Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

‘Ostatni bastion’ nie do końca zdobyty przez Borysa w domu (chociaż zdarzyło mu się tam zaglądnąć ze dwa razy znęcony zapachami) jest kuchnia

Czasami go złapię ‘komórką’ jak próbuje się zbliżyć do drzwi i ‘kuka’ zza rogu:-o

A to moja ‘ścieżka zachęty’ wejścia do kuchni ( ciemne kropki na podłodze to Froliki):evil_lol:

Ale jak to ma zadziałać skoro … koty ‘maczają w tym łapki’:diabloti:

No i szczyt bezczelności z ich strony (koty tak mają) … nawet legowisko Borysa zajęte. No i ten wzrok „ tylko się zbliż, a ‘utłukę na śmierć’:diabloti:, ale i tak Gina jest ‘miłością życia’ Borysa:loveu::loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
och jak miło! Wiecie co - lubię tu zaglądać, bo jest tu tak normalnie, ludzko. ...............

Dokładnie tak... jest miło i spokojnie:loveu:, też lubię tu zaglądać, chociaż ostatnio absorbuje mnie przygarnięty maluch, nie zawsze też piszę:lol:.
Nie ma tu kłótni czy zaczepek, co ostatnio coraz częściej się zdarza na dogo :shake:.

Marysiu, Borysek mężnieje, bastion kuchenny padnie lada moment ;).

Posted

dana napisał(a):
Dokładnie tak... jest miło i spokojnie:loveu:, też lubię tu zaglądać, chociaż ostatnio absorbuje mnie przygarnięty maluch, nie zawsze też piszę:lol:.
Nie ma tu kłótni czy zaczepek, co ostatnio coraz częściej się zdarza na dogo :shake:.

Marysiu, Borysek mężnieje, bastion kuchenny padnie lada moment ;).
dana ... ja tez miedzy innymi coraz rzadziej wchodzę na nowe wątki, mnie również 'opadaja ręcę' gdy porównuje dogo to dzisiaj i to z przed 3-ech lat gdy pierwszy raz tutaj zawitałam i wydawało mi sie, że właśnie tu chodzi przede wszystkim o to jak pomóc zwierzętom ...... dzisiaj niestety zmieniłam zdanie.

Posted

marysia55 napisał(a):
dana ... ja tez miedzy innymi coraz rzadziej wchodzę na nowe wątki, mnie również 'opadaja ręcę' gdy porównuje dogo to dzisiaj i to z przed 3-ech lat gdy pierwszy raz tutaj zawitałam i wydawało mi sie, że właśnie tu chodzi przede wszystkim o to jak pomóc zwierzętom ...... dzisiaj niestety zmieniłam zdanie.

Niestety, ja również. Najbardziej przykre jest to, że na tym cierpią psy....
Nie wyrywamy się już tak z pomocą, zastanawiamy się, a czas leci. Te ostatnie afery też nie przysporzyły chluby dogomanii. Irytuje mnie jeszcze bardzo swobodne podejście niektórych do kwestii rozliczeń finansów psiaków oraz lekceważenie próśb o informacje. Nie można się doprosić bieżących fotek, a potem nagle wybucha bomba...
Ale Marysiu, zmieńmy temat na przyjemniejszy, jak bastion Boryska, zdobywa ? ;)
Anita, gdzie ten nowy labek ? :-(

Posted

Widzę, że Borys ma kolegę na wątku - jakby brat bliźniak :) tylko bardziej towarzyski :lol:
Oby jak najszybciej dał nogę do swojego domu ... no chyba, że Anita zatrzyma go u siebie :cool3:. W końcu juz z nim śpi w jednym łóżku :evil_lol:.. to do czegos zobowiązuje :roll:

Posted

kurcze, klonują sie czy co???? ech.... kolejny do znalezienia wlasnego M....

i wiecie co - powyrzucałam większośc topików z subskrypcji, bo to żenada.... tu jest normalnie.
Bardzo podoba mis ie ta trasa zachęty do kuchni :)

Posted

anitko napisz krótki tekst to go wstawię na naszą stronę...

aa wiem, ze dzwoniłaś, ale miałam straszny młyn w pracy a potem.... zapomniałam oddzwonić :roll:

Posted

juz po temacie - PSI GALIMATIAS

pies juz wrócił do rodziców dziewczyny co jest jego wlasccielką...
masakra

no to na liście tymczasów odchaczam LABA - NO MORE:P

ASIOR - kil ju...

