ookami Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Witam wszystkich :) Przepraszam, że tak nie w temacie ale wklejam i zachęcam do udziału w festynie... Trzymam kciuki za Labi... niemożliwe, że tak długo czeka biedaczka :( Quote
Ajula Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Labi chyba się nie doczeka domu, niesamowite, że jeszcze się nie znalazł nikt, komu by się spodobała :( zresztą jak inni nasi rezydenci Quote
What May NN Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Labi nadal w hotelu, od czasu do czasu sa do telefony, umawianie na spotkanie, na zapoznanie - po czym ludzie np. w ogóle nie dzwonią do Marka lub nie przyjeżdżają! masakra :-( Quote
What May NN Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 przypominam Labi... straszna cisza... Quote
snuszak Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 What May NN napisał(a):Labi nadal w hotelu, od czasu do czasu sa do telefony, umawianie na spotkanie, na zapoznanie - po czym ludzie np. w ogóle nie dzwonią do Marka lub nie przyjeżdżają! masakra :-( nie kumam tych ludzi, po co robią nadzieję generalnie chyba było by też łatwiej nam gdyby Labi była tu na miejscu, częściej by fotki były Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Labi, śliczna, tak tu cicho ... przypomnimy sunię. Quote
What May NN Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Labi w psanatorium! fotki nowe jutro... Quote
Maciek777 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Faktycznie straszna cisza:( Mam nadzieję, że to się zmieni:) Niestety nie widziałem jeszcze Labi. Jeśli o mnie chodzi to do hotelu wracam dopiero w sobotę (urlop) i wtedy też zjawiam się na wątku z jakimiś "rewelacjami";) Quote
Ajula Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 tak myślę, że teraz będzie więcej się działo na wątku Labi :) i będą zdjęcia! Quote
snuszak Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 super :) to bardzo dobra wiadomość, że Labi zmieniła lokalizację Quote
What May NN Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Labi w hotelu grzeczna, już w lepszym humorze niż wczoraj! Quote
Ajula Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 to fajnie, że już lepszy humorek :) początek może być stresujący, musi się przyzwyczaić, w poprzednim miejscu była tak długo, że pewnie dla niej to był jakby dom Quote
snuszak Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 może jak juz będą jakieś ładniejsze fotki z hotelu to warto by było odświeżyć jej tematy na labkowych forach pyszczek jej chyba posiwiał :) Quote
Ajula Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 śliczna, ale czoło ma zmarszczone, widać że biedulka w stresie..... pyszczek faktycznie bardziej siwy Quote
Maciek777 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='snuszkak']może jak juz będą jakieś ładniejsze fotki z hotelu to warto by było odświeżyć jej tematy na labkowych forach[/QUOTE] Za godzinę jadę do hotelu, zobaczę ją po raz pierwszy i jakieś fotki zrobię:) Tak patrzę na to ostatnie zdjęcie i na jej banerek i albo tak na zdjęciach wychodzi albo z pyska nieco pitt bulla przypomina:hmmmm: Quote
What May NN Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Maciek777']Za godzinę jadę do hotelu, zobaczę ją po raz pierwszy i jakieś fotki zrobię:) Tak patrzę na to ostatnie zdjęcie i na jej banerek i albo tak na zdjęciach wychodzi albo z pyska nieco pitt bulla przypomina:hmmmm:[/QUOTE] mnie też ciut pitta przypomina... dzieki Maciek! martwi mnie, że Labi gdy coś się dzieje na terenie hotelu kręci się w kółko :-( trzeba będzie się zastanowić co zrobić!! tak poza tym to ponoć jest grzeczna i całkiem wesoła - co widziałyśmy w czwartek.. Quote
snuszak Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 widziałam nowe fotki na facebooku wreszcie są jakieś ładniejsze i może to coś da, chociaż cały czas chodzi jakaś przygarbiona, zlękniona jakby, oby szybko się zadomowiła i nie było z nią problemów Quote
What May NN Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [IMG]http://imageshack.us/a/img690/8126/32305396.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img651/3096/36326696.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img26/2590/59631282.jpg[/IMG] Quote
Ajula Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 śliczna jest, ale taka smutna :( ale w czwartek była jednak wesoła? może tylko na zdjęciach smutno wyszła Quote
Recommended Posts