Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahaha

adoptuj...pasują do siebie - maja podobne miny:)..profile..hah
nie strasz tylko adoptuj
nie ma stracha
sum czy sandacz takiej paskudy nie tknie..bo to niestrawne
hahahaha

Asior - jak ty mozesz po ulicach chodzic z tymi plaskaczami
hahahahahahhahahahahahahaha
no padłam i nie wstane do jutra!

Posted

[quote name='marysia55']miło Cie widzieć dana z powrotem na wątku Boryska:loveu:
Zdaje sobie sprawę, że jeszcze wiele pracy przed nami ale i tak cieszy każdy nawet najmniejszy postęp w jego zachowaniu. Bardzo sobie cenię to, że nam zaufał. Tak jak pisałam to dobry psiak tylko za dużo w nim lęków i strachu.
Czy ten olej z pestek winogron ma jakąś nazwę ???

Najbardziej mnie przeraża myśl, ile takich fajnych, kochanych psiaków, nigdy nie miało i nie będzie miało żadnej szansy pokazania, jakie są kochane i wspaniałe:-(.
Zdjęcia boskie. Jak dobrze, że Borysek ma taki dom :lol:.
Kupuję swoim chłopakom olej z pestek winogron taki jak do celów kulinarnych:lol:.

Posted

anita_happy napisał(a):

Asior - jak ty mozesz po ulicach chodzic z tymi plaskaczami
hahahahahahhahahahahahahaha
no padłam i nie wstane do jutra!

orzeszty w morde jeża :mad: kochana, one na marszu pod sejmem były rozchwytywane do ujęć ... hit , po prostu hit!!!!
mówię Przemkowi, żeby se wzięli Hilutka, to będzie rwał na niego laski, nie ma dziewczyny co by przeszła obojętnie koło niego :P

Posted

Asior napisał(a):
orzeszty w morde jeża :mad: kochana, one na marszu pod sejmem były rozchwytywane do ujęć ... hit , po prostu hit!!!!
mówię Przemkowi, żeby se wzięli Hilutka, to będzie rwał na niego laski, nie ma dziewczyny co by przeszła obojętnie koło niego :P

no ta..będzie rwał aż dym będzie leciał...hahahhahhahahah
LASKI powiadasz...
hahhahaha
na Borysa nie lecą to na cziłałe polecą...no na pewno..ale taki max 7 lat

dzizas Asior ja myślałam, ze ty masz co najmniej AMSTAFFA!
mówią, że jaki włascicel taki pies :)
hahahahah

Posted

ale tu bylo wesolo, a mnie ominęło.... ech.
a tak jak przy plaskaczach jesteście - powiedzcie jak sobie dajecie radę z tymi maluchami - bo ja jak miałam szczeniaki to bylam wiecznie zła na nie, ze się pod nogami kręci, że to rozdepczę. Jakoś duzego psa ciężko rozdeptać, nawet jak są 3 w domu.

Posted

[quote name='panbazyl']Borysa gratis przećwiczę, choć on teraz jakiś zadziora - to ostatnie zdjęcie, to strach się bać :)
Miłego urlopu!!!! a co powiesz na to ujęcie ... sama nie mogłam uwierzyć, że to Borys :crazyeye:... ale aparat był mój i żadnego innego psa tam nie było :shake:

[quote name='panbazyl']ale tu bylo wesolo, a mnie ominęło.... ech.
a tak jak przy plaskaczach jesteście - powiedzcie jak sobie dajecie radę z tymi maluchami - bo ja jak miałam szczeniaki to bylam wiecznie zła na nie, ze się pod nogami kręci, że to rozdepczę. Jakoś duzego psa ciężko rozdeptać, nawet jak są 3 w domu.no właśnie chwilę mnie zabrakło ... a tu prawie że się odbywały 'walki w kisielu':diabloti:
Dziewczynki nie wstyd WAM:evil_lol:
A na temat plaskaczy to one sie muszą odpowiedzieć ... ja nie mam doświadczenia w tym temacie:roll:

Posted

Z krzaków też wyleciała jakaś świnka:-o … taka trochę znajoma :diabloti:

Tak padły moje chłopaki z wycieńczenia:lol::lol:

Borys już sam nie wiedział jakie pozycje ma przyjąć żeby się lepiej opalić:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Spaććććććć !!! Ja sobie pooglądam na dobranoc Borysa i spółkę. nooooo dooobra ... juz idę spać ... ale mi sie nie chce :eviltong: ... chociaż mówią, że mamuśki:loveu: TRZA słuchać :diabloti:

Posted

Marysiu, super. Borys szczęśliwy jak szalony...pozycje, jakie przyjmuje do opalania niepowtarzalne. Płyywanie trzeba jeszcze trochę udoskonalic, ale to Przemkowe wędkowanie w towarzystwie Borysa widzę w czarnych barwach...Co Wy bedziecie jeść, bo Borys preferuje, widzę, kamienie. Nie on jeden na Dogo..
Mój Oskar juz tak nie biega....:shake:

Posted

no suuuuper!!!! Ale ten Borys to ma szczęście :) :) :)
A ta świnka w krzakach cudna!!! I ten potwor z bagien co wyskakuje jeszcze piękniejszy. Coście zrobili z Borysem????? Gdzie ten przestraszony kłębek kłaków?????

