marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wracam do tematu ‘życiowej sprawiedliwości’:mad::mad: Powiedzcie mi same jak mam spokojnie patrzeć gdy moje chłopaki tak sobie wspólnie polegują:shake:, a mnie pozostaje rola fotoreportera :loveu: Znowu Marysia podglądasz :crazyeye: Prawda Przemek, że mnie kochasz :loveu: Żal ci Marysia cooooooo :diabloti:. Ja mam swojego pana .. a Ty ????:cool3: A popatrz SE jeszcze :lol::lol: Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):No dobrze, ze jestes z nami!!!!!!! Jak dobrze :) I więcej nie ciśnij aż tak bardzo, prosimy :) to nie ja to tak samo z siebie wyłazi :diabloti: (ja podczas porodu - w czasie najbardziej aktywnym miałam 100/50...... )tylko pozazdrościć:lol:. Ja nawet podczas snu mam wyższe ... dużo wyższe :diabloti: ( bo właśnie ten mój nieszczęśliwy przypadek miał miejsce o 5;30 w nocy):roll: Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Natomiast ja służę jedynie jako ‘smakowity’ obiekt do podgryzania :evil_lol::evil_lol: Czasami da się łaskawie podrapać po brzuszku :roll::cool3: Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 mnie tylko skacze jak mam iśc do medykow, oj i to na jakies 120/70, nie wiem czemu tak jest, jakis atawizm chyba. (nie cierpię tez białych ubran i róznych takich "kitli") a zdjecia super :) Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):mnie tylko skacze jak mam iśc do medykow, oj i to na jakies 120/70, nie wiem czemu tak jest, jakis atawizm chyba. (nie cierpię tez białych ubran i róznych takich "kitli") a zdjecia super :)jak bys zobaczyła tych Ratowników Medycznych, którzy przyjechali z lekarką to gwarantuję Ci, że ciśnienie miałabyś dużo wyższe. Aż żal, że nie mam jakieś 30lat mniej .... ehhhhh:diabloti: Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 hmmm..... wiesz, co - ech.... ja wczoraj spotkalam w spożywczaku tez całkiem, całkiem fajnych Ratownikow Med :) Na zakupach byli tak ja i ja. Tylko że ja po gnaty dla psów (całe 6 kg) a oni po śniadanie. Quote
danka4u1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dobrze Marysiu, ze jesteś i to całkiem żywa, jak piszesz i nie rób nam takich numerów...jak będziesz milczeć na przyszłość DZWONIĘ:mad::mad: bez względu na porę dnia czy nocy:mad: Ja dzis nadaje się tez chyba na OIOM - dzień i jego niespodzianki przerosły mnie:shake: Zdjecia urocze- udali Ci się chłopcy.:loveu: Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ja tez zaglądnęłam jeszcze przed snem tak profilaktycznie :lol: I jeszcze raz dziękuje, że tutaj jesteście:buzi: Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Tylko blagamy - odzywaj się odzywaj!!! cokolwiek ale daj głos. Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 danka4u1 napisał(a): Zdjecia urocze- udali Ci się chłopcy.:loveu: no wiesz Danusiu skromnie rzeknę, że wdali się w mamę i pańcię:diabloti::diabloti: To zdjęcie jakos wyjątkowo przypadło mi do serca. Taki 'mały borsuk" z tego Borysa :evil_lol: http://img560.imageshack.us/img560/6940/zdjcie1068.jpg Quote
marysia55 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):Tylko blagamy - odzywaj się odzywaj!!! cokolwiek ale daj głos. OK :lol:, ale czasami nie odzywam się przez chroniczny brak czasu:roll: lub jak mam totalnego doła. Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 to tylko zaznacz cokolwiek, nie musisz nic pisać, nawet wykropkuj. Quote
danka4u1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):odwiedzam tak profilaktycznie. panbazyl napisał(a):Tylko blagamy - odzywaj się odzywaj!!! cokolwiek ale daj głos. Ciotka Danka też uprawia profilaktykę i przyłącza się do próśb o dawanie głosu albo jakiegoś innego znaku zycia. Ja jeszcze zyje, ale udaję się już w objęcia ...Morfeusza, bo innych chętnych nie widzę w pobliżu..:evil_lol: Quote
panbazyl Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cociu Danko - moge podrzucic 3 moje chętne na ciepłe miejsce w łóżku psy (bo do mojego maja zakaz wstepu!) Quote
danka4u1 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 panbazyl napisał(a):Cociu Danko - moge podrzucic 3 moje chętne na ciepłe miejsce w łóżku psy (bo do mojego maja zakaz wstepu!) Dziękuje za " przesyłkę". Już mi cieplej. Co trzy psy, to nie jeden + Morfeusz. Dobranoc. Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 danka4u1 napisał(a):Dziękuje za " przesyłkę". Już mi cieplej. Co trzy psy, to nie jeden + Morfeusz. Dobranoc. no a ja mialam luz w łózku :) :) :) (ja to nawet normalnego łóżka nie ma, a tylko materac na plycie wiórowej a całośc na grubych balikach polóżonych na płasko - co by mi sie spanie ne rozpadło pod ciężarem ludziów i 3 psów ;) Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Spokojnie panbazylku, ja też nie mam normalnego łóżka, bo blokowy metraż z czasów bujnego socjalizmu nie pozwala na takie burżujskie ekscesy:evil_lol: Jakieś tam rozkładane niby spanka na połówkę człowieka i małego psa...królik i okresowo papuga córki tez się jeszcze tam upchnie.. Quote
panbazyl Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a myślisz ze ja to skąd się urwałam? ano z bloku. Znam te metraże. że też wytrzymywałam w takim świecie????? I też zawsze byl w domu spory pies. a teraz sa 3 :) i moze za jakiś czas i czwarty bedzie :) Quote
danka4u1 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mnie to już bliżej raczej za Tęczowy Most, więc pewnie pozostanę przy tym metrażu.... Quote
panbazyl Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 oj nie gadaj. tfu tfu. lepiej dowiedzmy się czy z Marysia ok. Quote
danka4u1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Marysia powraca do swiata żywych zwykle wtedy, gdy zwalczy tydzień pracy czyli do piątku musimy się wstrzymać z gwałtownymi akcjami interwencyjnymi. Quote
panbazyl Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 a , czyli na jutro juz nam się szykuje ochrzan za zaległe akcje :evil_lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 panbazyl napisał(a):a myślisz ze ja to skąd się urwałam? ano z bloku. Znam te metraże. że też wytrzymywałam w takim świecie????? I też zawsze byl w domu spory pies. a teraz sa 3 :) i moze za jakiś czas i czwarty bedzie :) Panbazyl, ja też się z bloku urwałam :-D, a nasz Bari - labrador się w bloku całkiem ładnie socjalizował ;). Danusiu, ale z tym TM to sobie pojechałaś :mdleje:. Marysiu, cieszę się bardzo, że zaglądasz do Murzynka i Bariego :loveu:. Czekamy zatem na newsy Marysino - Przemkowo - Boryskowe :bye:. Quote
panbazyl Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 a ja podrzucę wam Ciocie link do bardzo fajnego pomyslu Isadory na temat prezentów http://www.dogomania.pl/threads/218168-gt-gt-gt-APEL-Prezenty-na-%C5%9Awi%C4%99ta-na-pomoc-WSZYSTKIM-bezdomnym-psom-lt-lt-lt Quote
Recommended Posts