Dana i Muszkieterowie Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 anita_happy napisał(a):już u Jamora:) To cudnie :lol:. Przypomnę Borysa ;). Quote
anita_happy Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='dana']To cudnie :lol:. Przypomnę Borysa ;). smutasek ma swój albumik u Jamora.... http://jamor.fotosik.pl/albumy/809013-5.html Quote
panbazyl Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jetem na topiku. Na razie w górę. Czy juz go ktoś wklejał na 8 gr na labradory w potrzebie? (ja mam neta z tak kiepska przepustowością danych jak tylko można sobie wyobrazić.... ale mam i ok). I nie zaglądałam na labki w potrzebie bo zanim mi sie otworzą wszystkie zdjęcia mija kilka minut... Na razie chłopaka w górę. teraz muszę znikać z neta. Quote
anita_happy Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 ja go wkleiłam - siedział jeszcze w schronie..a teraz juz u Jamora = 450zł/mc Quote
Wiedźma Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 panbazyl napisał(a):Jetem na topiku. Podobno odspawałaś się od sieci... A smutas przesliczny! Quote
anita_happy Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 a to prawda - Borynio smutasek Quote
panbazyl Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wiedźma napisał(a):Podobno odspawałaś się od sieci... A smutas przesliczny! no tak, wczoraj miałam dzień odwyku - to znaczy najpierw przelewy za bazarki i szybkie podniesienie kilku topików. Potem wtarganie 70 kg mrożonych mięsnych kostek dla psów a na deser 90 m sześciennych płyt karto-gipsowych sobie poprzenosilam z podwórka do domu - to takie hobby, a wieczorem trochę zmieniłam fakturę ściany koło kominka. Dziś chwila pzrerwy a potem znów coś wymyślę - moze te karton-gipsy znów gdzieś wyniosę? Quote
anita_happy Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 no to krzepa jest! BORYS BYŁ NA SPACERZEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://jamor.fotosik.pl/albumy/809013-27.html Quote
panbazyl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ale super spacer! Tylko on nawet przerażony przy psim koledze.... Quote
anita_happy Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='"jamor"']Borysek. Miota sie w boksie jak wchodze, sika pod siebie, wysypuja sie balaski, ale posiedze pod scianą to koncu wsadzi łeb miedzy mnie a sciane, trzesie sie jak osika, ale , ale jak połoze ręke na jego głowie psiak całkowicie sie wycisza, czuje sie wtedy bezpiecznie.dzieciak jeszcze ręce ktore leczą :D jakby którąś ciotke bolała dupa, to zapraszam. A ząbki troche sie wyczysciły, ale naprostowac to sie juz raczej nie da, chyba ze u ortodonty od Jamora kopoiuje Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='panbazyl']ale super spacer! Tylko on nawet przerażony przy psim koledze.... Biedak, boi się chyba nawet zabawki: http://jamor.fotosik.pl/albumy/809013-8.html. :-( Quote
anita_happy Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 byłam 000 Borysek hopsa hopsa Quote
anita_happy Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 robi postepy i wszyscy są dumni z Borysa Quote
anita_happy Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ZMIANY u borysaaaaaaaaaaaaaaa 1. przytuł 2. bawi sie z innymi psami http://jamor.fotosik.pl/albumy/809013-123.html JAK jamor wchodzi do niego pies nie ucieka..nie unika kontaktu...nie załatwia sie pod siebie!!czyli terapia działa Quote
marysia55 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Witam ...... zaglądnęłam na ten wątek z ciekawości i nie tylko. Smutna historia psa, który pomimo młodego wieku tak bardzo boi się życia. Czy wystarczy tylko miłość i cierpliwość człowieka aby nauczył się ufać ludziom i zapomniał to co już zanim ??? .... wierzę, że TAK !! Quote
faith35 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Przytył i moim zdaniem bardziej labradorowaty się zrobił, śledzę z uwagą jego wątek na labradory.info :) anita_happy wysyłam PW ;) Quote
panbazyl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 no w końcu przypomina labcia. Byle nie za dużo utył, bo to odkurzacze... Quote
panbazyl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 a tak ja sie przyglądam zdjeciom tego psiaka to mam wrażenie że ktoś robił doświadczenia z kryciem między czekoladą a biszkoptem. Jakoś tak mi wygląda. Albo któreś z rodziców było bez pigmentu ? Quote
Recommended Posts