Jump to content
Dogomania

BORYS//szczeniak LabraDoRar//**********ma dom***********

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Siedzę cicho na wszelki wypadek....;);)[/QUOTE] nic Ci nie pomoże:diabloti:

[quote name='panbazyl']i tak nas dopadnie.....[/QUOTE]i tuś kochana powiedziała prawdę :mad:

ale dzisiaj mam jeszcze trochę papierkowej roboty z terminem na jutro więc odpuszczam, ale jak to się mówi "co się odwlecze to nie uciecze:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='danka4u1']Ja zmykam z tego wątku. Czuję się zagrożona...[/QUOTE]

[quote name='panbazyl']ja też. :diabloti: Moze poprosimy jednak o jakąś wizytę w celu ratowania nas????? :eviltong:[/QUOTE]

i tak Was dopadnę ..... wywlekę nawet z mysiej dziury:diabloti:, a wtedy .... :mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='danka4u1']Tez jestem, chociaż podszyta strachem..:shake::shake: .ja tam nie wierzę w to przysłowie, co to nam powyżej Marysia podała jako haczyk...:evil_lol: haczyk nie haczyk .... ale zadziałało:smokin::evillaug::haha::haha::cooldevi:
wszystkie 'myszki' wyszły z ukrycia :happy1::evilgrin:

No to ja się teraz 'zapytowywuję' co to za brewerie się odbywały tutaj jak mnie tylko ino przez chwilkę nie było :lmaa:. Czy człowiek czyli Marysia nie ma prawa do chwili spokojnej i relaksującej ( o ile wesele można tak nazwać:evil_lol:) zadumy i kontemplacji:diabloti:

Kto tutaj na wątku imputował mi pozostawienie psa bez opieki??:no-no-no:
Kto tutaj na wątku insynuował kolejna wizytę poadopcyjną ??:no-no-no:
Kto w końcu cieszył się, że chata wolna ??? :saint1:
Kto nie posprzątał po sobie zostawiając widoczne ślady 'przestępstwa' ?? :saint1:
No kto .... no kto :ylsuper:
Za kare więcej Wam nie zostawię 'wolnej chaty':diabloti::diabloti:
Będziecie pod stałą i czujną kontrolą aż do odpracowania utraconego zaufania:flop:

(włączam kamery przemysłowe i pełny monitoring przez 24 g/h)

Posted

jestem, jestem.... choć haczyka sie boje, bo kto wie jaka tam przynęta????

a co tam u Borysa, bo tu foty pieknego oka są (a czy pazzzurrry pod oko umalowane?), ale gdzie jest ten slicznota z rudym pyskiem?

Posted

Dziewczynki, trochę jednak wystraszyłam się groźnego spojrzenia Marysi;) Nie będzie mnie dwa tygodnie, ale po powrocie zamelduję się. Bawcie się tutaj grzecznie ...i Borysa trzeba pilnować, jak Marysia taka groźna:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panbazyl'] My grzeczne jesteśmy (czasami)[/QUOTE]
Nie lubię być grzeczna- nudne- ale strach przed Marysią jest większy.:shake: Wzmocnię się i wrócę ze zdwojonymi siłami:mad::mad:

Posted

[quote name='panbazyl']jestem, jestem.... choć haczyka sie boje, bo kto wie jaka tam przynęta????
a co tam u Borysa, bo tu foty pieknego oka są (a czy pazzzurrry pod oko umalowane?), ale gdzie jest ten slicznota z rudym pyskiem?nie, pazzzzurrry były wymalowane pod kolor usteczek:evil_lol:
a tego ślicznotę z rudym pysiem zaraz wkleję :lol::lol:

[quote name='danka4u1']Dziewczynki, trochę jednak wystraszyłam się groźnego spojrzenia Marysi;) Nie będzie mnie dwa tygodnie, ale po powrocie zamelduję się. Bawcie się tutaj grzecznie ...i Borysa trzeba pilnować, jak Marysia taka groźna:evil_lol::evil_lol: kurcze blade ... Danusia Ty ciągle szczujesz na mnie ludzi niby w obronie Borysa, a przecież wiadomo że to ON maltretuje mnie ,a nie ja jego :eviltong:
A w ogóle to po prostu się przyznaj, że prysnęłaś na 'zielona szkolę':cool3: i byczysz sie teraz w jakimś pięknym 'uroczysku' :evil_lol:

[quote name='panbazyl']Danka - no nie boj się, same nas tu zostawisz? jak mozesz. :) My grzeczne jesteśmy (czasami) tiaaaa .... grzeczne :diabloti:

Posted

[quote name='panbazyl']oj cos misiowi sie kuku stało....
jednak chyba potrzebna ta wizyta poadopcyjna - zabawki bez certyfikatu nierozdziaralności piecho dostaje. :dog:no nieeee :shake:... następna 'matka Teresa' obrończyni Borysa:lol: ... co ja mam zrobić jak tylko takie pluszaki można kupić, a ten zabójca w labradorowatej skórze :diabloti: pozbawia je wnętrzności :evil_lol:
Ciekawi mnie tylko jedno dlaczego on zawsze je 'dzierga' od głowy:cool3:. Nie 'dziubie' je np. od kończyn czy dupki tylko właśnie od głowy:hmmmm:.
To pytanie do zawodowego hodowcy labradorów :lol::lol:

Posted

Mój Panbazyl za to już po raz trzeci pożarł łapki Krecikowi.... On tylko mu łapki zjada, glowy nie rusza. Potem biorę Krecika na ojom, potem poszukiwanie odpowiednich materiałów w zaprzyjaźnionym szmateksie i chirurgia plastyczna.... I aż do nastepnego razu.
No raz tez pozarł Biblie w obrazkach.....

Posted

[quote name='marysia55']

No niby mi już przeszło:p,
ale i tak popatrzę na Was jeszcze srogim,
mrożącym krew w żyłach wzrokiem :eek2::eek2:
(zdjęcie dostępne tylko 24h):evil_lol:

ha ha ha...przypomniałam sobie jak kiedys w NOCY dostałam msa z obcego numeru..otwieram, a tam jakaś baba - i se pomyślaąłm - pewnei sie pomyliła jakaś babeczka - chciała do faceta wysłać, a wysłała do mnie..i olałam temat...a potem - za jakiś czas Maryś sie pyta - CZY DOSTAŁAM mmsa:)
hhahahah

"coś" podobnego było..ino mina bardziej przystepna:PPP

do adopcji - LABRADORKA /drobna, spokojna, ładnie idzie na smyczy i przy nodze, bez wariactw, ok 3 lata/ oddana będzie po sterylizacji /sunia ewidentnie była wykorzystywana do rozrodu/ więcej: http://imageshack.us/g/600/dsc00719p.jpg/ kontakt 0 692 407 681

Posted

Anita - zmiłuj się - skąd Ty takie psy wyciagasz???? Śliczna sucz, piekna głowa. Ale ludzie to potwory, tak zniszczyć sukę.... Ciekawe czy nabywcom pokazywali mamusię.... i jej cycuchy....

a Maryś szykuje chyba coś, bo się przyczaiła i siedzi cicho :)