Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jetem na topiku. Na razie w górę. Czy juz go ktoś wklejał na 8 gr na labradory w potrzebie? (ja mam neta z tak kiepska przepustowością danych jak tylko można sobie wyobrazić.... ale mam i ok). I nie zaglądałam na labki w potrzebie bo zanim mi sie otworzą wszystkie zdjęcia mija kilka minut...

Na razie chłopaka w górę. teraz muszę znikać z neta.

Posted

Wiedźma napisał(a):
Podobno odspawałaś się od sieci...
A smutas przesliczny!

no tak, wczoraj miałam dzień odwyku - to znaczy najpierw przelewy za bazarki i szybkie podniesienie kilku topików. Potem wtarganie 70 kg mrożonych mięsnych kostek dla psów a na deser 90 m sześciennych płyt karto-gipsowych sobie poprzenosilam z podwórka do domu - to takie hobby, a wieczorem trochę zmieniłam fakturę ściany koło kominka. Dziś chwila pzrerwy a potem znów coś wymyślę - moze te karton-gipsy znów gdzieś wyniosę?

Posted

[quote name='"jamor"']Borysek. Miota sie w boksie jak wchodze, sika pod siebie, wysypuja sie balaski, ale posiedze pod scianą to koncu wsadzi łeb miedzy mnie a sciane, trzesie sie jak osika, ale , ale jak połoze ręke na jego głowie psiak całkowicie sie wycisza, czuje sie wtedy bezpiecznie.dzieciak jeszcze

ręce ktore leczą :D

jakby którąś ciotke bolała dupa, to zapraszam.

A ząbki troche sie wyczysciły, ale naprostowac to sie juz raczej nie da, chyba ze u ortodonty

od Jamora kopoiuje

Posted

Witam ...... zaglądnęłam na ten wątek z ciekawości i nie tylko. Smutna historia psa, który pomimo młodego wieku tak bardzo boi się życia.
Czy wystarczy tylko miłość i cierpliwość człowieka aby nauczył się ufać ludziom i zapomniał to co już zanim ??? .... wierzę, że TAK !!

Posted

a tak ja sie przyglądam zdjeciom tego psiaka to mam wrażenie że ktoś robił doświadczenia z kryciem między czekoladą a biszkoptem. Jakoś tak mi wygląda. Albo któreś z rodziców było bez pigmentu ?