anita_happy Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 panbazyl - zobaczysz - kiedys bdzie taki jak PANBAZYL :P no moze nie taki utytuowany //// ALE bedzie przekochanym labkiem :) Quote
marysia55 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Labrador czy nie ... jest przecudny i zasłużył na dobry dom. Młody psiak, a tyle 'złego' go już dotknęło ..teraz już na pewno będzie dobrze. Quote
anita_happy Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 zapraszamy do Boryska http://www.facebook.com/media/set/?set=o.188072657877270#!/event.php?eid=188072657877270 Quote
Glorien Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 marysia55 ciszę sie że bez problemów trafiłaś do Boryska :) Rzeczywiście Borys z każdm dniem coraz bardziej labradorowy i moco wierzę że nie tylko z wyglądu ale i z charakteru za jakiś czas będzie z nigo lab pełną gębą :cool3: Quote
panbazyl Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 labrador i to jak już ładny! A tytuly - o kant doopki je potluc. liczy się miłość i szacunek. Anita - śliczna ta foto opowieść! Z takimi zdjęciami musi znaleźć dom. a powiedzcie mi - co co go oglądali lub mogą podejrzeć - jakie ma poduszki na łapkach - tzn jakiego są koloru? Quote
marysia55 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Borysek :loveu: tak pięknie otwierasz się na człowieka, że wierzę że domek dla ciebie to będzie tylko chwila :lol: Quote
panbazyl Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ja też o tym marzę, aby szybko znalazl kochanych ludzi. Wiecie ile teraz labkow sie pojawiło nowych na dogo???? Quote
anita_happy Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 panbazyl napisał(a):labrador i to jak już ładny! A tytuly - o kant doopki je potluc. liczy się miłość i szacunek. Anita - śliczna ta foto opowieść! Z takimi zdjęciami musi znaleźć dom. a powiedzcie mi - co co go oglądali lub mogą podejrzeć - jakie ma poduszki na łapkach - tzn jakiego są koloru? sie jaora zapytaammm..a bo co Quote
marysia55 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Widzę, że Anita znowu nocami nie może sypiać :eviltong:. Mam nadzieję, że Borysek nie ma juz koszmarków nocnych :p:p i bezpiecznie pochrapuje jak każdy przyzwoity pies:eviltong:. Quote
anita_happy Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='marysia55']Widzę, że Anita znowu nocami nie może sypiać :eviltong:. Mam nadzieję, że Borysek nie ma juz koszmarków nocnych :p:p i bezpiecznie pochrapuje jak każdy przyzwoity pies:eviltong:. a wiesz przez KOGO!!! :P Quote
panbazyl Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 anita_happy napisał(a):sie jaora zapytaammm..a bo co a bo mnie nadal interesuje jego pigmentacja. To nie jest żaden defekt przeszkadzający w życiu psa a jedynie eliminujący z hodowli. Ale i tak pewnie chlopak będzie odjajczony :) Bo tak jakoś się czepilam tej pigmentacji. BO czasem są ogłoszenia, ze piękny labek o biszkoptowym umaszczeniu z cudnie zielonymi oczami, jedyny i niepowtarzalny. I wszystko prawda. A do tego ta ostatnia moda na czekoladowe laby a wcześniej na biszkopty i mixy między nimi. Oj trochę moralizacji wprowadzam, ale tych umaszczeń generalnie nie powinno się mieszać. A tak w ogóle - najlepiej nie powolywac na swiat szczeniaów jak nie ma się mozliwości potem utrzymać całego miotu u siebie w domu, bo się nie znajdą dla nich domy, nikt nie zechce kupić. Mowię to jako hodowca rodowodowych psów. Jestem za maxymalnym ograniczeniem nowych populacji.... Quote
anita_happy Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 bankowo - bedzie odjajczony :) ale niech troche odsapnie zanim mu te jajka zetniom :) Quote
panbazyl Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 no niech się chłopaczyna nacieszy klejnotami :) I starczy tyle. Potem ciach ciach. Quote
marysia55 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 panbazyl napisał(a):no niech się chłopaczyna nacieszy klejnotami :) I starczy tyle. Potem ciach ciach. nie wiedziałam, że Ty taki fachowiec jesteś w tej dziedzinie tzn. labków:) dobrze się czyta Twoje wypowiedzi. Skoro niedługo Borys będzie lżejszy o 'jajka' to niech się chociaż chłopak o tym za szybko nie dowie .... po co mu dodatkowe stresy :razz:. Mus to Mus :diabloti: Czy ja wiem ?? są przypadki, że facet bez 'jajków' dalej jest atrakcyjny dla bab:evil_lol: Anita:lol: ... jak ze spaniem :cool3: Quote
