anita_happy Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 tego minia wypatroszył - morderca!! RIP Quote
danka4u1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 anita_happy napisał(a):tego minia wypatroszył - morderca!! Ja bym sprawdziła taki DS, który nie potrafii opanowac krwiożerczych instynktów u biednego psiaczka.....:mad: Quote
marysia55 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='danka4u1']Ja bym sprawdziła taki DS, który nie potrafii opanowac krwiożerczych instynktów u biednego psiaczka.....:mad:jestem mamuśka tego samego zdania :diabloti: ..... taki DS jest wstanie wychować 'seryjnego mordercę' :cool3: ... nie wspomnę już o 'walkach psów':roll: ... przecież nie jest tajemnicą, że w tym DS dochodzi do 'walk kotów' :evil_lol: (tylko, że to w Polsce nie jest zakazane :eviltong: Quote
danka4u1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Kolejny krwawy wątek...jak miło. Tej adrenalinki na dogo jakoś mało. Maryś, tak trzymać !!! Co nie zabronione, to dozwolone. Quote
panbazyl Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 no to obstawiamy! czerwone wygrywa czarne przegrywa ;) Quote
marysia55 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzisiaj zastałam taki widok jak wróciłam z pracy :crazyeye: . Nie pomogła reanimacja miśka ... znowu doszło do 'aktu morderstwa' :cool3: Quote
panbazyl Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 hmm.... nawet ojom nie da rady.... Ja kilka razy mialam na ojomie Krecika - a w końcu udana transplantacja obydwu łapek :) Quote
danka4u1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 marysia55 napisał(a):Dzisiaj zastałam taki widok jak wróciłam z pracy :crazyeye: . Nie pomogła reanimacja miśka ... znowu doszło do 'aktu morderstwa' :cool3: Tu nie reanimacja, tylko humanitarna eutanazja jest potrzebna i .....posprzątać trochę przed kolejnym krwawym aktem. Podesłac trochę miśków, czy zwierzyna zmieniła gust na innożerny? Quote
marysia55 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 danka4u1 napisał(a):Tu nie reanimacja, tylko humanitarna eutanazja jest potrzebna i .....posprzątać trochę przed kolejnym krwawym aktem. Podesłac trochę miśków, czy zwierzyna zmieniła gust na innożerny? podesłać ... podesłać :placz: bo jak sie pluszaki skończą to jeszcze sie gotowy wziąć za inne futrzaki .... o matko na niebie :crazyeye: co ja gadam :shake: może byc nawet Krecik po transplantacji łapek :eviltong: Quote
Asior Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no no, ja w KTOZ-ie też mam kilka do zamordowania :D Quote
panbazyl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 no nie Krecika nie dam - dzieciory by się zapłakały :) U mnie psy dziennie mielą kilka patyków co to do kominka przynoszę.... Quote
marysia55 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asior napisał(a):no no, ja w KTOZ-ie też mam kilka do zamordowania :Dojjjjj Asiu bo jak nic zaczepię o Floriańską :) Quote
marysia55 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='panbazyl']no nie Krecika nie dam - dzieciory by się zapłakały :) U mnie psy dziennie mielą kilka patyków co to do kominka przynoszę....kominka nie mam:cool3:, a sprzątania to i tak już mi nie brakuje :roll: tylko jeszcze patyków mi potrzeba w domu:evil_lol: Quote
panbazyl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 wiesz - albo patyki albo buty, ja wolę juz sprzątać po patykach niż kupować co chwila nowe buty (i tak łaskawie jakoś moje buty były najmniej zjadane) Quote
marysia55 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 panbazyl napisał(a):wiesz - albo patyki albo buty, ja wolę juz sprzątać po patykach niż kupować co chwila nowe buty (i tak łaskawie jakoś moje buty były najmniej zjadane) ja juz na wszelki wypadek chowam swoje buty do szafy :) ... Przemek ma zaufanie do Boryska i zostawia na wieszku ... ciekawe jak długo to potrwa ... ale to już nie mój problem :) Quote
panbazyl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 hmm.... wiesz - pies jest najlepszym nauczycielem sprzątania, zwłaszcza pies tej rasy :) Quote
marysia55 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 panbazyl napisał(a):hmm.... wiesz - pies jest najlepszym nauczycielem sprzątania, zwłaszcza pies tej rasy :) no to niech słowo ciałem sie stanie :) ... i w końcu doczekam sie pilnowania porządku przez syna. Quote
panbazyl Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 marysia55 napisał(a):no to niech słowo ciałem sie stanie :) ... i w końcu doczekam sie pilnowania porządku przez syna. ja też o tym marzę... Choć coraz częściej na tekst - sprzątnij bo ci pies zje - dzieciaki reagują pozytywnie, małż nadal nie (wiec musi sobie kupować skarpety częsciej) Quote
marysia55 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 niespodzianka dla wszystkich:lol: … Borysek był dzisiaj po raz pierwszy nad wodą czyli ‘rybkował’ razem z Przemkiem :crazyeye:. Wrażenia z tej cyber przygody opiszę jutro … pewnie późno jak wrócę z pracy:cool3:. Quote
danka4u1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 BYŁAM juz tutaj!!!:multi: Borys się usmiecha- łobuziak , miśkomorderca i żerca kochany:loveu: Quote
marysia55 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='danka4u1']BYŁAM juz tutaj!!!:multi: Borys się usmiecha- łobuziak , miśkomorderca i żerca kochany:loveu: Danusiu , Borys chyba polubił wodę ...... i nie było juz takiego wielkiego problemu z wsadzeniem go do samochodu ... chociaż Przemek był z nim sam . Ja niestety musiałam byc w pracy :( Quote
danka4u1 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mnie też, Marysiu -doba się sfilcowała ostatnio bardzo...A Borysek wygląda na zupełnym luzie i ten śmiejący się pychol. Szczęśliwy pies , a Ty to sprawiłaś. Wiem, łatwo nie było. Quote
panbazyl Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja też dziś swoim gadom zafundowałam spacer nad rzekę jakieś 100 metrów za chalupą, zeby nie było że jestem tak dla nich kochana. I jak wariaty plywali pod prąd. Mam teraz spokój bo śpią. Chyba w ciepłej porze roku częściej ich tam będę prowadzić, bo tak to zawsze w polach chodzimy, ale odkąd jedne złapał sie we wnyki na sarnę jakos przestałam lubiec to miejsce.... a Borys wspaniale wygląda na tych fotach! I tak inaczej niż kilka stron temu :) Gratulacje! Quote
marysia55 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zapach bryzy ‘od morza’, szum w uszach, wiatr w sierści … samo słodkie życie:lol: No i to towarzystwo :roll: Ale najlepiej mi w upatrzonym dołku, skąd obserwuje wszystkich i wszystko :crazyeye: Quote
anita_happy Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 marys - jak do KTOZu bedziesz na Floriańską szła - to nie zapomnij BORYSA!!!! rozpruwacza!! czad fota!!musze bloga pouzupełniac:/ ale ja ostatnio tez pracuje:) ciezko czasami ttrzeba :/ a foty z nad MORZ!!! boskei - szkoda tylko TYCH KARPI Quote
Recommended Posts