Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Wszyj zamek zamiast guzików. Może bestia uzna, ze to niejadalne.
niestety Danusiu ... zmiana poscieli na taka z zamkiem nic nie dała :shake: .... Borys wypruł zamek, a to co sie nie dało wypruć to odgryzł :mad::mad::mad:

marysia55 napisał(a):
Wczoraj minęło pięć miesięcy jak Borysek zawitał do naszego domu. Jutro postaram się o swoisty „rachunek sumienia” z tego okresu … spostrzeżenia są nieprawdopodobne:razz:.
miałam sie postarać, ale się nie udało ...nie pierwszy raz z resztą :oops::oops::oops:
Napisze tylko, że Borys grywa w piłkę nożną (chociaż to piłka tenisowa) z Przemkiem :evil_lol:. Bramek nie ma więc nie wiadomo kto wygrywa :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Borys wypruł zamek, a to co sie nie dało wypruć to odgryzł :mad::mad::mad:

Pisałam, prosiłam :shake: wizyta poadopcyjna konieczna.:mad: Marysia karmi Borysa zamkami błyskawicznymi..:angryy:

marysia55 napisał(a):
,Napisze tylko, że Borys grywa w piłkę nożną (chociaż to piłka tenisowa) z Przemkiem :evil_lol:. Bramek nie ma więc nie wiadomo kto wygrywa :diabloti:

Wiadomo, Borys WSZECHPANUJĄCY:multi::multi:

Posted

[quote name='danka4u1']Pisałam, prosiłam :shake: wizyta poadopcyjna konieczna.:mad: Marysia karmi Borysa zamkami błyskawicznymi..:angryy: Danusia:loveu: tez tak uważam .... a tu ani widu, ani słychu :shake: o tej wizycie :angryy: ... jak w końcu dojdzie do jakiegoś nieszczęścia to wtedy wszyscy a zwłaszcza Anita będzie musiała sie gęsto tłumaczyć :eviltong:
To niedopuszczalne, aby pies został tak pozostawiony sam sobie to tzn. na pastwę Marysi i Przemka :diabloti:

Posted

:shake:Kto odpowiada głową i sumieniem za tego nieszczęsnego psa?:shake: Sama Marysia przyznaje, że razem z Przemkiem są :angryy: PASTWĄ:angryy: zagrażającą zwierzakowi....
[quote name='marysia55']To niedopuszczalne, aby pies został tak pozostawiony sam sobie to tzn. na pastwę Marysi i Przemka :diabloti:

[quote name='panbazyl']No koniecznie, koniecznie. :eviltong: A w dodatku na jakies ryby psa ciągają zeby sobie biedaczysko obiad upolował. Oj strasznie tam ma. :diabloti:
Te żebracze obiady też budzą zastrzeżenia:shake: Masz rację, jak zwykle panbazylku. Musimy czuwać:mad::mad:

Posted

[quote name='Asior']to ja się piszę na wizytę PA :loveu:
czas sprawdzić kto to jest ta cała marysia55 :megagrin:
[quote name='danka4u1']Zrób wizytację :mad: :mad:
[quote name='panbazyl']No wizyta a nawet wizytacja konieczna. :knajpa: :diabloti:
nooo w końcu po wielu 'prośbach' i 'groźbach' :cool3: sie doczekałam :mad:, ale termin musi być ustalony wcześnie żebym mogła psa odpowiednio przygotować :diabloti: no wiecie ... miski, żarełko ( cos oprócz guzików), odpowiednie legowisko ... no takie tam :evil_lol:
Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa wcześniej nakarmić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti:

Posted

Dzisiejszy wypad na rybki

Buzi …. Buzi :cool3:

Uszkowe szeptanie … pewnie mnie obgadują :crazyeye:

Już wiem do czego służy piłeczka :eviltong:

Musze robić za bodygarda :cool1:

Wracamy do domu … wystarczy już tego ‘rybkowania’:lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa uprzedzić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti:
Wiedziałyśmy, ze trzeba soprawdzić, kto ta Marysia......groźby są karalne podobno...
Co Borys dostał dzis do jedzenia oprócz guzików, zamków tzw błyskawicznych i własnomordnie upolowanych ryb???

Ales mi się córeczko wcięła w mój post !! Równocześnie posłałyśmy. To rodzinne. Juz podziwiam.

Posted

[quote name='danka4u1']Wiedziałyśmy, ze trzeba soprawdzić, kto ta Marysia......groźby są karalne podobno...
Co Borys dostał dzis do jedzenia oprócz guzików, zamków tzw błyskawicznych i własnomordnie upolowanych ryb???
No oczywiście, że dzisiaj był o 'suchym pysku':diabloti::diabloti:
nie umie sobie złowić rybki na obiad to nie papusia :shake:
cały dzień moczył mordkę w wodzie i ani jednej ryby nie wyniósł na brzeg :mad:

Posted

no co za nieużytkowy Borys, żadnej rybki????? Nie moze być.... Biedna Marysia, też dziś nic nie zje....

a tak przy okazji - chyba coś rozdziany Borys troszkę, czyżby gorąco piechowi było że zdjął kubraczek?

Posted

marysia55 napisał(a):

Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa wcześniej nakarmić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti:

anooo przecie wizyta MUSI być niezapowiedziana..., może w przyszły weekend, bo chyba będę nareszcie miała wychodne, po trzech miesiącach....

Posted

[quote name='panbazyl']no co za nieużytkowy Borys, żadnej rybki????? Nie moze być.... Biedna Marysia, też dziś nic nie zje....
a tak przy okazji - chyba coś rozdziany Borys troszkę, czyżby gorąco piechowi było że zdjął kubraczek? Borysek 'rozdziany' z kubraczka ponieważ tak się pięknie chłopisko 'słucha' (sprawdzony na terenie zamkniętym), że szkoda go trzymać w tej 'uprzęży' ... a niech zasmakuje wolności .... nawet gdy jedziemy na ryby to odpinamy mu linkę :p:p:p

Posted

[quote name='Asior']anooo przecie wizyta MUSI być niezapowiedziana..., może w przyszły weekend, bo chyba będę nareszcie miała wychodne, po trzech miesiącach.... tak ... oczywiście, że wizyta musi być nie zapowiedziana:roll: . Przyszły weekend jak najbardziej mi pasuje :diabloti::diabloti:.
Od piątku zaczynam karmić Borysa :roflt::roflt:

A przy okazji 'uprzejmie donoszę', że Borys z braku guzików przy pościeli teraz chwycił sie za guziki od 'bokserek' Przemka :mad::mad:

Posted

Swawole na trawie. Niestety mam tylko ‘cyfrówkę’ z opóźnionym zapłonem …. i nigdy nie mogę złapać Borysa w pozycji na ‘plecach’. Zanim aparat pstryknie to Borys już zdąży zrobić 2 przewroty.

Posted

Nauka pływania i łowienia ryb:lol:

„Żółta łódź nadwodna”:cool3:

No i co mogę już wyjść z wody :roll:… wprawdzie ryby nie złowiłem, ale pływać już się nauczyłem:p:p:p

"wyłaź, ale następnym razem bez ryby na brzeg nie wpuszczę" :mad:

Posted

Taki ‘leniuch mi się trafił’ … chyba złożę zażalenie :mad:. Ryby przez cały dzień nie złowił:cool3::cool3:, bawić się z nim trzeba bo jak NIE to skuczy :cool3: tylko mu w głowie uprawianie sportów trawiastych:razz:, a zmęczony ŻYCIEM przyjmuje taką pozycję :crazyeye:… złapany w końcu na gorącym uczynku. Niech wszyscy widzą tego lesera:cool1:

Posted

Piękny Borys Ci się Marysiu trafił, ale też talent fotograficzny masz dodatkowo.:multi:
Jeszcze tylko prosimy o zdjęcie bokserek bez guzików...może być bez Przemka, bo bez tych guzików chyba nie przejdzie przez cenzurę :evil_lol: