Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryś - TARCZYCE se zbadaj jak ci sie ZATOKI na głowie robia :P
a BORYS!!hmm...przytył:P

aha....w podpisie ma link do bazarku...BORYS kandyduje do Kalendarza na 2012 i ma JEDEN PUNKT!!!!!
a sznaucer Birman to juz chyba z 20 !!!
tak wiec - głoswoaćććć

Posted

[quote name='panbazyl']Marysiu - ja włochata jak Alf.... Mogę spokojnie odstąpić całe futro z nóg :cool3: tego z głowy nie dam, za bardzo je lubię.Bazylek:loveu: Ty 'mnie' tutaj nie swataj z futrem:evil_lol: mnie trza włosów na innej części ciała:diabloti:

[quote name='anita_happy']Maryś - TARCZYCE se zbadaj jak ci sie ZATOKI na głowie robia :P
a BORYS!!hmm...przytył:P

aha....w podpisie ma link do bazarku...BORYS kandyduje do Kalendarza na 2012 i ma JEDEN PUNKT!!!!!
a sznaucer Birman to juz chyba z 20 !!!
tak wiec - głoswoaććććAnita, tarczyca u mnie w porządeczku (przynajmniej tak było rok temu) .... to przede wszystkim stres i jeszcze raz stres .... masz na to jakies lekarstwo :roll:
A odnośnie Borysa to przeca pisałam, że ON nie medialny bo jego przemiana to taka wewnętrzna, a na zdjęciach potrzeba takiej zewnętrznej :cool3: ... a poza tym dałaś tam te paskudne zdjęcia, a ne te które wkleiłam pózniej ... więc i tak wszystko przez CIEBIE:eviltong:
Borysek faktycznie przytył ... już nawet przestałam jęczeć, że chudzina z niego :evil_lol:. jak wskakuje na mnie to 'klękajcie narody' muszę sie mocno trzymać żeby mnie nie przewrócił. A jak atakuje mnie w łóżku to muszę robić pełne zanurzenie pod kołdrę żeby mnie nie zabił swoim cielskiem i łapami :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']. A jak atakuje mnie w łóżku to muszę robić pełne zanurzenie pod kołdrę żeby mnie nie zabił swoim cielskiem i łapami :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha :multi:mam wizję tego nurkowania :multi::multi:nie mogę:multi::multi:

Posted

[quote name='danka4u1']Hahaha :multi:mam wizję tego nurkowania :multi::multi:nie mogę:multi::multi:[/QUOTE] Danusia:loveu: Ty się lepiej w wizjonerkę nie baw :mad: bo jak skacze na ciebie 27,5 kg.żywej wagi i to z rozpędu to wesoło nie ma :shake: tylko zostaje 'nurkowanie' bez aparatu tlenowego :diabloti:

Posted

[quote name='anita_happy']a może kiedyś Przemek NAGRA ten akt przemocy..hahhahah[/QUOTE] to wpłyń na niego, aby w końcu wział aparat do ręki ... leniwiec taki, że aż się zastanawiam w kogo on sie wdał bo w mamusie na pewno NIE :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Danusia:loveu: Ty się lepiej w wizjonerkę nie baw :mad: bo jak skacze na ciebie 27,5 kg.żywej wagi i to z rozpędu to wesoło nie ma :shake: tylko zostaje 'nurkowanie' bez aparatu tlenowego :diabloti:[/QUOTE]
Nasze proporcje 15: 50 kg:shake:nie ma lekko:shake: a skoki są na porządku dziennym i nocnym jak to u spanieli mix:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Nasze proporcje 15: 50 kg:shake:nie ma lekko:shake: a skoki są na porządku dziennym i nocnym jak to u spanieli mix:evil_lol:[/QUOTE] czyli te same doświadczenia tylko zmniejszmy tonażem:evil_lol:

Posted

Oj Maryś - a przeflancuj sobie moje nożne futro gdzie tylko chcesz :diabloti: nawet na plecy.

A Borys to Ci bedzie dopiero teraz mężniał i to przez jakieś 2 lata co najmniej. One tak mają, do 4 lat potrafia nawet mężnieć - nie mówię o utuczeniu psa, ale o mężnieniu, czyli rozrost klaty, głowy, mięśni. Jak ogladam foty Bazyla takie sprzed 3 lat to się dziwie ze taki chudziak (teraz ma 6). I 45 kg +/-. Jego synuś na arzie cienki bolek, ale za jakiś czas bedzie jak tatuś. Więc za jakieś 2 lata bedziesz dopiero nurkować. Już pierzyny sobie funduj puchowe, żeby lądowanie było amortyzowane.

