Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

Posted

Wracam do tematu ‘życiowej sprawiedliwości’:mad::mad:

Powiedzcie mi same jak mam spokojnie patrzeć gdy moje chłopaki tak sobie wspólnie polegują:shake:, a mnie pozostaje rola fotoreportera :loveu:

Znowu Marysia podglądasz :crazyeye:

Prawda Przemek, że mnie kochasz :loveu:

Żal ci Marysia cooooooo :diabloti:. Ja mam swojego pana .. a Ty ????:cool3:

A popatrz SE jeszcze :lol::lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
No dobrze, ze jestes z nami!!!!!!! Jak dobrze :) I więcej nie ciśnij aż tak bardzo, prosimy :)
to nie ja to tak samo z siebie wyłazi :diabloti:
(ja podczas porodu - w czasie najbardziej aktywnym miałam 100/50...... )
tylko pozazdrościć:lol:. Ja nawet podczas snu mam wyższe ... dużo wyższe :diabloti: ( bo właśnie ten mój nieszczęśliwy przypadek miał miejsce o 5;30 w nocy):roll:

Posted

mnie tylko skacze jak mam iśc do medykow, oj i to na jakies 120/70, nie wiem czemu tak jest, jakis atawizm chyba. (nie cierpię tez białych ubran i róznych takich "kitli")

a zdjecia super :)

Posted

panbazyl napisał(a):
mnie tylko skacze jak mam iśc do medykow, oj i to na jakies 120/70, nie wiem czemu tak jest, jakis atawizm chyba. (nie cierpię tez białych ubran i róznych takich "kitli")

a zdjecia super :)
jak bys zobaczyła tych Ratowników Medycznych, którzy przyjechali z lekarką to gwarantuję Ci, że ciśnienie miałabyś dużo wyższe. Aż żal, że nie mam jakieś 30lat mniej .... ehhhhh:diabloti:

Posted

hmmm..... wiesz, co - ech.... ja wczoraj spotkalam w spożywczaku tez całkiem, całkiem fajnych Ratownikow Med :) Na zakupach byli tak ja i ja. Tylko że ja po gnaty dla psów (całe 6 kg) a oni po śniadanie.

Posted

Dobrze Marysiu, ze jesteś i to całkiem żywa, jak piszesz i nie rób nam takich numerów...jak będziesz milczeć na przyszłość DZWONIĘ:mad::mad: bez względu na porę dnia czy nocy:mad:
Ja dzis nadaje się tez chyba na OIOM - dzień i jego niespodzianki przerosły mnie:shake:
Zdjecia urocze- udali Ci się chłopcy.:loveu:

Posted

panbazyl napisał(a):
odwiedzam tak profilaktycznie.

panbazyl napisał(a):
Tylko blagamy - odzywaj się odzywaj!!! cokolwiek ale daj głos.

Ciotka Danka też uprawia profilaktykę i przyłącza się do próśb o dawanie głosu albo jakiegoś innego znaku zycia.
Ja jeszcze zyje, ale udaję się już w objęcia ...Morfeusza, bo innych chętnych nie widzę w pobliżu..:evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
Cociu Danko - moge podrzucic 3 moje chętne na ciepłe miejsce w łóżku psy (bo do mojego maja zakaz wstepu!)

Dziękuje za " przesyłkę". Już mi cieplej. Co trzy psy, to nie jeden + Morfeusz. Dobranoc.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dziękuje za " przesyłkę". Już mi cieplej. Co trzy psy, to nie jeden + Morfeusz. Dobranoc.

no a ja mialam luz w łózku :) :) :) (ja to nawet normalnego łóżka nie ma, a tylko materac na plycie wiórowej a całośc na grubych balikach polóżonych na płasko - co by mi sie spanie ne rozpadło pod ciężarem ludziów i 3 psów ;)

Posted

Spokojnie panbazylku, ja też nie mam normalnego łóżka, bo blokowy metraż z czasów bujnego socjalizmu nie pozwala na takie burżujskie ekscesy:evil_lol: Jakieś tam rozkładane niby spanka na połówkę człowieka i małego psa...królik i okresowo papuga córki tez się jeszcze tam upchnie..

Posted

a myślisz ze ja to skąd się urwałam? ano z bloku. Znam te metraże. że też wytrzymywałam w takim świecie????? I też zawsze byl w domu spory pies. a teraz sa 3 :) i moze za jakiś czas i czwarty bedzie :)

Posted

panbazyl napisał(a):
a myślisz ze ja to skąd się urwałam? ano z bloku. Znam te metraże. że też wytrzymywałam w takim świecie????? I też zawsze byl w domu spory pies. a teraz sa 3 :) i moze za jakiś czas i czwarty bedzie :)

Panbazyl, ja też się z bloku urwałam :-D, a nasz Bari - labrador się w bloku całkiem ładnie socjalizował ;). Danusiu, ale z tym TM to sobie pojechałaś :mdleje:. Marysiu, cieszę się bardzo, że zaglądasz do Murzynka i Bariego :loveu:. Czekamy zatem na newsy Marysino - Przemkowo - Boryskowe :bye:.