anita_happy Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 marysia55 napisał(a):DOBRANOC ciotkom i wujkom … kto ma taką zajefajną podusię jak ja ?? sweetttttttttttttt Quote
moni12 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Borys cudenko. Stałam w kącie po cichu sledząc jego wątek i blog Anity , który mi podsyłała. ale dzis się ujawniam - pies cudo i nowi właściciele jeszcze bardziej. Quote
danka4u1 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Marysiu, jakie dziś mieliście OSIAGNIECIA- pochwal się wnusiem Boryskiem. Sesja łazienkowa przydałaby się na rozgrzewkę...i nie chodzi tutaj o wnusia;) Quote
Asior Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 anita_happy napisał(a):ha ha ha - jesteśmy ZA teeee laska... co żeś telefonu nie odebrała odemnie, co?????????????? Quote
anita_happy Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 danka4u1 napisał(a):Marysiu, jakie dziś mieliście OSIAGNIECIA- pochwal się wnusiem Boryskiem. Sesja łazienkowa przydałaby się na rozgrzewkę...i nie chodzi tutaj o wnusia;) ha ha ha - jesteśmy ZA Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzisiaj Borysek miał problemy z wychodzeniem na spacer ponieważ były prace remontowe na klatce schodowej. Kupę obcych ludzi i maszyny. Trzeba go było wynosić na rękach bo strajkował odnośnie wychodzenia z domu jak się zorientował w czym rzecz przy rannym spacerku i prawie się oflagował. Nie mówiąc, że jakby umiał pisać to pewnie i transparent by się znalazł z napisem " Nie wychodzę ... rób-ta co chce-ta" lub "możecie mnie zabić , nie wyjdę z domu". Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 moni12 napisał(a):Borys cudenko. Stałam w kącie po cichu sledząc jego wątek i blog Anity , który mi podsyłała. ale dzis się ujawniam - pies cudo i nowi właściciele jeszcze bardziej.witamy kolejna fanke Boryska :) Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 danka4u1 napisał(a):Marysiu, jakie dziś mieliście OSIAGNIECIA- pochwal się wnusiem Boryskiem. Sesja łazienkowa przydałaby się na rozgrzewkę...i nie chodzi tutaj o wnusia;) na taką sesje mamuska musisz jeszcze poczekać :) Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Obiecane zdjęcia z wczorajszego spacerku Boryska … ahhh te zapachy :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A tak ‘śpiocham’ po spacerkach:diabloti: Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Spotkanie z kocicą ‘bliskiego stopnia’ … zaczynam się stawiać kociej dominacji:cool3: Quote
marysia55 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 A tak spędzam czas z moim panem … razem jest fajnie:lol::lol: Chyba nikt nie widzi tych moich krzywych zębów Quote
danka4u1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Borysek znalazł swoje miejsce na ziemi- nazywa sie ono: Przemek. I juz nie chowa się za zasłonę....niedługo koty pójdą w ruch !! Kawał pieknego psa ten Twój Borysek. Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 jak nie drzwiami to oknem:P Quote
magda222 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Podglądam Was Marysiu tu od dawna i po cichu kibicuję. Bardzo się cieszę z postępów Boryska :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 A ta fotka, po tym, co było wcześniej, po prostu wymiata: http://img576.imageshack.us/img576/9210/zdjcie0319. :crazyeye::crazyeye: Borysek ma prawdziwy, swój, kochany, jedyny, DOMEK :lol:. Mizianko dla synulka Boryska, Przemek może się też na pozdrowionko załapie ;), a całuski dla kochanej Marysi :loveu:. Quote
anita_happy Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 co za ciszaaaaaaaaaaaaaaa co Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 magda222 napisał(a):Podglądam Was Marysiu tu od dawna i po cichu kibicuję. Bardzo się cieszę z postępów Boryska :)witam Madziu u Boryska :lol: dana napisał(a):A ta fotka, po tym, co było wcześniej, po prostu wymiata: http://img576.imageshack.us/img576/9210/zdjcie0319. :crazyeye::crazyeye: Borysek ma prawdziwy, swój, kochany, jedyny, DOMEK :lol:. Mizianko dla synulka Boryska, Przemek może się też na pozdrowionko załapie ;), a całuski dla kochanej Marysi :loveu:.aaaa dziekuje bardzo , Przemek też niech sie załapie ... dobry pańcio dla Boryska :p anita_happy napisał(a):co za ciszaaaaaaaaaaaaaaa co to cisza przed burzą :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dzisiaj Borys po raz kolejny szczeknął i znowu na kobietę (męski szowinista się z niego robi) , tym razem jednak tą kobietą była kotka. Zdenerwował się, że kot nie ucieka przed nim. Pogonił babę. Z resztą zauważyłam, że coraz bardziej interesuje się kotami i jest chyba o nie zazdrosny. Dlaczego głaszczesz Helę ????:shake: Przecież masz mnie !!!!:cool1: Ta mała diablica Gina znowu mnie podgląda :cool3: Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Wczoraj po stresach związanych z wychodzeniem na klatkę schodową (prace remontowe) wychodzenie z Borysem na spacer było horrorem. Natomiast dzisiaj wszystko wróciło do normy, o ile tak to można nazwać. Dał się wyprowadzić i w miarę jak na jego możliwości spacer przebiegł normalnie. Jedyną rzeczą na jaką nie zareagował paniką była syrena wozu „Straży Pożarnej”( usytuowana niedaleko nas) ponieważ ten sygnał znał już jako odgłos domowy. Dalej spacer jest fascynacją wąchania i poznawania terenu. Zdjęcia z nie najlepszą ostrością, ale robione komórką i Borys oczywiście w ciągłym ruchu. Ogonek rozmazany, więc chyba wiadomo o co chodzi:evil_lol: A tutaj ciągniemy Marysię za sobą na ‘złamanie karku’:cool3: Quote
anita_happy Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marysia przekaze mordercy KARPIA!!!!!!!!!! niech powie czy mu passo! bo jak przerysyje ten HAK wstrętny to nie będzie odwrotu Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dziekuje w imieniu miłośników wędkarstwa :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 I znowu wszystko biorę ‘na nos’:cool3: Zostaw mi trochę intymności kobieto … wstydu nie masz ‘za grosz’:oops: Pies pociągowy … ile ja się muszę naciągnąć Marysię, żeby się ruszała na tym spacerze:evil_lol: Koniec podglądania …. chowam się za choinkę :eviltong: Quote
marysia55 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tak wygląda domowe WC Borysa. Temu chłopu już się zaczyna w główce ‘przewracać’. Ledwo wróciliśmy ze spaceru, a przyłapałam Boryska jak podniósł nogę i ‘olał’ moje kwiaty. I co ja mam biedna zrobić ….. tylko żadnych rad typu „wynieś kwiatki na balkon”. Coś mi się wydaje, że czas zacząć dobierać mu się do ‘klejnotów’ Quote
Recommended Posts