Posted

[quote name='danka4u1']Moje doswiadczenia z Oskarem przybrały nawet formę ekstremalną - na polu walki pozostał mój zab!!!nie będę komentować bo musiałabym powiedzieć prawdę co kiedyś zrobił mi Borys :diabloti:, ale za cholerę tego nie powiem :oops:

[quote name='panbazyl']Oj Maryś - a przeflancuj sobie moje nożne futro gdzie tylko chcesz :diabloti: nawet na plecy.

A Borys to Ci bedzie dopiero teraz mężniał i to przez jakieś 2 lata co najmniej. One tak mają, do 4 lat potrafia nawet mężnieć - nie mówię o utuczeniu psa, ale o mężnieniu, czyli rozrost klaty, głowy, mięśni. Jak ogladam foty Bazyla takie sprzed 3 lat to się dziwie ze taki chudziak (teraz ma 6). I 45 kg +/-. Jego synuś na arzie cienki bolek, ale za jakiś czas bedzie jak tatuś. Więc za jakieś 2 lata bedziesz dopiero nurkować. Już pierzyny sobie funduj puchowe, żeby lądowanie było amortyzowane. Bazylek :loveu: te Twoje meszki z nóg to sobie może na 'pierwsi' przeflancuje :diabloti: będę bardziej seksi :evil_lol::evil_lol:
A z tymi 'piernatami' to mnie pocieszyłaś :shake:. Matko na niebie jaka mi się przyszłość kroi i za co to wszystko ... przecież byłam grzeczna dziewczynka (chyba???) :diabloti:

A w ogóle to mnie nie będzie, aż do wieczorka w niedzielę ... właśnie pazurki mi przysychają :p:p. Będzie to pierwsze moje od 1,5 roku spotkanie rodzinne, które nie jest związane z pogrzebem :shake:

Posted

Życzę Ci szampańskiej zabawy - na spotkaniu rodzinnym...:shake: - baw się za siebie i za mnie; demonstruj pazurki, bo masz pokazowe i nie myśl o nadmiarze lub braku futra..:evil_lol:
Baw się grzecznie:mad: bo inaczej Borys da Ci popalić, jak się zorientuje z kim ma przyjemność :evil_lol:
Pali mnie okrutna ciekawość, co Ci Borys zrobił????:evil_lol: I myśli takie mi różne przychodzą do głowy....;)

Posted

[quote name='danka4u1']Życzę Ci szampańskiej zabawy - na spotkaniu rodzinnym...:shake: - baw się za siebie i za mnie; demonstruj pazurki, bo masz pokazowe i nie myśl o nadmiarze lub braku futra..:evil_lol:
Baw się grzecznie:mad: bo inaczej Borys da Ci popalić, jak się zorientuje z kim ma przyjemność :evil_lol:
Pali mnie okrutna ciekawość, co Ci Borys zrobił????:evil_lol: I myśli takie mi różne przychodzą do głowy....;)Danusia:loveu: szkoda Twojego wysiłku kobieto :roll: mi jakby ktoś powiedział coś takiego co zrobił mi Borys to bym pewnie umarła ze śmiechu, ale wtedy nie było mi wcale wesoło. Do dzisiaj nie wiem czy się śmiać czy płakać:oops:. W każdym razie wtedy uratowało go tylko to, że dziada kocham, a jak kocham to potrafię darować i wybaczać nie jedno:diabloti:

Posted

[quote name='danka4u1']Moja wyobraźnia jest rozgrzana do czerwoności....:evil_lol: zabijesz mnie córeczko :shake:gwarantuje Ci, że jak Ci powiem w czym rzecz to wyobraźnia Ci się schłodzi:diabloti:, ale co wspomnisz to się będziesz krztusić ze śmiechu:evil_lol:. Zadzwonię, ale dopiero po niedzieli ... do tej chwili okładaj tę swoją wyobraźnię lodem :eviltong:

Posted

Proszę o wizytę poadopcyjną u Marysi. Trzeba sprawdzić, czy Borys ma wszystko, co powinien mieć TAKI PIES podczas nieobecności Marysi. Marysia, zmaltretowana przez labradora Borysa- pojechała zaczerpnąć tak potrzebnych jej sił, a naszym obowiązkiem jest zadbać o potrzeby chwilowej sieroty.:shake: