Agnieszka_ Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Za chwile o 18.00 na TV4 w programie "To sie w głowie nie mieści" ma coś być o zaprzęgach. Quote
Nat Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 ja nie mam TV4 :( czekam na recenzje jesli ktos ogladal :) Quote
Agnieszka_ Posted December 3, 2003 Author Posted December 3, 2003 No i kuzwa nic nie bylo :evil: Zapowiadali w poniedziałek, że ma być reportaż o zaprzęgach no i jeszcze teraz na początku tego programu też mówili, że bedzie o psach a tu nic nie było. Robią ludzi w konia :P Quote
PaYooK Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 ELO!!! mysleliscie ze to bedzie taki reportaz jak ze sprawy rywina itp ?? hehe... Quote
PaYooK Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 ELO!!!! ELO!!! mysleliscie ze to bedzie taki reportaz jak ze sprawy rywina itp ?? hehe... hehe.... nie, ale jak by był taki to myślę, że zaprzęgomaniacy nie obrazili by się :D no ba zebysmy sie cieszyli :) Quote
iceangel4444 Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Sh byl taki program ale jakies 2 tygodnie temu. Pokazywali kolesi biegajacych (skandynawka) z haszczakami w srodku lata. Nie martwcie sie nic straconego. Quote
Recommended Posts