Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

ale Hilton się nie poddawał i nie odstępował Borysa na krok :D

a tu Przemko, z Hiltonem: (bardzo mu się spodobał, jednak Marysia nie chce nawet słyszeć o adopcji Hiltonka :placz:

co do wizyty, to oczywiście Borys na początku nawarczał na mnie, ale w końcu się zaprzyjaźniliśmy :loveu:
No i rzeczywiście, Borys jest na maxa zakochany w Przemku. Kiedy on się pojawia Borys zmienia się nie do poznania....
Tak więc wizytę mogę uznać za udaną i chyba na razie nie odbieramy Marysi Boryska :megagrin:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior, wiadomości z frontu rewelacyjne. To niech zostanie ten zakochany Borys z Marysią i Przemkiem. Twoje maskotki - chociaż niektórzy na tym wątku mówili kurduple:mad: -przepiękne. Przyznam się, ze zgubiłam wątek: Czy Marysia nadaje się na DS..?? i przestałam go sledzić, a za to podziwiałam Hiltona i Niko.

Ta miska z jedzeniem była oczywiście rekwizytem wizytacyjnym! :evil_lol: Nie przesadzajmy, kto dawałby psu jedzenie i to takie róznorodne?

Posted

danka4u1 napisał(a):

Ta miska z jedzeniem była oczywiście rekwizytem wizytacyjnym! :evil_lol: Nie przesadzajmy, kto dawałby psu jedzenie i to takie róznorodne?

no nie??? ;)
właśnie dlatego Borys jej nie tykał bo nawet nie wiedział co to jest... skoro cały czas wyjada tylko resztki ze śmietnika i pije wodę z kibelka :placz:

Posted

W pierwszym momencie to sobie pomyślałam, że coś Borysa zmniejszyli jak w King Sajzie, jakby zupełnie Polokokty zabrakło. :) Adopcja "kurdupla" konieczna :) bezwarunkowo.

Posted

Strasznie dawno juz Was nie odwiedzałam, ale dzisiaj dokładnie poczytałam i pooglądałam zdjęcia.
Borysek to cudenko jakich mało i jak na psa karmionego guzikami to sobie nieźle wygląda :-)

Posted

Z Marysią coś kiepsko...zamierzała nas tutaj..:mad:.:mad:, chciłaam złozyc samokrytykę za oszczerstwa i pomówienia, a tu nic..:shake: mam nadzieję, ze nie siedzi z nieszczęsnym Borysem znowu nad jakąś wodą, by zdobyć trochę prowiantu na niedzielny obiad....:shake:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Z Marysią coś kiepsko...zamierzała nas tutaj..:mad:.:mad:, chciłaam złozyc samokrytykę za oszczerstwa i pomówienia, a tu nic..:shake: mam nadzieję, ze nie siedzi z nieszczęsnym Borysem znowu nad jakąś wodą, by zdobyć trochę prowiantu na niedzielny obiad....:shake:

no a co ma się bronić jak wie, że okrutnik z niej jeden :D

Posted

[quote name='panbazyl']no ja też czekam na te inwektywy :) a tu nico....
Marysiu - czekamy na jakieś info i foty Borysa :) Moze być z rybką.
Inwektywy to jest to, co lubię..:evil_lol::evil_lol: czekam, czekam....:evil_lol:
Lubię tez informacje, fotki nawet z rybkami własnopyszcznie złowionymi. Marysiu, żyjesz????

Posted

[quote name='Asior']nieee, ja myślę, że Marysia ma trochę spraw na głowie i to nie tylko troche Asiu :shake:

[quote name='danka4u1']A mnie zawsze niepokoi, jak Marysia zamilkła i nie pisze...Maryś, wszystko w porządku..? niestety nie do końca .. a ja mam taki 'paskudny' charakter, że jak są problemy to zamykam się w swojej skorupie i robię za "myśliciela-przeżuwacza". Jakoś łatwiej mi się dzielić z innymi radościami. trudniej problemami. Wiem, że pisałaś Danuś wcześniej , że problem dzielony na kilka osób jest łatwiejszy do przeżycia .... ale "te typy' czyli ja mają tak jakoś na odwrót.
Teraz spróbuje nadrobić trochę zaległości:cool3:

Posted

[quote name='Asior']oczywiście miska (dla ściemy pewnie :D ) stała w kuchni, niestety Borys nawet na na nią nie spojrzał.... za to moje psy....
http://img839.imageshack.us/img839/4852/dsc05848tg.jpg
i owszem....
http://img96.imageshack.us/img96/4690/dsc05849q.jpgmam nadzieję, że wszyscy zauważyli jak się zachowują psy na wizycie w obcym domu gdy we własnym nie mają nic do jedzenia .... te 'biedne' maleństwa tak sie rzuciły na żarełko, że pewnie od miesięcy nic nie jadły ... dlatego takie malutkie :diabloti:
[quote name='Asior']
a tu Przemko, z Hiltonem: (bardzo mu się spodobał, jednak Marysia nie chce nawet słyszeć o adopcji Hiltonka :placz:
http://img812.imageshack.us/img812/1562/dsc05865v.jpg
Asia koniecznie chce aby mnie ludzie 'zabili śmiechem' jak zobaczą mnie z Borysem i Hiltonem na spacerze :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Asior, wiadomości z frontu rewelacyjne. Twoje maskotki - chociaż niektórzy na tym wątku mówili kurduple:mad: przepiękne. Przyznam się, ze zgubiłam wątek: Czy Marysia nadaje się na DS..?? i przestałam go sledzić, a za to podziwiałam Hiltona i Niko.
Ta miska z jedzeniem była oczywiście rekwizytem wizytacyjnym! :evil_lol: Nie przesadzajmy, kto dawałby psu jedzenie i to takie róznorodne?kurduple to kurduple i nie będę sie tego wypierać :p:p:p
własnie nie padło na wątku zdanie, że dom stały jest OK :cool3::cool3:
a miska nie była rekwizytem mamciu:mad::mad::mad: MÓJ pies tak właśnie jada :evil_lol:
-pierwsze śniadanie bułka z masłem i pasztetem (w środku Gammolen)... bez masła nie zje :evil_lol:
- drugie śniadanie ... saszetka Pedigr..:evil_lol:
-obiad (pierwsze danie) rosół lub ziemniaczanka na mięsku :evil_lol:
-obiad (drugie danie) ryż z kurczakiem i warzywami :evil_lol:
- podwieczorek ... sucha karma :evil_lol:
- kolacja ... w zależności od tego co jedzą pańcia i pańcio :diabloti:

[quote name='Asior']nabijali się z niego :placz:///, że będzie na zanętę dla ryb :placz:akurat gabaryty wskazują że będzie się nadawał na przynętę na suma lub sandacza :diabloti:
dalej chcesz abym go adoptowała ?????:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']O nie:mad::mad::mad: Zadzwon do Marysi:mad:Ja tez to zaraz zrobię i ...wydziedziczam ją:mad::mad: no i na CZK:mad: Danusia że CZK ... to jeszcze zrozumiem :diabloti:, ale wydziedziczać od razu to niesprawiedliwe:roll::roll:

[quote name='panbazyl']W pierwszym momencie to sobie pomyślałam, że coś Borysa zmniejszyli jak w King Sajzie, jakby zupełnie Polokokty zabrakło. :) Adopcja "kurdupla" konieczna :) bezwarunkowo. Bazylek... czy na prawdę to przemyślana decyzja :crazyeye:. Chcesz to mogę go adoptować, ale nie wiem ile żyją takie małe kunusy :razz:, ale u mnie na pewno długo nie pożyje:diabloti:. Dotyczatałaś sie na pewno, że Hilton molestuje Borysa ... więc nie wiem jak długi Borys to wytrzyma (jak się zorientuje w czym rzecz) i 'łyknie' Hiltona np na kolację :diabloti:... wtedy więcej jedzenia zostanie dla nas :evil_lol::evil_lol: