Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']ale dlaczego cicha ? :cool3:

Właściwie sama nie wiem, taki mój charakter? ;)

Ale zawsze jestem i będę, podziwiam fotki, wyczytuję informacje o Bo-Ryśku i jak wszyscy tutaj chcę więcej :).
Pozdrawiam!

Posted

[quote name='dana']Jest Marysia :Cool!: , są pazurki :Cool!:, są fotki Boryska:Cool!:, cieszymy się bardzo:Cool!:.czyli można powiedzieć, że zaspokoiłam wszystkie 'chcice':evil_lol:

[quote name='danka4u1']No:multi: Dopadłam Cię Marysiu:multi: Ładnie to tak po nocy szwendać się po Dogo..:shake:musiałam Danusiu, żeby nie zasnąć . Przemek zapomniał kluczy do mieszkania, a gdyby zadzwonił na domofon to Bo-Rysiek tak by otworzył swoją koparę, że pół Krakowa by się zleciało:cool3:

[quote name='bahlsa']Właściwie sama nie wiem, taki mój charakter? ;)

Ale zawsze jestem i będę, podziwiam fotki, wyczytuję informacje o Bo-Ryśku i jak wszyscy tutaj chcę więcej :).
Pozdrawiam! no to widzę, że trafiła nam się jeszcze jedna ciotka do "koncertu życzeń":diabloti: czyli znowu będę robić za fundację "spełniamy marzenia":evil_lol:

ooojj Rysiek ty to masz dobrze ... same fantastyczne kobitki ci się chłopie trafiły na wątku :lol:

Posted

[quote name='marysia55']musiałam Danusiu, żeby nie zasnąć . Przemek zapomniał kluczy do mieszkania, a gdyby zadzwonił na domofon to Bo-Rysiek tak by otworzył swoją koparę, że pół Krakowa by się zleciało:cool3:

Teraz odsypiasz nocne wędrówki?;) Co ci Twoi sasiedzi tacy mało psi ? Trzeba zabrać się za resocjalizację. :mad: Do zobaczenia nocą:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

no gdzie te śliczne pazurki? (one mi się na prawdę bardzo podobają i je szczerze podziwiam, bo moje paznokcie to - oj szkoda gadać.... widać, że co jakis czas szufluję łopatką w kociej kuwecie, typowe pazury kopacza kuwet)

Posted

Zdrowia, zdrowia, pogody ducha zawsze i mimo wszystko, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.Marysiu, cieplutko myslę o Tobie, posyłam Ci dobre myśli. Niech nadejdzie tylko dobry czas i dobre dni.
Wszystkim wątkowiczom życzę szczęśliwych Świąt. Czworonogi niech też mają nas więcej w te dni wypoczynku i świętowania
.

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy ślicznie i pięknie jak tylko można najbardziej za świąteczne życzenia. Niestety nie mogłam się zrewanżować podobnymi równie ciepłymi i serca płynącymi ponieważ święta spędziłam w szpitalu

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

„Dżem dobry” … to ja Wasz Bo-Rysiek długo mnie nie było , ale się poprawię … Marysia zaniemogła i nie miałem kogo prosić, że by się Wam pokazać bo Przemek to nie miał czasu, a Marysia nie mogła.
Witam wszystkich i pozdrawiam zarazem :lol: będę już grzeczny i co jakiś czas napisze co u mnie słychać :lol:

Posted

a i ja tu zaglądam tak po północy. Borysie - czy już zjadłaś śnieg? Bo moje futra jedzą i jedzą ale i tak śniegu nadal dużo. A mamy podobno kwiecień.
Uściski dla Marysi :)

• 8 months later...
Posted

magda222 napisał(a):
Dzisiaj przyszła mi do głowy Marysia i Borysek... Pomyślałam, że sprawdzę co u nich...
A tu cisza od baaardzo dawna. Czy ktoś wie co u nich słychać?

?????????????????

Posted

magda222 napisał(a):
Dzisiaj przyszła mi do głowy Marysia i Borysek... Pomyślałam, że sprawdzę co u nich...
A tu cisza od baaardzo dawna. Czy ktoś wie co u nich słychać?

danka4u1 napisał(a):
?????????????????

Też o nich myślałam. Marysia ostatnio była tu w maju. Anita już się też dość długo nie pojawiała na dogo. Czy ktoś może dysponuje telefonem do Marysi lub Anity :roll: ?