marysia55 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Moje ulubione zdjęcie Boryska … „słoneczna kąpiel w trawie”:loveu::loveu: tutaj widac jak bardzo Borysek sie zmienił w ciągu tych 3,5 miesięcy:crazyeye: Quote
marysia55 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A taki jestem ‘uwalony’ jak wracam z ryb … to jednak męczące zajęcie:diabloti: nie mam juz siły na nic po prostu 'zdechłem' :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='danka4u1']Dobranoc. Czy znajdzie się kawalątko miejsca w tym łożu dla zbłąkanego i zdrożonego wędrowca z dogo? Lubię imiona Przemek i Borys, więc proszę o ewentualne rozpatrzenie tej prośby, wziąwszy pod uwage moją słabość do tych imion.... Zaznaczam, że nie reflektuję na kąpiel w kabinie.Danusiu:loveu: z dwoma facetami pod prysznicem :crazyeye: ... i nie reflektujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .... o matko na niebie, ale ten świat sie zmienia :diabloti: Quote
danka4u1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jestem w dwie minuty po Tobie, Marysiu...jak zwykle i zabieram sie do czytania i oglądania Quote
danka4u1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='marysia55']Danusiu:loveu: z dwoma facetami pod prysznicem :crazyeye: ... i nie reflektujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .... o matko na niebie, ale ten świat sie zmienia :diabloti: To nie świat, to mnie przybywa lat...:shake::shake: Uwaliłabym się teraz chętnie Borysem na tym dywanie. Tez jakaś padnięta jestem. Swiat czy ...siątki ?? Quote
marysia55 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='danka4u1']To nie świat, to mnie przybywa lat...:shake::shake: Uwaliłabym się teraz chętnie Borysem na tym dywanie. Tez jakaś padnięta jestem. Swiat czy ...siątki ?? Danusia:loveu: tu nie o lata chodzi :razz: jestes taka "chudzieńka", że bez problemu bys sie z tymi facetami pod prysznicem zmieściła :diabloti: .... ja niestety nawet tego będę próbować :shake: Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 zobaczcie JAKEI CUDO dziś zgarnełma z ulicy - miala małpa koope szczescia!! rano bezdomna, a teraz juz wykąpana i ma swój koszyczek..kocyk i ma RODZINE!! a tak czekała na to - co wymyśle!!!w bagażniku spała sobie! SZYDŁOWIEC - na każdym kroku spotykam bezdomniaka...na kazdym rogu coś stoi..suk z ciekami pełno - MASAKRA! a miasto gówno widzi i gówno robi... Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='marysia55']Moje ulubione zdjęcie Boryska … „słoneczna kąpiel w trawie”:loveu::loveu: tutaj widac jak bardzo Borysek sie zmienił w ciągu tych 3,5 miesięcy:crazyeye: mam to na swoim nowym fonie:P i pokazywaam go rodzine co adoptowała tego małego chudzielca dzis!! :) Quote
marysia55 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Borys na spacerkach bawi sie w jaszczurkę :crazyeye: . Kładzie sie w trawie i zaczyna przez nią pełzać na brzuszku odpychając sie tylnymi łapkami i przebierając przednimi :razz:. Nie wiem czym to moze być spowodowane:cool3:. Bo to, że sie w niej 'turlika' to wydaje sie być normalne:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A to nam dałaś zagadkę na sobotnie popołudnie? Jak leci ? U nas leci deszczowo. Quote
marysia55 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='anita_happy']zobaczcie JAKEI CUDO dziś zgarnełma z ulicy - miala małpa koope szczescia!! rano bezdomna, a teraz juz wykąpana i ma swój koszyczek..kocyk i ma RODZINE!! no to tylko pogratulować tak ekspresowej adopcji :) [quote name='danka4u1']A to nam dałaś zagadkę na sobotnie popołudnie? Jak leci ? U nas leci deszczowo.Danusia, dla ułatwienia dodam że robi to tylko na wieczorno-nocnych spacerach :) czołga sie jak żołnierz na poligonie:p:p Quote
Guest ambird Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Piękny i szczęśliwy Borysek :loveu: A kąpiel w trawie :cool2: Pozdrawiamy Was :p Quote
