Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
nie prawdaaaaaa :placz:... nic nie wiedziałam, o żadnej wizycie... przecież się do mnie Anita nie dodzwoniła :placz:

marysia55 napisał(a):
cholero:diabloti: ... nie chciałaś odbierać telefonu od nieznajomych:cool3:
Dobrze, że jestem znana na dogomanii :B-fly::B-fly::B-fly: )wrodzona skromność przeze mnie przemawia:diabloti:) i można było to załatwić przez telefon + spotkanie na miejscu z Anitą :lol::lol::lol:

a ja tu węszę teorię spiskową - wiedziała po co dzwonie i nie odbierała :P

MArysia - ty sie tutaj wazelinuj do mnie - bo jeszcze UMOWY NIE MASZ...hahahahhahahh i ankiety tez nie przerobilas :P

Posted

[quote name='anita_happy']a ja tu węszę teorię spiskową - wiedziała po co dzwonie i nie odbierała :P

MArysia - ty sie tutaj wazelinuj do mnie - bo jeszcze UMOWY NIE MASZ...hahahahhahahh i ankiety tez nie przerobilas :PAnita:loveu: może ja sie na DS nie nadaję :cool3::cool3: .. ale Borysa i tak nie oddam :evil_lol: ... możesz zapomnieć, że kiedykolwiek był Twój :diabloti: ... i ankieta i umowa mi nie potrzebna :eviltong::eviltong: najwy zej możesz napisać , że ci ukradli psa :cool1::cool1:

Posted

[quote name='marysia55']Anita:loveu: może ja sie na DS nie nadaję :cool3::cool3: .. ale Borysa i tak nie oddam :evil_lol: ... możesz zapomnieć, że kiedykolwiek był Twój :diabloti: ... i ankieta i umowa mi nie potrzebna :eviltong::eviltong: najwy zej możesz napisać , że ci ukradli psa :cool1::cool1:

ła ha ha ah ah aha ha ha --------- czad ..MI..ukradli..

generalnie to on jeszcze MÓJ :P

Posted

[quote name='anita_happy']

ła ha ha ah ah aha ha ha --------- czad ..MI..ukradli..

generalnie to on jeszcze MÓJ :Pkochana ... tylko na papierze ... tylko na papierze:diabloti: ... to ujeżdżanie to on ci będzie pamiętał do końca zycia :evil_lol::evil_lol:
właśnie sie go pytałam .. potwierdził :eviltong::eviltong:

Posted

Wczoraj wieczorem oczywiście aby tradycji stało się zadość zastałam w swoim łóżku kolejny nieokreślony tym razem akwen wodny w wykonaniu Borysa. Nie wiem kiedy. Nie wiem jak:cool3:. Stwierdziłam jednak, że dosyć uprawiania „Miłości nad rozlewiskiem” w moim łóżku w nocnych porach. Dzisiaj kolejny replay w wykonaniu Borysa (podlanie mojego łóżka) … tym razem już w ‘biały dzień’ zmusił mnie do zamknięcia przed nim sypialni. Lubię facetów , którzy z łóżka nie robią sobie publicznego WC:evil_lol:
No ale żeby nie było, że tylko jest źle to niniejszym donoszę, że Borysem merdnął dzisiaj ogonkiem gdy zorientował się, że wychodzi na spacer i zaczął kręcić ósemki jak szczeniak. Z wdzięczności polizał Przemka po ręce. Koty lekceważy tak jakby były maskotkami, którymi jeszcze nie potrafi się bawić:roll:. Dzisiaj w nocy po raz pierwszy zjadł (gdy nikt go już nie podglądał) przecudnej urody świńskie ucho. Chrupanie tego ucha obudziło wszystkich, ale dyskretnie pozostaliśmy w swoich lóżkach aby nie przerywać konsumpcji:p. Parę razy został oprowadzony po mieszkaniu na smyczy ponieważ dobrowolnie nie daje się namówić. Podczas miziania za uszkami robi przepiękne ‘maślane oczy’ i załapałam się na liźnięcie kiedy przerwałam :lol:…. Sukces.
Michy stoją już w kuchni i na razie się do nich nie zbliżył …. czasowa porażka:cool3:. Za to przepięknie przychodzi położyć się przy nogach kiedy , któreś z nas siedzi przy komputerze i kiedy drapiemy po grzbiecie .. czeka na ‘jeszcze’.:loveu:

Posted

Ukrywająca się (jeszcze) ‘panna młoda’:evil_lol:

Męska rozmowa (wprawdzie nie przy piwie) na tematy sikania w domu:cool3:

Idziemy na spacer …. tylko po co ten drugi się z nami wybiera :crazyeye:

Posted

[quote name='anita_happy']Marysia - wiesz, ze ja Cie kocham jak mame..hihihihihihihi

O NIE NIE NIE... [SIZE="5"]MARYSIA JEST MOJA!!!!!!!!!!!!!!!!
I DO TEGO PRZYSZYWANĄ MAMĄ MOJĄ JEST!!!!

[quote name='marysia55']Wczoraj wieczorem oczywiście aby tradycji stało się zadość zastałam w swoim łóżku kolejny nieokreślony tym razem akwen wodny w wykonaniu Borysa. Nie wiem kiedy. Nie wiem jak:cool3:. Stwierdziłam jednak, że dosyć uprawiania „Miłości nad rozlewiskiem” w moim łóżku w nocnych porach.

ja nie wiem co to jest :roll:
Drops też lał na łóżko.... Większość dzikich psów leje do wyra... nie wiem co to może być :roll:

Posted

Asior - za tego CAPSA zgłosiłam Cię do MODA...czekaj na bana :P dołączysz do grona SZCZĘŚLIWIE ZBANOWANYCH

ła hahhaahahahahahahahahaha
nie czyta się regulaminu - COOOOOOOOOOOOOOOO

reasumując...Marysia - ile ty masz tych Dzieci..cooooooooo

Posted

[quote name='anita_happy']Asior - za tego CAPSA zgłosiłam Cię do MODA...czekaj na bana :P dołączysz do grona SZCZĘŚLIWIE ZBANOWANYCH

ła hahhaahahahahahahahahaha
nie czyta się regulaminu - COOOOOOOOOOOOOOOO

reasumując...Marysia - ile ty masz tych Dzieci..cooooooooo no tak szczerze mówiąc nie wiem dlaczego , ale im jestem starsza czyli teoretycznie mniej produkcyjna to stan liczebny dzieci mi się powiększa :diabloti::diabloti::diabloti:
Przemek - własny rodzony syn :loveu:
Borys - własny, rodzony pies :loveu:
Asia - pierwsza własna, dogomaniacka adoptowana córka :loveu:
Anita - druga własna, dogomaniacka adoptowana córka :loveu:

Spora grupa mi sie na starość zebrała, a mówią że starość bywa samotna :evil_lol: to chyba jedyna rzecz jaka mnie ominie :lol::lol: bo innej bardziej przykre przypadłości losu juz doświadczyłam :-(

Posted

[quote name='danka4u1']Maryś:mad::mad: Masz jeszcze mamusię Dankę, sprawić Ci lanie, ze o starej matce nie pamietasz???:mad::mad:oooooooo :crazyeye::crazyeye: matko i córko ..... mamuśka Danusia na wątku Boryskowym sie pokazała :loveu:. Sorry mamuśka , ale Anita zapytała tylko o dzieci , nie o rodzine ... to jak widać jej wina bo nie precyzyjnie pytanie zadała :evil_lol:. Czyli ja niewinna :oops: ... tylko Anita :diabloti:

Posted

[quote name='anita_happy']Marysia - wiesz, ze ja Cie kocham jak mame..hihihihihihihi

ale na asystentke sie nie nadaje :PPPP

WKLEIŁAM ZDJĘCIA DO BLOGA BORYSA!!! ma juz 470 wejs - niezły wynik....

http://poprostuborysek.blogspot.com/

Przemek się nie gniewa .... hahahahhahahahaha telefon bede przekazywac tylko tym co ankietę przedadopcyjną przejdą :P na asystentkę się nadajesz:lol: ... jak trzeba będzie zakupie Ci jakieś dopalacze:diabloti:
nie wiem za bardzo o co chodzi z tym blogiem (muszę znaleźć czas na jego rozpracowanie), ale na samym dole widzę, że Borysek ma 832 wejść, to chyba strasznie dużo :crazyeye: jak na 5 dni jego bycia w internecie :cool1:

Posted

[quote name='danka4u1']Jak skończycie rodzinne porachunki, wrócę do Was, dzieci.:mad: :mad:
Ja sprawy Borysowe..te, co to wiesz? łózkowe...:evil_lol: :evil_lol:na partnera łóżkowego to on sie na razie nie nadaje :shake: za bardzo "moczouczuciowy" jest :evil_lol:, a łózko na razie suche bo sypialnie otwieram dopiero na noc :p:p

Posted

[quote name='dana']Borysku, co tu się dzieje, trzeba ten wątek zgłosić do moderacji;).
A poważnie, to nie lej do łóżka Marysi,
bo jak będziesz spać, Borysku, w mokrym łóżku :D:D.no własnie dana może Ty wytłumaczysz Boryskowi, że nie leje się we własne 'gniazdo' :evil_lol:... a takie piękne romantyczne noce miały byc przed nami:loveu: