Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 ciszę sie że bez problemów trafiłaś do Boryska :) Rzeczywiście Borys z każdm dniem coraz bardziej labradorowy i moco wierzę że nie tylko z wyglądu ale i z charakteru za jakiś czas będzie z nigo lab pełną gębą :cool3:

Posted

labrador i to jak już ładny!
A tytuly - o kant doopki je potluc. liczy się miłość i szacunek.

Anita - śliczna ta foto opowieść! Z takimi zdjęciami musi znaleźć dom.

a powiedzcie mi - co co go oglądali lub mogą podejrzeć - jakie ma poduszki na łapkach - tzn jakiego są koloru?

Posted

panbazyl napisał(a):
labrador i to jak już ładny!
A tytuly - o kant doopki je potluc. liczy się miłość i szacunek.

Anita - śliczna ta foto opowieść! Z takimi zdjęciami musi znaleźć dom.

a powiedzcie mi - co co go oglądali lub mogą podejrzeć - jakie ma poduszki na łapkach - tzn jakiego są koloru?

sie jaora zapytaammm..a bo co

Posted

Widzę, że Anita znowu nocami nie może sypiać :eviltong:. Mam nadzieję, że Borysek nie ma juz koszmarków nocnych :p:p i bezpiecznie pochrapuje jak każdy przyzwoity pies:eviltong:.

Posted

[quote name='marysia55']Widzę, że Anita znowu nocami nie może sypiać :eviltong:. Mam nadzieję, że Borysek nie ma juz koszmarków nocnych :p:p i bezpiecznie pochrapuje jak każdy przyzwoity pies:eviltong:.

a wiesz przez KOGO!!! :P

Posted

anita_happy napisał(a):
sie jaora zapytaammm..a bo co

a bo mnie nadal interesuje jego pigmentacja. To nie jest żaden defekt przeszkadzający w życiu psa a jedynie eliminujący z hodowli. Ale i tak pewnie chlopak będzie odjajczony :) Bo tak jakoś się czepilam tej pigmentacji. BO czasem są ogłoszenia, ze piękny labek o biszkoptowym umaszczeniu z cudnie zielonymi oczami, jedyny i niepowtarzalny. I wszystko prawda. A do tego ta ostatnia moda na czekoladowe laby a wcześniej na biszkopty i mixy między nimi. Oj trochę moralizacji wprowadzam, ale tych umaszczeń generalnie nie powinno się mieszać. A tak w ogóle - najlepiej nie powolywac na swiat szczeniaów jak nie ma się mozliwości potem utrzymać całego miotu u siebie w domu, bo się nie znajdą dla nich domy, nikt nie zechce kupić. Mowię to jako hodowca rodowodowych psów. Jestem za maxymalnym ograniczeniem nowych populacji....

Posted

panbazyl napisał(a):
no niech się chłopaczyna nacieszy klejnotami :) I starczy tyle. Potem ciach ciach.

nie wiedziałam, że Ty taki fachowiec jesteś w tej dziedzinie tzn. labków:) dobrze się czyta Twoje wypowiedzi.
Skoro niedługo Borys będzie lżejszy o 'jajka' to niech się chociaż chłopak o tym za szybko nie dowie .... po co mu dodatkowe stresy :razz:. Mus to Mus :diabloti:
Czy ja wiem ?? są przypadki, że facet bez 'jajków' dalej jest atrakcyjny dla bab:evil_lol:

Anita:lol: ... jak ze spaniem :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
nie wiedziałam, że Ty taki fachowiec jesteś w tej dziedzinie tzn. labków:) dobrze się czyta Twoje wypowiedzi.
Skoro niedługo Borys będzie lżejszy o 'jajka' to niech się chociaż chłopak o tym za szybko nie dowie .... po co mu dodatkowe stresy :razz:. Mus to Mus :diabloti:
Czy ja wiem ?? są przypadki, że facet bez 'jajków' dalej jest atrakcyjny dla bab:evil_lol:

Anita:lol: ... jak ze spaniem :cool3:

ej tam, nie naśmiewaj się ze mnie :) Ja mam po prostu 3 takie gadziny w domu, tzn 3 labradory, wychowałam 5 szczeniaków, mam małą hodowlę i 8 lat temu nie wiedziałam ze taka rasa istnieje. Znam te psy na wylot, zwłaszcza ich ciemne strony - jeśli chcecie kogoś zniechęcić do tej rasy - do mnie proszę - ja tak zniechęcałam potencjalnych nabywców moich szczyli. I w ten sposób wybrałam 4 najlepsze domy dla nich - (piąty jest u mnie w hodowli). Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :)

anita_happy napisał(a):
kiepsko Marzsiu..kiepsko....jakoś tak nie mogę spać ... zakochana czy cooooooooooooo :P

ja też najchętniej bym, w nocy nie spała a za to w dzień. Łapię się na tym, że chodzę z psami koło 1 w nocy na spacer....

Posted

[QUOTE=panbazyl;16195102 Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :)

No Marley... e... Panbazyl i Ty.

Posted

panbazyl napisał(a):
ej tam, nie naśmiewaj się ze mnie :) Ja mam po prostu 3 takie gadziny w domu, tzn 3 labradory, wychowałam 5 szczeniaków, mam małą hodowlę i 8 lat temu nie wiedziałam ze taka rasa istnieje. Znam te psy na wylot, zwłaszcza ich ciemne strony - jeśli chcecie kogoś zniechęcić do tej rasy - do mnie proszę - ja tak zniechęcałam potencjalnych nabywców moich szczyli. I w ten sposób wybrałam 4 najlepsze domy dla nich - (piąty jest u mnie w hodowli). Bo to nie sa te śmieszne i wesołe pieski spod bloków!!! To są normalne psy, wielkie szkodniki, niszczyciele dokumentów, kopacze ogrodów, mordercy kur i kaczek :)
no co Ty ja na poważnie bardzo lubię czytać Twoje posty :lol: ... teraz przynajmniej wiem skąd w nich tyle wiedzy :cool3:, ale ostatnie zdanie rozwaliło mnie totalnie :evil_lol:

Posted

bo one tak wyglądają!!! A potrafią zniszczyć WSZYSTKO lub prawie wszystko.....
Z tego co pamiętam z czasu szczenięctwa moich (zanim odkrylam zalety klatki a w niej psa zostawianego samego w domu) to żeżarły kilka ważnych dokumentów, całkiem nową nokie tygodniową, dośc spore drzewko magnolii, CD z muzyką mojego kolegi - dał mi swoje pierwsze Cd co nagrali razem z zespołem a pies zjadł (potem jak koledze to powiedzialam to stwierdził, ze chyba dobre było, skoro psu smakowało), niezliczoną ilość kapci i butow, zabawki (nie wiem ile razy Krecik był na ojomie i na chirurgii plastycznej - ostatnio doszywałam mu łapki....), czapki, skarpetki.... Tylko nie wszytsko potrafią strawić.... i jest bleeee.... No i kury i kaczki sąsiadów.... Najpierw wylapały wszytskie czarne kury, potem już rude, bo czarne się skonczyły... A potem na kaczki zaczęły polować - i to nie przez moje poglądy polityczne! :)