Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']marys - jak do KTOZu bedziesz na Floriańską szła - to nie zapomnij BORYSA!!!! rozpruwacza!!

czad fota!!musze bloga pouzupełniac:/
ale ja ostatnio tez pracuje:) ciezko

czasami ttrzeba

:/

a foty z nad MORZA!!! boskie - szkoda tylko TYCH KARPI
uzupełniaj bloga kochana ... uzupełniaj :)
a karpia nie złapali .. więc 'luzik' :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam szybciutko kilka zdjęć ( ale to tylko namiastka) bo niedługo zapomnę jak się śpi w nocy … ale to zdjęcia z dzisiejszego wypadu nad wodę

Tak jechałem na rybki:roll:

Tak odpoczywałem:evil_lol:

Tak się przytulałem do Przemka:p:p

A tak się całowałem z Marysią:diabloti:

Posted

Dziękuję za pokarm dla oczu i serca na dobranoc. Przesyłam Wam buziaczki- równie słodkie jak Boryskowe- i też udaję się na przytulanki z Morfeuszem, bo go ostatnio zaniedbałam.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dziękuję za pokarm dla oczu i serca na dobranoc. Przesyłam Wam buziaczki- równie słodkie jak Boryskowe- i też udaję się na przytulanki z Morfeuszem, bo go ostatnio zaniedbałam.
no to masz Danusiu :loveu:następny pokarm dla oczu i serca :lol::lol:
Dla panabazyla tyszzzzzzzz :evil_lol:

Posted

Jeszcze kilka zdjęć z poniedziałkowego wypadu na ryby

Obściskiwania się z Marysią ciąg dalszy ... w końcu facet jestem ,, wolno 'mnie' :diabloti:

Drużyna „BP” razem pilnujemy wędek i rybek :lol::lol:

Zaryzykuje i spróbuje wejść do wody:razz:

Brrrrrr jaka ona zimna:crazyeye:

Ale napić się mogę …. nawet czyściutka jest :p:p

Posted

anita_happy napisał(a):
a filmy!!!!!!!!!!!!!!!
babo!!!!
filmy

PRzemek - ha ha ha - cos rybki nie biora..ha ha ha...
biorą .. biorą :evil_lol: wprawdzie wpadł im tylko jeden karpik , ale za to na 53 cm.
Filmy będą, ale nadają się do obróbki bo tle słychać bardzo dużo szumu wiatru :eviltong: a poza tym widzę, że pomimo próśb moja asystentka nie uaktualnia bloga Borysa ... Borys sie obraził :eviltong:

Posted

Nakarmiłam się fotograficznym pokarmem dla oczu i serca. I pyszczydło wyblakłe od straszności dogo uśmiecha mi się zwłaszcza na widok śmiejącego się Boryska:lol::lol:
I córeczkę sobie pooglądałam..... :loveu:
Filmik ----to byłoby to:multi::multi:
I karpika zjadłoby się na noc, bo nijak iść spać o suchym pysku...:shake:
Tyle impresji za sprawą jednego Boryska:loveu::loveu:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Nakarmiłam się fotograficznym pokarmem dla oczu i serca. I pyszczydło wyblakłe od straszności dogo uśmiecha mi się zwłaszcza na widok śmiejącego się Boryska:lol::lol:
I córeczkę sobie pooglądałam..... :loveu:
Filmik ----to byłoby to:multi::multi:
I karpika zjadłoby się na noc, bo nijak iść spać o suchym pysku...:shake:
Tyle impresji za sprawą jednego Boryska:loveu::loveu:
mamuśka wiecej wiary w siebie .... chociaz ja najlepiej wiem co to chwile zwątpienia:razz:

Posted

Ku pokrzepieniu serc w takim razie wklejam nastepną fotorelację :p

Parę fotek z następnego wyjazdu (wtorek) … ale dzień był nie fajny:shake:

Czasami już się zdarza, że wychylam głowę gdy jadę samochodem:p

Był wiatr, deszcz i zimno więc siedziałem z Przemkiem pod parasolem wędkarskim:roll:

Ekipa była przygotowana …. Mieli dla mnie kocyk nie wspomnę o misce :lol:

Czasami jednak wyszedłem sprawdzić czy stanowisko jest na miejscu:crazyeye:

Posted

Dzięki córeczko za krzepiące zdjęcia, chociaz deszcz i wiatr to nie moje ulubione klimaty:shake:, ale Borys jest sliczny, to pyszczydło----o Przemku nie wspomnę przez wrodzoną skromnośc i nie ten juz wiek...:-(----
Proszę o wizytę poadopcyjną. :mad: Pies zaziębi się.....ciągle woda i woda..czy dostaje coś do jedzenia? Na przykład te rzekomo złowione ryby. Zdjęcia by się takie przydały i WIZYTA:mad::mad:
Trzeba córkę pilnować. Wprawdzie po mamusi ma kryształowy charakter;), ale......

Posted

marysia55 napisał(a):
Anita, a te filmy przesłać na 'szydłowieckie' . Próbowałam sama je wgrac , ale mi nie wychodzi:shake:

musisz na youtuba to zapodac..a moze do labów zapodaj..moze je skleją???cooooo
one umieją to dziergac???było by super

widzialyscie ile osób zaglada do BORYSA!!!

Posted

och jak miło! Wiecie co - lubię tu zaglądać, bo jest tu tak normalnie, ludzko. Nikt tu nikomu nie wytyka ilości smyczy, czy jakości obroży. Lubię tu być :)
i jaki Borys coraz bardziej borysowaty - taki męski (zwłaszcza ta fota z rurą wydechową )

Pozdrawiam Was mocno!

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzięki córeczko za krzepiące zdjęcia, chociaz deszcz i wiatr to nie moje ulubione klimaty:shake:, ale Borys jest sliczny, to pyszczydło----o Przemku nie wspomnę przez wrodzoną skromnośc i nie ten juz wiek...:-(----
Proszę o wizytę poadopcyjną. :mad: Pies zaziębi się.....ciągle woda i woda..czy dostaje coś do jedzenia? Na przykład te rzekomo złowione ryby. Zdjęcia by się takie przydały i WIZYTA:mad::mad:
Trzeba córkę pilnować. Wprawdzie po mamusi ma kryształowy charakter;), ale......
no i po co mamuśka było to ale ..... Kryształ to kryształ :evil_lol: zwłaszcza jak sie go w genach przekazuje :diabloti:
To co ... robimy listę rankingową kto robi wizytę PA :p:p:p:p

anita_happy napisał(a):
marysia!!!!!!!!!!!!!!!juz kwiecien - moje asystowaeni sie zakonczylo!!!!
http://poprostuborysek.blogspot.com/2011/04/troche-padao-ale-i-tak-sie-wedkowao.html
chyba będę musiała cie wciągnąć na listę płac to nie będziesz mi tutaj fochów stroić :eviltong::eviltong::eviltong:

panbazyl napisał(a):
och jak miło! Wiecie co - lubię tu zaglądać, bo jest tu tak normalnie, ludzko. Nikt tu nikomu nie wytyka ilości smyczy, czy jakości obroży. Lubię tu być :)
i jaki Borys coraz bardziej borysowaty - taki męski (zwłaszcza ta fota z rurą wydechową )
Pozdrawiam Was mocno!
my tez lubimy jak tutaj zaglądasz :lol::lol::lol: więc jak widać wszyscy zadowoleni :p:p