panbazyl Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 to już 5 miesięcy????? Szczęściarz z Borysa :) Quote
marysia55 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 danka4u1 napisał(a):Wszyj zamek zamiast guzików. Może bestia uzna, ze to niejadalne. niestety Danusiu ... zmiana poscieli na taka z zamkiem nic nie dała :shake: .... Borys wypruł zamek, a to co sie nie dało wypruć to odgryzł :mad::mad::mad: marysia55 napisał(a):Wczoraj minęło pięć miesięcy jak Borysek zawitał do naszego domu. Jutro postaram się o swoisty „rachunek sumienia” z tego okresu … spostrzeżenia są nieprawdopodobne:razz:. miałam sie postarać, ale się nie udało ...nie pierwszy raz z resztą :oops::oops::oops: Napisze tylko, że Borys grywa w piłkę nożną (chociaż to piłka tenisowa) z Przemkiem :evil_lol:. Bramek nie ma więc nie wiadomo kto wygrywa :diabloti: Quote
danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 marysia55 napisał(a): Borys wypruł zamek, a to co sie nie dało wypruć to odgryzł :mad::mad::mad: Pisałam, prosiłam :shake: wizyta poadopcyjna konieczna.:mad: Marysia karmi Borysa zamkami błyskawicznymi..:angryy: marysia55 napisał(a):,Napisze tylko, że Borys grywa w piłkę nożną (chociaż to piłka tenisowa) z Przemkiem :evil_lol:. Bramek nie ma więc nie wiadomo kto wygrywa :diabloti: Wiadomo, Borys WSZECHPANUJĄCY:multi::multi: Quote
marysia55 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='danka4u1']Pisałam, prosiłam :shake: wizyta poadopcyjna konieczna.:mad: Marysia karmi Borysa zamkami błyskawicznymi..:angryy: Danusia:loveu: tez tak uważam .... a tu ani widu, ani słychu :shake: o tej wizycie :angryy: ... jak w końcu dojdzie do jakiegoś nieszczęścia to wtedy wszyscy a zwłaszcza Anita będzie musiała sie gęsto tłumaczyć :eviltong: To niedopuszczalne, aby pies został tak pozostawiony sam sobie to tzn. na pastwę Marysi i Przemka :diabloti: Quote
panbazyl Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No koniecznie, koniecznie. :eviltong: A w dodatku na jakies ryby psa ciągają zeby sobie biedaczysko obiad upolował. Oj strasznie tam ma. :diabloti: Quote
danka4u1 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :shake:Kto odpowiada głową i sumieniem za tego nieszczęsnego psa?:shake: Sama Marysia przyznaje, że razem z Przemkiem są :angryy: PASTWĄ:angryy: zagrażającą zwierzakowi.... [quote name='marysia55']To niedopuszczalne, aby pies został tak pozostawiony sam sobie to tzn. na pastwę Marysi i Przemka :diabloti: [quote name='panbazyl']No koniecznie, koniecznie. :eviltong: A w dodatku na jakies ryby psa ciągają zeby sobie biedaczysko obiad upolował. Oj strasznie tam ma. :diabloti: Te żebracze obiady też budzą zastrzeżenia:shake: Masz rację, jak zwykle panbazylku. Musimy czuwać:mad::mad: Quote
Asior Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 to ja się piszę na wizytę PA :loveu: czas sprawdzić kto to jest ta cała marysia55 :megagrin: Quote
danka4u1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Asior napisał(a):to ja się piszę na wizytę PA :loveu: czas sprawdzić kto to jest ta cała marysia55 :megagrin: Zrób wizytację :mad: :mad: Quote
panbazyl Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No wizyta a nawet wizytacja konieczna. :knajpa: :diabloti: Quote
marysia55 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='Asior']to ja się piszę na wizytę PA :loveu: czas sprawdzić kto to jest ta cała marysia55 :megagrin: [quote name='danka4u1']Zrób wizytację :mad: :mad: [quote name='panbazyl']No wizyta a nawet wizytacja konieczna. :knajpa: :diabloti: nooo w końcu po wielu 'prośbach' i 'groźbach' :cool3: sie doczekałam :mad:, ale termin musi być ustalony wcześnie żebym mogła psa odpowiednio przygotować :diabloti: no wiecie ... miski, żarełko ( cos oprócz guzików), odpowiednie legowisko ... no takie tam :evil_lol: Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa wcześniej nakarmić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dzisiejszy wypad na rybki Buzi …. Buzi :cool3: Uszkowe szeptanie … pewnie mnie obgadują :crazyeye: Już wiem do czego służy piłeczka :eviltong: Musze robić za bodygarda :cool1: Wracamy do domu … wystarczy już tego ‘rybkowania’:lol::lol: Quote
panbazyl Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 :) :) :) To jakieś podanie do Borysa chyba pisać trzeba Quote
