

Posted

marysia55 napisał(a):
oooo matko :crazyeye: Paweł na wątku Borysa .... nie wierzymy własnym oczom :shake:
Witaj nam sponsorze Boryskowy ... dla nie wtajemniczonych ... Paweł to Borysowy "Święty Mikołaj" .... Tłamsił swoich kolegów tenisistów i przysłał tyle piłeczek tenisowych Borysowi do gryzienia, że chłopak stwierdził że szkoda je zżerać lepiej się nimi bawić .. o innych gadżetach już nie wspomnę :lol:
No to teraz Borys będzie przebierał łapkami :diabloti: co mu ten ulubiony Gwiazdor poznański podrzuci :loveu:

no Paweł po wielkiemu cichu ciągle do Boryska zagląda ;) i aż się dziwi, że ten Gwiazdor DHLem jeszcze nie dojechał :/

Posted

[quote name='Pawel_Ka']no Paweł po wielkiemu cichu ciągle do Boryska zagląda ;) i aż się dziwi, że ten Gwiazdor DHLem jeszcze nie dojechał :/
Paweł sorki wielkie :oops: prezent dojechał już wczoraj tylko Marysia urwała się wcześniej z pracy :razz: ( a to jest adres mojej firmy bo w godzinach w jakich jeżdżą kurierzy to ja pracuję ... niestety:evil_lol:). dzisiaj go przytaszczyłam do domu i mogłam śmiać się z Borysa gdy podchodził do tch wszystkich cudności jak do jeża:diabloti:

Paweł jesteś WIELKI :loveu: .... Borys po raz pierwszy w swoim życiu dostał prezent pod choinkę i baaaaaardzo dziekuje :lol: my z resztą też . Jak będziesz kiedyś w Krakowie ... zapraszamy na piwo :beerchug: