panbazyl Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 no bo po co bokserkom guziki :evil_lol: chyba wiem , co powinniście Borysowi kupic na mikolaja - klatkę..... serio. Ja mam nawet dwie. I jeden z moich niszczujów nie zostanie sam w domu bez klatki, jak na arzie nie. Po tym jak pożarl Biblie ma szlaban na chodzenie luzem po domu jak nas nie ma. :diabloti: Quote
danka4u1 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Melduję się. Czytam, podziwiam zdjęcia killerowatego Boryska; pozdrawiam jego panią oraz wszystkich fanów LABRADORA BORYSA. Quote
panbazyl Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 a właśnie co tam u killera??? kolejne guziki padly ofiara łobuziaka? czy znow miśkomorderca w akcji? Quote
marysia55 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='dana']Borysek, coś takiego: http://img257.imageshack.us/img257/2126/zdjcie1018.jpg :crazyeye:.To jakieś naprawdę bardzo podłe insynuacje :evil_lol:. tiaaa ... oczywiście podłe insynuacje:evil_lol: bo przecież ten 'aniołek' :diabloti: w labradorowej skórze nie mógł tego zrobić :shake:. wszyscy o tym dobrze wiedzą :lol::lol: [quote name='panbazyl']no bo po co bokserkom guziki :evil_lol: chyba wiem , co powinniście Borysowi kupic na mikolaja - klatkę..... serio. Ja mam nawet dwie. I jeden z moich niszczujów nie zostanie sam w domu bez klatki, jak na arzie nie. Po tym jak pożarl Biblie ma szlaban na chodzenie luzem po domu jak nas nie ma. :diabloti: Bazylek:loveu: wiesz coooooooo ... za Biblie takie szykany :roll:. Przecież możesz sobie kupić nową :eviltong: [quote name='danka4u1']Melduję się. Czytam, podziwiam zdjęcia killerowatego Boryska; pozdrawiam jego panią oraz wszystkich fanów LABRADORA BORYSA. aaaa witamy naszego 'globtrotera' (pisownia spolszczona:diabloti:) .... gdzie byłaś powsinogo jak Cię :loveu: nie było. Chociaż ciepło Ci tam było :cool3: Quote
marysia55 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Wiecie ..... dzisiaj mija dokładnie 9 miesięcy jak Borys zawitał do naszego domu.:loveu: Boże ile ten psiak wniósł do nas ciepła i wzajemnej miłości. Cudnie jest obserwować jak się otwiera na życie i na ludzi (chociaż z tym mamy czasami jeszcze problemy), ale przecież z każdym dzieckiem są jakieś problemy. Codziennie widzę w nim zmiany i kocham je obserwować:lol:. Jednego Borysowi jednak nie daruję :mad: , że tak bez pamięci zakochał się w Przemku:diabloti::diabloti:, a nie we mnie :angryy: Karmię, wyprowadzam na spacer, bawię się z nim, gadam do niego ... i wszystko jest OK póki jesteśmy sami. Wystarczy, że w drzwi wejdzie Przemek:crazyeye: ... a ja już przestaje dla Borysa istnieć :shake: I czy jest sprawiedliwość na tym świecie:???: Quote
marysia55 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale były robione nocną porą przy sztucznym oświetleniu i w dodatku komórką Gdy Przemek wraca z pracy do domu to tak właśnie wygląda powitanie :diabloti: Radosne powitanie … dobrze chłopie, że już jesteś :evil_lol: Najpierw ‘buzi’ na przywitanie:calus: Potem … ‘uprzejmie donoszę’, że Marysia dzisiaj …….:roll: Marysia ……. Znowu podsłuchujesz :crazyeye:… i tak wszystko wypaplam:eviltong: Quote
marysia55 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 panbazyl napisał(a):a właśnie co tam u killera??? kolejne guziki padly ofiara łobuziaka? czy znow miśkomorderca w akcji? Panbazylku:loveu: ... ostatnio Borys zabrał się za robienie z domu tartaku :diabloti:, ale to już napisze jutro .... no chyba, że jeszcze dzisiaj złapie trochę czasu :cool1: Quote
danka4u1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='marysia55']gdzie byłaś powsinogo jak Cię :loveu: nie było. Chociaż ciepło Ci tam było :cool3: Marysiu, tak cieplutko mi było, że jestem poparzona, ale co użyłam, to moje:multi::multi: [quote name='marysia55']Karmię, wyprowadzam na spacer, bawię się z nim, gadam do niego ... i wszystko jest OK póki jesteśmy sami. Wystarczy, że w drzwi wejdzie Przemek:crazyeye: ... a ja już przestaje dla Borysa istnieć :shake: I czy jest sprawiedliwość na tym świecie:???: Na tym świecie sprawiedliwości nie ma, ale zawsze możemy mieć nadzieję na sprawiedliwość w przyszłości..;) Zrozum kobieto, która połamałaś już zęby na niejednym psie, że Ty pełnisz tylko funkcje usługowe wobec panicza Borysa. Do kochania są inne , ważniejsze osobistości.:evil_lol: U mnie też tak jest...gdzie ta sprawiedliwość:shake: [quote name='marysia55']Panbazylku:loveu: ... ostatnio Borys zabrał się za robienie z domu tartaku :diabloti:, ale to już napisze jutro .... no chyba, że jeszcze dzisiaj złapie trochę czasu :cool1: To jakaś nowa specjalność Borysowa? Drzewne przetwórstwo..:shake: :evil_lol: :shake: Na pierwszy ogień tzn zęby- pójdzie boazeria..??? Quote
panbazyl Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 no cóż - sezon na opał, chlopak drwa rąbie ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 marysia55 napisał(a): ...... Marysia ……. Znowu podsłuchujesz :crazyeye:… i tak wszystko wypaplam:eviltong:.. Nieładnie tak podsłuchiwać, Marysiu, oj nieładnie :shake:. Quote
panbazyl Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 dana napisał(a):Nieładnie tak podsłuchiwać, Marysiu, oj nieładnie :shake:. kiedyś był Wielki Brat, teraz Wielka Marysia..... Quote
panbazyl Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Anita znajduje psy bidaki a ja zobaczcie co dziś znalazlam na dokumentacji terenowej. http://www.dogomania.pl/threads/217399-Prosz%C4%99-o-ocen%C4%99 wedle wlaścicieli wszystko ok.... Quote
marysia55 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='danka4u1']To jakaś nowa specjalność Borysowa? Drzewne przetwórstwo..:shake: :evil_lol: :shake:Na pierwszy ogień tzn zęby- pójdzie boazeria..???'drzewne przetwórstwo' jak najbardziej TAK:cool3:, ale za boazerię nie ma odwagi sie jeszcze chłopak złapać i lepiej niech tak zostanie:shake: [quote name='panbazyl']no cóż - sezon na opał, chlopak drwa rąbie ;)ciepło ... ciepło :evil_lol::evil_lol: [quote name='dana']Nieładnie tak podsłuchiwać, Marysiu, oj nieładnie :shake:.ooojjj tam ... od razu podsłuchiwanie:diabloti:. Po prostu muszę być na bieżąco :cool1: [quote name='panbazyl']kiedyś był Wielki Brat, teraz Wielka Marysia.....:roflt::roflt::roflt: Quote
marysia55 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nastąpiła wiekopomna chwila:cool1: … Borys przyniósł ze spacerku swój pierwszy w życiu patyk. Zgodnie z relacją Przemka targał go przez cały park i wyniósł dumnie na IV piętro nie wypuszczając z pyszczura.:crazyeye: Potem niestety nastąpiła totalna dewastacja patyka:shake: …. Dom zamienił się w tartak więc to będzie pierwszy i ostatni patyczek przytargany do domu :roll:… chłopaki maja to już zapowiedziane :mad: Przyniosłem sobie ze spacerku ‘pyszny’ patyczek :lol: Tylko nie wiem dlaczego