marysia55 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='anita_happy']marys - jak do KTOZu bedziesz na Floriańską szła - to nie zapomnij BORYSA!!!! rozpruwacza!! czad fota!!musze bloga pouzupełniac:/ ale ja ostatnio tez pracuje:) ciezko czasami ttrzeba :/ a foty z nad MORZA!!! boskie - szkoda tylko TYCH KARPIuzupełniaj bloga kochana ... uzupełniaj :) a karpia nie złapali .. więc 'luzik' :) Quote
danka4u1 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Uśmiech pełną gębą. To lubię na dobranoc. No to : dobranoc :lol: Quote
marysia55 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wklejam szybciutko kilka zdjęć ( ale to tylko namiastka) bo niedługo zapomnę jak się śpi w nocy … ale to zdjęcia z dzisiejszego wypadu nad wodę Tak jechałem na rybki:roll: Tak odpoczywałem:evil_lol: Tak się przytulałem do Przemka:p:p A tak się całowałem z Marysią:diabloti: Quote
Asior Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 no tak, obściskuje się z psami na plaży, a do córki nie ma czasu zadzwonić .... :roll: <foch> Quote
danka4u1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziękuję za pokarm dla oczu i serca na dobranoc. Przesyłam Wam buziaczki- równie słodkie jak Boryskowe- i też udaję się na przytulanki z Morfeuszem, bo go ostatnio zaniedbałam. Quote
panbazyl Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no cudownie! :) i kto tu bardziej szczęśliwy? Quote
marysia55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Asior napisał(a):no tak, obściskuje się z psami na plaży, a do córki nie ma czasu zadzwonić .... :roll: <foch> córka do mamusi tez nie dzwoni :eviltong: Quote
marysia55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 danka4u1 napisał(a):Dziękuję za pokarm dla oczu i serca na dobranoc. Przesyłam Wam buziaczki- równie słodkie jak Boryskowe- i też udaję się na przytulanki z Morfeuszem, bo go ostatnio zaniedbałam. no to masz Danusiu :loveu:następny pokarm dla oczu i serca :lol::lol: Dla panabazyla tyszzzzzzzz :evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jeszcze kilka zdjęć z poniedziałkowego wypadu na ryby Obściskiwania się z Marysią ciąg dalszy ... w końcu facet jestem ,, wolno 'mnie' :diabloti: Drużyna „BP” razem pilnujemy wędek i rybek :lol::lol: Zaryzykuje i spróbuje wejść do wody:razz: Brrrrrr jaka ona zimna:crazyeye: Ale napić się mogę …. nawet czyściutka jest :p:p Quote
marysia55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Na zakończenie dzisiejszej sesji zdjęciowej :p „zawieszenie tylne” Borysa … jakby powiedział Jamor … „rura wydechowa”:diabloti: Quote
anita_happy Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 a filmy!!!!!!!!!!!!!!! babo!!!! filmy PRzemek - ha ha ha - cos rybki nie biora..ha ha ha... Quote
marysia55 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 anita_happy napisał(a):a filmy!!!!!!!!!!!!!!! babo!!!! filmy PRzemek - ha ha ha - cos rybki nie biora..ha ha ha...biorą .. biorą :evil_lol: wprawdzie wpadł im tylko jeden karpik , ale za to na 53 cm. Filmy będą, ale nadają się do obróbki bo tle słychać bardzo dużo szumu wiatru :eviltong: a poza tym widzę, że pomimo próśb moja asystentka nie uaktualnia bloga Borysa ... Borys sie obraził :eviltong: Quote
anita_happy Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 UZUPEŁNIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!! http://poprostuborysek.blogspot.com/2011_04_01_archive.html Quote
marysia55 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 anita_happy napisał(a):UZUPEŁNIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!! http://poprostuborysek.blogspot.com/2011_04_01_archive.html dzieki piekne asystentko:Rose::Rose::Rose: dopiero teaz zauwazyłam :p:p lece do wyrka bo rano nie wstane :roll: Quote