Posted

Od razu 'biegnę' wyjaśnić, że Borys taki luzak jak na tych filmach jest tylko wtedy gdy jesteśmy w danym miejscu sami. Natomiast gdy w pobliżu są inni ludzie jest bardziej spięty. Przejmuje tez wtedy role stróża 'porządku publicznego' polega to na tym, że nikt nie może się do nas zbliżyć żeby go Borys nie 'ob-warczał' i nie obszczekał. Reaguje dopiero na słowo 'spokój', ale to tez nie zawsze ... czasami mam wrażenie, że po prostu ostatnie słowo czyli warkniecie musi należeć do niego.
To samo zresztą jest w domu sąsiad, który zadzwoni do drzwi jest na bank obszczekany i ten sam sąsiad spotkany przed klatką to powód żeby uciekać w panice przed siebie gdzie 'pieprz rośnie'.
Jutro jedziemy z Borysem na 3 dni nad wodę pod namiot. Jest to trochę taki ośrodek wypoczynkowo-wędkarski. Zobaczymy jak się nasz kawaler tam sprawdzi.

[quote name='danka4u1']Marysiu, super. Borys szczęśliwy jak szalony...pozycje, jakie przyjmuje do opalania niepowtarzalne. Płyywanie trzeba jeszcze trochę udoskonalic, ale to Przemkowe wędkowanie w towarzystwie Borysa widzę w czarnych barwach...Co Wy bedziecie jeść, bo Borys preferuje, widzę, kamienie. Nie on jeden na Dogo..
Mój Oskar juz tak nie biega....:shake: teraz widzisz mamusiu jaką 'wyćwikę' przechodzę przy Borysie to wulkan energii jeżeli oczywiście mu okoliczności na to pozwalają :cool3:

[quote name='panbazyl']no suuuuper!!!! Ale ten Borys to ma szczęście :) :) :)
A ta świnka w krzakach cudna!!! I ten potwor z bagien co wyskakuje jeszcze piękniejszy. Coście zrobili z Borysem????? Gdzie ten przestraszony kłębek kłaków?????'potwór z bagien' ... że ja na to nie wpadłam :evil_lol:
A ten przestraszony kłębek futra jeszcze niestety jest tylko czasami się przyczaja:shake:

[quote name='Asior']Maryś, mam nadzieje, ze kiedyś mnie też zabierzecie na taki wypad :) wraz z moją trzódka CAŁĄ :) jeżeli tylko jakiś kolejny weekend wrześniowy będzie równie piękny ... to na pewno :lol:. teraz chyba rozumiesz dlaczego wolę wypad nad wodę od grilla w ogródku :eviltong:

[quote name='anita_happy']to i ja pojade..hahhahahahhah
bedzie nas całe przedszkole :Pnajpierw musisz Anita dopłynąć do Krakowa barką po Wiśle z tą Twoja ferajną, a potem zapakować te bestie do bagażnika:diabloti:. Asior swoje wozi w torebce :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']

najpierw musisz Anita dopłynąć do Krakowa barką po Wiśle z tą Twoja ferajną, a potem zapakować te bestie do bagażnika:diabloti:. Asior swoje wozi w torebce :evil_lol::evil_lol:

:cool2::evilgrin:
fotorelacje poproszę z takowego wyjazdu :evil_lol:

Posted

dzizas marion....to ja przyjade tydzien po Asiores..masakra

ale w sumie mogła by je nosic w różowej torebce..

niech tam i będzie...
pogubiła by je na ulicy
albo myszolowy by je porwały...wrrrrrrrrrrr
jakie dwa slodkie ...ki w tej torebce..sweet...

Posted

[quote name='anita_happy']
pogubiła by je na ulicy
albo myszolowy by je porwały...wrrrrrrrrrrr
jakie dwa slodkie ...ki w tej torebce..sweet...

Ty się nie śmiej... na marszu w Warszawie jeden gość opowiadał, że ma pecha, bo miał dwa yorki i oba zginęły tragicznie, jednego zabiła książka kucharska co spadła z półki, a drugiego porwał jastrząb
myślałam, że umrę ze śmiechu