p.s.
dana
napisałm wlascicelce co jest w norwegii, ze pies ma zapalenie.
ja mu zakropiłam Sulfacetamid i dałam aleric
bankowo - alergia!!
miedzy paluchami miał ciemną skóre...
alergia jak byk

futer mial piękny
gówno okropne
jak walnął bąka to masakra ...
wole mikrusy zdecydowanie:)

Posted

[quote name='panbazyl']kurcze, klonują sie czy co???? ech.... kolejny do znalezienia wlasnego M....

i wiecie co - powyrzucałam większośc topików z subskrypcji, bo to żenada.... tu jest normalnie.
Bardzo podoba mis ie ta trasa zachęty do kuchni :) kotom też :evil_lol:

Posted

Ostatnie labradorzenie Borysa to :

1/ pogryzione płyty CD ( u Przemka ) :diabloti:
2/ wygryzione dziury w skarpetkach i slipach ( u Przemka ) :diabloti:
3/ pogryziony podkoszulek ( u Przemka ) :diabloti:
.... dobry piesek ... dobry ... wziął sie za porządki świąteczne :loveu::loveu:

4/ zjadł moje japonki :placz:
5/ w kolejnych papuciach odgryzł pięęęęękne kokardki :placz:
6/ w mojej sypialni wypatroszył kwiatka z połowy listków :placz:

.... nie wspomnę o nadgryzionym rogu chodnika na przedpokoju
i dwóch 'zjedzonych' piłeczkach :cool3::cool3:

Posted

Żeby nie było tylko ‘obgadywanie’ Borysa … to też trochę pochwały:lol::lol:

Ostatnio mieliśmy gości (byli już wcześniej), Borys nie tylko że wszedł do pokoju (chociaż po dłuższym zastanawianiu się ) , ale dał się łaskawie poczęstować wędlinką ze stołu;)

I pogłaskać ‘obcym’:crazyeye: (chociaz szczęśliwej miny nie miał :roll:)

Posted

A żeby też nie było tylko o Borysie , to tak dla relaksu proszę zobaczyć :p:p:p:p

Tak spędza wolny czas Ginaszkoda, że to nie palma :diabloti:

A tak Hela i Gina obgadują wspólny plan przeciwko Borysowi:cool1:

…. No niech tylko teraz tu wejdzie … poczekamy sobie na niego :cool3:

A to takie dobre ‘dziecko’:loveu:, chociaż ciągle mamy problem z tym jego łysieniem:oops:

Posted

:shake: Biedne koty, muszą się salwować ucieczką pod skrzydła kwiecia przed agresorkiem Boryskiem....:shake:
Jak znam boryskopodobne istoty, to najpierw pójdzie kwiecie, a potem....:mad:Marysiu, ratuj koty:evil_lol:

Posted

[quote name='anita_happy']juz po temacie - PSI GALIMATIAS

pies juz wrócił do rodziców dziewczyny co jest jego wlasccielką...
masakra..........
p.s.
dana
napisałm wlascicelce co jest w norwegii, ze pies ma zapalenie.
ja mu zakropiłam Sulfacetamid i dałam aleric
bankowo - alergia!!
miedzy paluchami miał ciemną skóre...
alergia jak byk
.................

Anita, na te problemy z zapaleniem przestrzeni międzypalcowych ( na to wygląda z Twojego opisu) bardzo dobry jest Hexoderm. Przemywać należy dwa razy dziennie, rano i wieczorem po ostatnim spacerze.
Dziwni i niezbyt zdecydowani ludzie, odddają, potem zabierają psa, jak rzecz :shake:.

[quote name='panbazyl']och jak ślicznie! nawet te świąteczne porządki sa ok :) Po prostu chłopak dorasta. Zajmie mu to jeszcze ze 2 lata - jak to zwykle facetom - a nawet i dłużej.

Zgadza się, Bariemu zdarzało się jeszcze w wieku około 1,5 roku bardzo interesować ;) butami i papciami, chodziliśmy w takich artystycznie pogryzionych :evil_lol::evil_lol:.
Marysiu, wszystko przed Tobą, będzie wesoło :evil_lol::lol:.
Marysiu, jak wygląda dokładnie to łysienie Boryska ?

Posted

[FONT=Century Gothic]:loveu:Radosnych, wiosennych Świąt dla głównego bohatera wątku Boryska w pierwszej kolejności, a potem dla tych którzy dbają o jego szczęście i dobre samopoczucie- dla mojej córeczki Marysieńki, Jej rodziny i wszystkich sympatyków oraz fanów Boryskowych.:loveu:[/FONT]