danka4u1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Nakarmiłam się fotograficznym pokarmem dla oczu i serca. I pyszczydło wyblakłe od straszności dogo uśmiecha mi się zwłaszcza na widok śmiejącego się Boryska:lol::lol: I córeczkę sobie pooglądałam..... :loveu: Filmik ----to byłoby to:multi::multi: I karpika zjadłoby się na noc, bo nijak iść spać o suchym pysku...:shake: Tyle impresji za sprawą jednego Boryska:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 danka4u1 napisał(a):Nakarmiłam się fotograficznym pokarmem dla oczu i serca. I pyszczydło wyblakłe od straszności dogo uśmiecha mi się zwłaszcza na widok śmiejącego się Boryska:lol::lol: I córeczkę sobie pooglądałam..... :loveu: Filmik ----to byłoby to:multi::multi: I karpika zjadłoby się na noc, bo nijak iść spać o suchym pysku...:shake: Tyle impresji za sprawą jednego Boryska:loveu::loveu:mamuśka wiecej wiary w siebie .... chociaz ja najlepiej wiem co to chwile zwątpienia:razz: Quote
marysia55 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ku pokrzepieniu serc w takim razie wklejam nastepną fotorelację :p Parę fotek z następnego wyjazdu (wtorek) … ale dzień był nie fajny:shake: Czasami już się zdarza, że wychylam głowę gdy jadę samochodem:p Był wiatr, deszcz i zimno więc siedziałem z Przemkiem pod parasolem wędkarskim:roll: Ekipa była przygotowana …. Mieli dla mnie kocyk nie wspomnę o misce :lol: Czasami jednak wyszedłem sprawdzić czy stanowisko jest na miejscu:crazyeye: Quote
marysia55 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 anita_happy napisał(a):a filmy!!!!!!!!!!!!!!! Anita, a te filmy przesłać na 'szydłowieckie' . Próbowałam sama je wgrac , ale mi nie wychodzi:shake: Quote
danka4u1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dzięki córeczko za krzepiące zdjęcia, chociaz deszcz i wiatr to nie moje ulubione klimaty:shake:, ale Borys jest sliczny, to pyszczydło----o Przemku nie wspomnę przez wrodzoną skromnośc i nie ten juz wiek...:-(---- Proszę o wizytę poadopcyjną. :mad: Pies zaziębi się.....ciągle woda i woda..czy dostaje coś do jedzenia? Na przykład te rzekomo złowione ryby. Zdjęcia by się takie przydały i WIZYTA:mad::mad: Trzeba córkę pilnować. Wprawdzie po mamusi ma kryształowy charakter;), ale...... Quote
anita_happy Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 marysia55 napisał(a):Anita, a te filmy przesłać na 'szydłowieckie' . Próbowałam sama je wgrac , ale mi nie wychodzi:shake: musisz na youtuba to zapodac..a moze do labów zapodaj..moze je skleją???cooooo one umieją to dziergac???było by super widzialyscie ile osób zaglada do BORYSA!!! Quote
anita_happy Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 marysia!!!!!!!!!!!!!!!juz kwiecien - moje asystowaeni sie zakonczylo!!!! http://poprostuborysek.blogspot.com/2011/04/troche-padao-ale-i-tak-sie-wedkowao.html Quote
panbazyl Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 och jak miło! Wiecie co - lubię tu zaglądać, bo jest tu tak normalnie, ludzko. Nikt tu nikomu nie wytyka ilości smyczy, czy jakości obroży. Lubię tu być :) i jaki Borys coraz bardziej borysowaty - taki męski (zwłaszcza ta fota z rurą wydechową ) Pozdrawiam Was mocno! Quote
marysia55 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 danka4u1 napisał(a):Dzięki córeczko za krzepiące zdjęcia, chociaz deszcz i wiatr to nie moje ulubione klimaty:shake:, ale Borys jest sliczny, to pyszczydło----o Przemku nie wspomnę przez wrodzoną skromnośc i nie ten juz wiek...:-(---- Proszę o wizytę poadopcyjną. :mad: Pies zaziębi się.....ciągle woda i woda..czy dostaje coś do jedzenia? Na przykład te rzekomo złowione ryby. Zdjęcia by się takie przydały i WIZYTA:mad::mad: Trzeba córkę pilnować. Wprawdzie po mamusi ma kryształowy charakter;), ale......no i po co mamuśka było to ale ..... Kryształ to kryształ :evil_lol: zwłaszcza jak sie go w genach przekazuje :diabloti: To co ... robimy listę rankingową kto robi wizytę PA :p:p:p:p anita_happy napisał(a):marysia!!!!!!!!!!!!!!!juz kwiecien - moje asystowaeni sie zakonczylo!!!! http://poprostuborysek.blogspot.com/2011/04/troche-padao-ale-i-tak-sie-wedkowao.html chyba będę musiała cie wciągnąć na listę płac to nie będziesz mi tutaj fochów stroić :eviltong::eviltong::eviltong: panbazyl napisał(a):och jak miło! Wiecie co - lubię tu zaglądać, bo jest tu tak normalnie, ludzko. Nikt tu nikomu nie wytyka ilości smyczy, czy jakości obroży. Lubię tu być :) i jaki Borys coraz bardziej borysowaty - taki męski (zwłaszcza ta fota z rurą wydechową ) Pozdrawiam Was mocno!my tez lubimy jak tutaj zaglądasz :lol::lol::lol: więc jak widać wszyscy zadowoleni :p:p Quote
Recommended Posts