Marysia nie była zachwycona jak jej pokazałem co można zrobić z tym patyczkiem:roll: Ale szczery uśmiech i biel moich zębów udobruchał Marysię :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja też nie wiem, dlaczego Marysi nie podoba się tartak w domu..????:shake: Jesli Borys weźmie na serio pogróżki Marysi i zaprzestanie tartacznej działalności patykowej, może dojść do zmiany asortymentu drzewnego np stoły, boazeria...:evil_lol::angryy::evil_lol: Niech lepiej to biedne psisko pozostanie przy patyczkach, czego Ci Marysiu życzę z całego serca jako życzliwa i bynajmniej nie anonimowa ciotka Danka- oczywiście 4u1;) Quote
panbazyl Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no wiesz Marysiu - jednak lepiej jak on będzie przetwarzał patyki niż boazerie.... wiem co mówię - mam już jakies doświadczenie w tego typu przetwarzaczach. A poza tym - czyści sobie tez przy okazji zębole. Quote
marysia55 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Witam psipsiaciółki :loveu::loveu::loveu: z tymi ząbkami to się zgodzę i 'przemysłem drewnianym' też :evil_lol: , ale to 'TO' w całej okazałości wyglądało tak :crazyeye: i w dodatku to tylko kawałek przedpokoju :shake: ... do tego dopadł jeszcze chusteczki higieniczne ... no i oczywiście tarmoszona wszędzie ostatnia ofiara Boryska:cool3:. Ostatnio nawet chciał z nim wyjść na spacer :) :) :) w ogóle zauważyliśmy, że lubi nosić coś w pysku :diabloti: oprócz mojej ręki :roll: Quote
panbazyl Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jak nic - chłopak Ci dorasta :) Moje tak wykanczały chałupę od urodzenia do 1-2 lat a potem koniec z tym, czyli - za max 2 lata bedziesz miała spokojnego psa i sama będziesz sobie gryźc patyki, bo Borys na to nie spojrzy, bedzie sobie wtedy leżał na kanapie i oglądał tv. Quote
danka4u1 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 O ile bedziesz jeszcze miała chałupę , kanapę i telewizor...:evil_lol: zapraszam do siebie w przypadku dłgotrwałego i intensywnego ząbkowania Boryska. Mój Oskar już zajął się kanapowaniem z pilotem w łapinie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 panbazyl napisał(a):cos cisza u Marysi, co tam? Marysia chyba znowu podsłuchuje :diabloti:. Quote
panbazyl Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 no tak, musimy tu cicho siedzeć aby nie zakłócać nasłuchu ;) Quote
danka4u1 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 A ja myślę, ze biedna Marysia jest już bezdomna, bo w miarę wzrostu uzębienia dzielnego Boryska, cały domek został zamieniony na fifrmę tartaczną...:angryy:.zorganizujmy poszukiwania Marysi, może zbierzemy deklaracje na jej utrzymanie w DT, albo schron..:shake::shake:.u mnie może mieć BDT.:loveu: Marysiu, daj głos !!! Quote
panbazyl Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 pomysl przedni :) To jaką skarpetę trzeba by zorganizować, potem do weta z Marysią (a jak ze sterylką - wydasz do nowego domu bez sterylki? ) no i koniecznie dobra umowa. :diabloti: Kąpiel, odpchalnie (moze cos na kleszcze trzeba by od razu zaaplikować). A jak na koty reaguje :eviltong: No i czy wymaga specjalistycznej karmy :p (już słysze te gromy z jasnego nieba w nasza stronę) Quote
danka4u1 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 To mamy zarys dalszej działalności. Z kotami chyba w porządku, ale sterylkę zrobiłabym na cito:mad::evil_lol::mad: Quote
Recommended Posts