Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Ale masz dobrze :multi::multi:tyle ciach w domu:multi::multi: Moze zaadoptujesz mnie do kompletu ?;)
a jakże ..... przylatuj Danusiu ... będziesz jak ta śmietanka do tych moich 'ciach' :evil_lol:

panbazyl napisał(a):
Kurcze - Borys wiedzial czemu tyle czekal na cudny dom!!!!:)
Bazylek ... wiesz, że czasami myślę tak samo:evil_lol: bestia ściemniała ... żeby dopaść wygodne wyrko i codzienną wyżerkę z trzech dań :diabloti:

dana napisał(a):
Chyba oba ciacha nie były zbyt zachwycone tą pobudką ;)
http://img832.imageshack.us/img832/4190/borys20110917001.

Które ciacho ładniejsze, no, które ? :evil_lol:
dana nie otwiera mi sie Twój link i nie bardzo wiem w czym mam wybierać :cool3:

Asior napisał(a):
zależy co kto lubi ;)
Mój Hilutek wybrał by borysa :megagrin:
Asia, juz wszyscy wiemy, że Twój Hilutek to zboczeniec :diabloti: i megaloman zakochany w Borysie :evil_lol: więc w jego przypadku wybór byłby tylko jeden :roll:

Posted

Asior napisał(a):
o przepraszam, to, że woli facetów nie znaczy, ze jest zboczeńcem i megalomanem, o nie :shake:
no tak, to by się zgadzało ponoć mówią , że nie ważna jest płeć liczy się uczucie:diabloti:

Posted

dana napisał(a):
Poprawiłam, widocznie adres się nie do końca skopiował :oops:.
A to ta foteczka:
http://img832.imageshack.us/img832/4190/borys20110917001.jpg :lol:
nooo dana teraz sie super otworzyło, ale nie mnie jednak wybierać :razz: w końcu oba 'ciacha' są MOJE :evil_lol:

panbazyl napisał(a):
a ja będąc na lepsiejszym niż mój dotychczasowy necie obejrzałam filmiki z Borysem :) Rewelacja!!! ten pies to szczęściarz pełną trzydaniową mordą :)
:crazyeye::crazyeye: to znaczy, że wcześniej nie widziałaś tych filmików ..... normalnie baty Ci się należą :mad::mad:

Posted

ano nie... wiem, juz klęczę na grochu.
Bo wiesz - mam taki net jak był 18lat temu, czyli na korbkę :) (orange mobilny) ale zmieniam sobie na ludzki (cyfrowy polsat). Bo u mnie nie ma tepsy, zasięgu radiowek i zasięgu kilku sieci bezprzewodowych. A mieszkam trochę ponad 30 km od miasta wojewodzkiego, tak ze 6 km od wierzy przekaźnikowej radiowo telwizyjnej, na dość wysokiej górce...

Posted

panbazyl napisał(a):
ano nie... wiem, juz klęczę na grochu.
Bo wiesz - mam taki net jak był 18lat temu, czyli na korbkę :) (orange mobilny) ale zmieniam sobie na ludzki (cyfrowy polsat). Bo u mnie nie ma tepsy, zasięgu radiowek i zasięgu kilku sieci bezprzewodowych. A mieszkam trochę ponad 30 km od miasta wojewodzkiego, tak ze 6 km od wierzy przekaźnikowej radiowo telwizyjnej, na dość wysokiej górce...
nooo :nono::nono: żeby mnie to było przedostatni raz :evil_lol::evil_lol:

dana napisał(a):
Marysiu, ale przecież to nie Ty masz wybierać :evil_lol: :diabloti:.
no widzisz dana ... nie chcą wybierać :shake: pewnie wola bardziej słodkie z bitą śmietaną:diabloti:

Posted

W sobotę byliśmy na grillu z Borysem i resztą towarzystwa (może się to towarzystwo ujawni tutaj:eviltong:). Wieczorem jak dopadliśmy w końcu chałupy to Borys padł jak koń po westernie. Rozwalił sie na wersalce w dużym pokoju i chrapał, że chyba cały blok go słyszał ( a na pewno pół bloku:diabloti:). Zrobiłam mu kilka zdjęć. Nawet nie reagował na flesz aparatu.
Wkleję jak chwycę chwilę czasu ... nie wiem czy uda mi sie dzisiaj.

Posted

mamuśka :loveu: to zaczyna dziwnie wyglądać :shake: jak Ty mnie wyczuwasz. Ja jeszcze nie skończę postu, a ty już wiesz co ja w nim pisze ... chyba wybiorę się do egzorcysty :evil_lol:, albo lepiej zgłoszę Cię do jakiego moda, że podglądasz :diabloti:. Tylko do jakiego :hmmmm: . teraz nie ma ponoć za bardzo z kim gadać:user:

Posted

marysia55 napisał(a):
to dlaczego tak rzadko się tutaj odzywasz Madziu :mad::mad:

Trochę spóźniona, ale odpisuję ;)
Bo ja przychodzę się tu zagrzać :loveu:
Nie potrzebuję się odzywać ;)
Wystarczy Wasze ciepełko :loveu:

Posted

magda222 napisał(a):
Trochę spóźniona, ale odpisuję ;)
Bo ja przychodzę się tu zagrzać :loveu:
Nie potrzebuję się odzywać ;)
Wystarczy Wasze ciepełko :loveu:
oooo żeszzzzzz Ty orzeszku :mad:
to tak jak w tym kawale :lol:
Dwóch wariatów podpaliło dom, przyjechała straż pożarna i gasi pożar , a wariaci stoją z boku i jeden do drugie mówi .... tiaaa podpalić to nie miał kto, ale grzać się teraz to wszyscy lecą :diabloti:

danka4u1 napisał(a):
Prawda, że tutaj dobrze? Tylko ten Borys tak chrapie? :shake:Czy był na wieczornym spacerze???:mad:
właśnie z nim wychodzę ... jak wrócę to powalczę ze zdjęciami :lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
nooo :nono::nono: żeby mnie to było przedostatni raz :evil_lol::evil_lol:

:

no wiesz, na tym samym drugi raz sie nie uda, bo w trakcie klęczenia zrobiła się z grochu kasza grochowa..... jakis tego roku kiepski groch wyhodowali ;)

a zdjecia dawaj :) oczywiście jak znajdziesz czas na takie sparwy

Posted

panbazyl napisał(a):
no wiesz, na tym samym drugi raz sie nie uda, bo w trakcie klęczenia zrobiła się z grochu kasza grochowa..... jakis tego roku kiepski groch wyhodowali ;)
a zdjecia dawaj :) oczywiście jak znajdziesz czas na takie sparwy
eeee no chyba masz więcej tego grochu ...... co niektórzy na tym wątku też powinni poklęczeć:evil_lol:

Posted

A to zdjęcie z tym uśmiechniętym pycholem :lol:
Według mnie może mieć tylko taki tytuł „ Jestem farciarz”

specjalnie nie wychodziłem z tej budy bo wiedziałem, że czeka fajny dom
to sie nazywa 'autoreklama':diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Dwóch wariatów podpaliło dom, przyjechała straż pożarna i gasi pożar , a wariaci stoją z boku i jeden do drugie mówi .... tiaaa podpalić to nie miał kto, ale grzać się teraz to wszyscy lecą :diabloti:

:

Cieplutko tutaj w tym wątkowym pogorzelisku.,:loveu: a ci wariaci...to kto:evil_lol:? Jednego jakbym znała...:evil_lol::evil_lol:
Szczęśliwy pychol śliczniasty i tylko dawać mu buzi. Odważna jestem, bo na odległość.