danka4u1 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 marysia55 napisał(a): Danusia, dla ułatwienia dodam że robi to tylko na wieczorno-nocnych spacerach :) czołga sie jak żołnierz na poligonie:p:p Niech tak nie robi !!! :mad: Zakaż mu,:angryy: kleszcze jak bąki dorodne w tym roku...nie nadążam " obierać " Oskara z nich mimo wszelakich zabezpieczeń antykleszczowych Quote
marysia55 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 danka4u1 napisał(a):Niech tak nie robi !!! :mad: Zakaż mu,:angryy: kleszcze jak bąki dorodne w tym roku...nie nadążam " obierać " Oskara z nich mimo wszelakich zabezpieczeń antykleszczowychDanusiu, ale u nas jakoś jeszcze ich nie widać. Może atakują miejscami. Jak tylko znajdę chociaż jednego kleszcza na Borysie to na pewno mu zabronię. Mam nadzieje, że posłucha:roll:. Ostatnio coś zaczyna lubić sobie powarkiwać pod nosem jak mu cos nie pasuje :lol: Quote
marysia55 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ambird napisał(a):Piękny i szczęśliwy Borysek :loveu: A kąpiel w trawie :cool2: Pozdrawiamy Was :p Dziekujemy ambird:calus: przekaże pozdrowienia Borysowi:cool1: ucieszy się chłopak, że takie 'branie' :evil_lol: u kobiet :p:p Quote
danka4u1 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='marysia55']Danusiu, ale u nas jakoś jeszcze ich nie widać. Może atakują miejscami. Jak tylko znajdę chociaż jednego kleszcza na Borysie to na pewno mu zabronię. Mam nadzieje, że posłucha:roll:. Ostatnio coś zaczyna lubić sobie powarkiwać pod nosem jak mu cos nie pasuje :lol: Bo chłopina czuje się pewnie U SIEBIE. Trzymać krótko:mad::mad: Quote
anita_happy Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 zaaprosze Was o PANIE!!! do najukochańszego psa na całym DOGO!!! http://www.dogomania.pl/threads/208535-ma%C5%82e-BIA%C5%81E-CUDO-5-mc-pojedzie-z-zagor%C5%BConego-parwo-schroniska-do-hotelu-trzeba-ratowa%C4%87 UWIERZYCIe, ze to zdjecie jest zrobione pare h od momentu kiedy zabraliśmy małą ze schronu!!! w schronie parwo szaleje tzreba ratowac co sie da:/ Quote
marysia55 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='danka4u1']Bo chłopina czuje się pewnie U SIEBIE. Trzymać krótko:mad::mad: TAK JEST mamuśka BEDE 'trzymac krótko' jak każdego chłopa. Jak nic nie zmieni moich planów to w piątek jedziemy robić Borysowi "wydmuszki" :) Anita .... a psina słodka niemożebnie :) Quote
panbazyl Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ojejej :) to odjajczanie w planie :) Trzymamy kciuki za pomyślnośc akcji :) Quote
danka4u1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='marysia55']Jak nic nie zmieni moich planów to w piątek jedziemy robić Borysowi "wydmuszki" :) Psie wydmuszki- mówisz??? :shake: :evil_lol: :shake: jaki ten język polski jest metaforyczny...:evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 danka4u1 napisał(a):Psie wydmuszki- mówisz??? :shake: :evil_lol: :shake: jaki ten język polski jest metaforyczny...:evil_lol:Danusia:loveu: psie ... nie psie , jajeczka to jajeczka :evil_lol: ... puste to wydmuszki :diabloti: ... jak zwał tak zwał :eviltong: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='panbazyl']ojejej :) to odjajczanie w planie :) Trzymamy kciuki za pomyślnośc akcji :)panbazyl:loveu: trzymaj mocno te kciukasy :evil_lol: .... musi sie udać :razz::razz: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mija już prawie 4-ty miesiąc jak Borysek jest u nas, skończyliśmy 3 tyg.temu podawanie antybiotyków, wypadanie sierści w miarę się ustabilizowało więc doszłam do wniosku, że czas najwyższy zająć się 'klejnotami' chłopaka' :lol::lol: A żeby nie było mu samotnie w tym czasie :roll:... pójdą w 'dwupaku' razem z Giną :p. Ona też adoptowana (Asior :loveu: coś na ten temat wie :cool3:) i jeszcze nie wysterylizowana ... więc będzie miał współtowarzyszkę niedoli :diabloti: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Na jutro musze być czysty i pachnący:crazyeye: chociaż nie wiem dlaczego:cool1: Quote
marysia55 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A tutaj wyglądam jak Adamek gdy wchodzi na ring :evil_lol: „Nie pamiętaj skąd tutaj przybyłeś Nie pamiętaj gdzie się urodziłeś … „ … liczy się teraz i tutaj … To jest moje motto:razz: Quote
Recommended Posts