danka4u1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 panbazyl napisał(a):no i kogo upiekliście???? A kto sie grzał przy tym ogniu, by zacytowac Marysi dowcip o wznieconym pożarze...:evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='danka4u1']Cieplutko tutaj w tym wątkowym pogorzelisku.,:loveu: a ci wariaci...to kto:evil_lol:? Jednego jakbym znała...:evil_lol::evil_lol: Szczęśliwy pychol śliczniasty i tylko dawać mu buzi. Odważna jestem, bo na odległość. po pierwsze kogo masz Danuśka na myśli ???:cool3: po drugie .. Boryskowi możesz dawać buzi nawet z bliska... on taka ciapa ... krzywdy nie zrobi :lol::lol: [quote name='panbazyl']no i kogo upiekliście????najpierw myslałam o Asiorku ... nooo ale nie wypadało odbierać dzieciom matki :evil_lol: więc skończyło sie tylko na kiełbaskach, parówkach i kaszance :eating: i :beerchug: [quote name='danka4u1']A kto sie grzał przy tym ogniu, by zacytowac Marysi dowcip o wznieconym pożarze...:evil_lol: tym razem grzał sie Przemek jako 'starszy operator grillowy' :diabloti: Quote
panbazyl Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 no i nas nie zaprosiliście? jakieś foty przynajmniej tych kaszan z grilla - żeby się upewnić, że to nie plaskacze. Quote
marysia55 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 panbazyl napisał(a):no i nas nie zaprosiliście? jakieś foty przynajmniej tych kaszan z grilla - żeby się upewnić, że to nie plaskacze. wyjazd był bardzo spontaniczny więc nie było jak zaprosić WAS na imprezkę:evil_lol:, a Asior był tak podekscytowany, że zapomniał wyjąć aparat z plecaka:eviltong: Plaskacze nie nadają się na grilla ... są za chudzieńkie ( Asior chyba ich nie karmi co z resztą było widać podczas wizyty u mnie):diabloti: .... same kosteczki i prawie weszły do miski Borysa .. tę z wodą zostawiły sobie jako basen ale nie próbowały pływać żeby się nie potopić:evil_lol: Quote
panbazyl Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 no to dobrze, ze nas nie zapraszaliście, bo jakby sie moje brytfany pojawiły to by mogly zjeść jakiegoś myśląc że to kości śniadaniowe (moje futra na barfie, czasem nawet same łapią golębie, kury a nawet myszy....) Quote
Asior Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='marysia55']wyjazd był bardzo spontaniczny więc nie było jak zaprosić WAS na imprezkę:evil_lol:, a Asior był tak podekscytowany, że zapomniał wyjąć aparat z plecaka:eviltong: no i co kłamiesz matka, co?????????????????? i hilutek w otoczeniu parówy i Majla :) Quote
panbazyl Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 no no :) a te psiury są super. Takie torebkowe :0 no moze poza jamniorem, bo on wiiększy kaliber. Quote
danka4u1 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Psiury super, a jamniora udałoby sie jakoś upchąć do większej torby. Marysiu, ako matka muszę Ci pro forma udzielic nagany za to, co trzymasz w ręce:mad:cieszy mnie, że tyle nas przyjemnie uzaleznionych...;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='danka4u1']Psiury super, a jamniora udałoby sie jakoś upchąć do większej torby. Marysiu, ako matka muszę Ci pro forma udzielic nagany za to, co trzymasz w ręce:mad:cieszy mnie, że tyle nas przyjemnie uzaleznionych...;) Dlaczego ja nie widzę, co takiego strasznego :crazyeye: Marysia trzyma w ręce :mad: ;). Quote
danka4u1 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 dana napisał(a):Dlaczego ja nie widzę, co takiego strasznego :crazyeye: Marysia trzyma w ręce :mad: ;). bo działa cenzura ....:angryy: to jest dozwolone od pewnego wieku, a my z Marysią już przekroczyłyśmy te magiczną cezurę :multi: :shake: :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 danka4u1 napisał(a):bo działa cenzura ....:angryy: to jest dozwolone od pewnego wieku, a my z Marysią już przekroczyłyśmy te magiczną cezurę :multi: :shake: :multi: Cenzury to ja nie lubię :shake:. Dozwolone od lat 18 ;). Przypuszczam, że to był papierosek ( nie wiem, czy Marysia pali :roll:) albo dobry drink :drink1:( też by mi się przydał;)) ? Quote
Nadziejka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Slicznosciii cudenkosci Boryskowo odwiedzam , zdjecia podziwiammmmmmm:loveu::multi::multi::multi::multi:sercem pozdrawiam , matuchne Marynie tez:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='dana']Cenzury to ja nie lubię :shake:. Dozwolone od lat 18 ;). Przypuszczam, że to był papierosek ( nie wiem, czy Marysia pali :roll:) albo dobry drink :drink1:( też by mi się przydał;)) ?zgadłaś :oops:. To moje uzależnienie wiekowe, ale postanowiłam że pójdę na odwyk:razz:. A o skasowanie zdjęć to ja osobiście poprosiłam Asię .... zabawiłam sie w cenzora :cool3:. Jestem mało fotogeniczna, a już bez makijażu i fryzury ( a tak sie wybrałam na grilla) to normalnie mogę straszyć dzieci w nocy. Skoro ja się siebie wystraszyłam :angryy: to co dopiero inni:diabloti:. Jak uda się zrobić Asi jakieś ładne zdjęcie Marysi z Borysem to wkleję:lol:. Quote
marysia55 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Na ocieplenie klimatu ... jeszcze nie nocnego .... zdjęcia z nocnej akcji z przed paru dni :lol: Marysia UWAGA!!!!! ….. chyba Przemek zajechał pod blok:mad: I od razu przyjmuję z góry upatrzoną pozycję :cool3:… wałka nie mam:cool1: …. aleeeee :diabloti: skok na pana mogę wykonać:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Borys pilnuje dobrych zwyczajów w domu. O której to się wraca ? A mnie podobają się Twoje paznokcie Marysiu.......!!!!:multi: Tez chciałabym, ale zżera mnie alergia na dłoniach i o paznokciach mogę tylko pomarzyć...:shake: Quote
marysia55 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='danka4u1']Borys pilnuje dobrych zwyczajów w domu. O której to się wraca ? A mnie podobają się Twoje paznokcie Marysiu.......!!!!:multi: Tez chciałabym, ale zżera mnie alergia na dłoniach i o paznokciach mogę tylko pomarzyć...:shake: Dziekuję Danusiu :calus: ... mnie tyszzzz :evil_lol: to jedyna rzecz jaka mi się we mnie podoba :diabloti: że tak powiem bez kozery:oops:. Reszta nadaje się do przeróbki:cool3: Quote
danka4u1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jak będziesz poddawać się przeróbkom, zadzwoń do mnie. Ja też mam to i owo do zmiany na nowy/młodszy model :shake: Quote
panbazyl Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 o. coś się kręci :) dajcie znac - może hurtowo będzie niższa cena ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='panbazyl']o. coś się kręci :) dajcie znac - może hurtowo będzie niższa cena ;) E tam, Marysiu, u każdego znalazłoby się zawsze coś do małej korekty :evil_lol:. Też się piszę na ten hurt :diabloti:, taka niewielka :evil_lol: poprawka byłaby całkiem, całkiem sensowna :-D, troszkę dodać, trochę odjąć, podrasować :roll:.... Ostatnio podobno bardzo trendy są właśnie takie "women- home party" ;). Quote
panbazyl Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ja to z tych co odjąć, bo wolę się dzielić jednak :diabloti: Quote
marysia55 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No proszę jaki fascynujący temat się nam rozwinął .... i ile chętnych :evil_lol: czyli tak: mamy dwie chętne do przeróbek/poprawek ( Danusia:loveu: i dana:loveu:) jedną samarytankę, która nie zgłasza przeróbek tylko chętnie się podzieli (Panbazylek:loveu:) oraz jedną co chce się przerabiać i dzielić zarazem (Marysia:diabloti:) ...zacznę chyba od prasowania zmarszczek przez zaparzaczkę , potem odejmę sobie tu i tam ( i oddam Danusi bo zaniża baaardzo średnią wagową na wątku:p), a na końcu muszę wykombinować skądś cebulki włosowe i sobie wszczepić bo prześwity są coraz bardziej rozległe, a zakola jak u faceta :placz: Quote
marysia55 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Lista obecności podpisana :czytaj:przed północą .... to się chwali:kiss_2: Quote
danka4u1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Idę do SPA zrobić remanent, co komu przekazać w ramach tej renowacji wątkowych ciotek, a o co ewentualnie prosic w ramach koleżeńskiej wymiany. Quote
marysia55 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Tylko postaraj sie Danusiu tak sprawiedliwie .... wiesz:diabloti: Quote
Recommended Posts