danka4u1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='marysia55']Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa uprzedzić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti: Wiedziałyśmy, ze trzeba soprawdzić, kto ta Marysia......groźby są karalne podobno... Co Borys dostał dzis do jedzenia oprócz guzików, zamków tzw błyskawicznych i własnomordnie upolowanych ryb??? Ales mi się córeczko wcięła w mój post !! Równocześnie posłałyśmy. To rodzinne. Juz podziwiam. Quote
danka4u1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 To podoba mi się najbardziej. PIES i jego człowiek. Quote
marysia55 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='danka4u1']Wiedziałyśmy, ze trzeba soprawdzić, kto ta Marysia......groźby są karalne podobno... Co Borys dostał dzis do jedzenia oprócz guzików, zamków tzw błyskawicznych i własnomordnie upolowanych ryb??? No oczywiście, że dzisiaj był o 'suchym pysku':diabloti::diabloti: nie umie sobie złowić rybki na obiad to nie papusia :shake: cały dzień moczył mordkę w wodzie i ani jednej ryby nie wyniósł na brzeg :mad: Quote
panbazyl Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 no co za nieużytkowy Borys, żadnej rybki????? Nie moze być.... Biedna Marysia, też dziś nic nie zje.... a tak przy okazji - chyba coś rozdziany Borys troszkę, czyżby gorąco piechowi było że zdjął kubraczek? Quote
danka4u1 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 panbazyl napisał(a):a tak przy okazji - chyba coś rozdziany Borys troszkę, czyżby gorąco piechowi było że zdjął kubraczek? Zaziebi się......... Quote
Asior Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 marysia55 napisał(a): Asia to kiedy sie zjawiasz . Wiesz pytam, żebym mogła Borysa wcześniej nakarmić żeby Cie nie zjadł :diabloti::diabloti: anooo przecie wizyta MUSI być niezapowiedziana..., może w przyszły weekend, bo chyba będę nareszcie miała wychodne, po trzech miesiącach.... Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='panbazyl']no co za nieużytkowy Borys, żadnej rybki????? Nie moze być.... Biedna Marysia, też dziś nic nie zje.... a tak przy okazji - chyba coś rozdziany Borys troszkę, czyżby gorąco piechowi było że zdjął kubraczek? Borysek 'rozdziany' z kubraczka ponieważ tak się pięknie chłopisko 'słucha' (sprawdzony na terenie zamkniętym), że szkoda go trzymać w tej 'uprzęży' ... a niech zasmakuje wolności .... nawet gdy jedziemy na ryby to odpinamy mu linkę :p:p:p Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Asior']anooo przecie wizyta MUSI być niezapowiedziana..., może w przyszły weekend, bo chyba będę nareszcie miała wychodne, po trzech miesiącach.... tak ... oczywiście, że wizyta musi być nie zapowiedziana:roll: . Przyszły weekend jak najbardziej mi pasuje :diabloti::diabloti:. Od piątku zaczynam karmić Borysa :roflt::roflt: A przy okazji 'uprzejmie donoszę', że Borys z braku guzików przy pościeli teraz chwycił sie za guziki od 'bokserek' Przemka :mad::mad: Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Swawole na trawie. Niestety mam tylko ‘cyfrówkę’ z opóźnionym zapłonem …. i nigdy nie mogę złapać Borysa w pozycji na ‘plecach’. Zanim aparat pstryknie to Borys już zdąży zrobić 2 przewroty. Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Nauka pływania i łowienia ryb:lol: „Żółta łódź nadwodna”:cool3: No i co mogę już wyjść z wody :roll:… wprawdzie ryby nie złowiłem, ale pływać już się nauczyłem:p:p:p "wyłaź, ale następnym razem bez ryby na brzeg nie wpuszczę" :mad: Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dla tych, którym spodobał się Borys w roli ‘bodygarda’ :loveu:… jeszcze jedna pozycja ‘stróża prawa’:lol: Quote
marysia55 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Taki ‘leniuch mi się trafił’ … chyba złożę zażalenie :mad:. Ryby przez cały dzień nie złowił:cool3::cool3:, bawić się z nim trzeba bo jak NIE to skuczy :cool3: tylko mu w głowie uprawianie sportów trawiastych:razz:, a zmęczony ŻYCIEM przyjmuje taką pozycję :crazyeye:… złapany w końcu na gorącym uczynku. Niech wszyscy widzą tego lesera:cool1: Quote
danka4u1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Piękny Borys Ci się Marysiu trafił, ale też talent fotograficzny masz dodatkowo.:multi: Jeszcze tylko prosimy o zdjęcie bokserek bez guzików...może być bez Przemka, bo bez tych guzików chyba nie przejdzie przez cenzurę :evil_lol: Quote
Recommended Posts