anita_happy Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 kiepsko Marzsiu..kiepsko....jakoś tak nie mogę spać ... zakochana czy cooooooooooooo :P Quote
panbazyl Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 marysia55 napisał(a):nie wiedziałam, że Ty taki fachowiec jesteś w tej dziedzinie tzn. labków:) dobrze się czyta Twoje wypowiedzi. Skoro niedługo Borys będzie lżejszy o 'jajka' to niech się chociaż chłopak o tym za szybko nie dowie .... po co mu dodatkowe stresy :razz:. Mus to Mus :diabloti: Czy ja wiem ?? są przypadki, że facet bez 'jajków' dalej jest atrakcyjny dla bab:evil_lol: Anita:lol: ... jak ze spaniem :cool3: ej tam, nie naśmiewaj się ze mnie :) Ja mam po prostu 3 takie gadziny w domu, tzn 3 labradory, wychowałam 5 szczeniaków, mam małą hodowlę i 8 lat temu nie wiedziałam ze taka rasa istnieje. Znam te psy na wylot, zwłaszcza ich ciemne strony - jeśli chcecie kogoś zniechęcić do tej rasy - do mnie proszę - ja tak zniechęcałam potencjalnych nabywców moich szczyli. I w ten sposób wybrałam 4 najlepsze domy dla nich - (piąty jest u mnie w hodowli). Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :) anita_happy napisał(a):kiepsko Marzsiu..kiepsko....jakoś tak nie mogę spać ... zakochana czy cooooooooooooo :P ja też najchętniej bym, w nocy nie spała a za to w dzień. Łapię się na tym, że chodzę z psami koło 1 w nocy na spacer.... Quote
anita_happy Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 :) to ja mam cos dla Ciebie :P http://jamor.fotosik.pl/albumy/809013-173.html Quote
panbazyl Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 no ładny z niego psiak! zaraz pójde na wieczorową przechdzkę z moimi sierściuchami a potem tak po północy znow, zeby rano alarmu nie robiły. Quote
anita_happy Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 lecimyyyy do lasuuuuuuuuuuuuuu :P Quote
Wiedźma Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [QUOTE=panbazyl;16195102 Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :) No Marley... e... Panbazyl i Ty. Quote
marysia55 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 panbazyl napisał(a):ej tam, nie naśmiewaj się ze mnie :) Ja mam po prostu 3 takie gadziny w domu, tzn 3 labradory, wychowałam 5 szczeniaków, mam małą hodowlę i 8 lat temu nie wiedziałam ze taka rasa istnieje. Znam te psy na wylot, zwłaszcza ich ciemne strony - jeśli chcecie kogoś zniechęcić do tej rasy - do mnie proszę - ja tak zniechęcałam potencjalnych nabywców moich szczyli. I w ten sposób wybrałam 4 najlepsze domy dla nich - (piąty jest u mnie w hodowli). Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :)no co Ty ja na poważnie bardzo lubię czytać Twoje posty :lol: ... teraz przynajmniej wiem skąd w nich tyle wiedzy :cool3:, ale ostatnie zdanie rozwaliło mnie totalnie :evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To ja mam dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie :p:p:p Czy to to wygląda na zawodowego mordercę ???:roll::evil_lol: kochana, niewinna mordka :loveu::loveu::loveu: Quote
panbazyl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 bo one tak wyglądają!!! A potrafią zniszczyć WSZYSTKO lub prawie wszystko..... Z tego co pamiętam z czasu szczenięctwa moich (zanim odkrylam zalety klatki a w niej psa zostawianego samego w domu) to żeżarły kilka ważnych dokumentów, całkiem nową nokie tygodniową, dośc spore drzewko magnolii, CD z muzyką mojego kolegi - dał mi swoje pierwsze Cd co nagrali razem z zespołem a pies zjadł (potem jak koledze to powiedzialam to stwierdził, ze chyba dobre było, skoro psu smakowało), niezliczoną ilość kapci i butow, zabawki (nie wiem ile razy Krecik był na ojomie i na chirurgii plastycznej - ostatnio doszywałam mu łapki....), czapki, skarpetki.... Tylko nie wszytsko potrafią strawić.... i jest bleeee.... No i kury i kaczki sąsiadów.... Najpierw wylapały wszytskie czarne kury, potem już rude, bo czarne się skonczyły... A potem na kaczki zaczęły polować - i to nie przez moje poglądy polityczne! :) Quote
Recommended Posts