Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Iza!
Labi przebywa w hoteliku w Bogatyni, nie akceptuje psów i kotów. nie rzuca się, ale gdy jakiś podchodzi do niej - atakuje, tak na poważnie atakuje.
nadal jest lękliwym psem (bez znaczenia czy kobieta czy męzczyzna), ale jest w stanie pokochac i zaufać - kwestia tygodnia..

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przydałby się chociaż domowy tymczas , jeśli Ds-u nie widać.

Mam nadzieję ,że nie macie za złe ,że wkleiłam stąd kilka fotek Labi na jej wątek na forum labkowym.

Posted

[quote name='monta']Mam nadzieję ,że nie macie za złe ,że wkleiłam stąd kilka fotek Labi na jej wątek na forum labkowym.[/QUOTE]

pewnie, że nie..
Myślę, że Labi potrzebuje teraz tylko ds. Ona u Marka mieszka w domu i czuje się bardzo dobrze..

Posted

[quote name='What May NN']pewnie, że nie..
Myślę, że Labi potrzebuje teraz tylko ds. Ona u Marka mieszka w domu i czuje się bardzo dobrze..[/QUOTE]

a to faktycznie trzeba skupić się tylko na ds jak teraz tymczasowo mieszka w domu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie, to nic nie zmieni :evil_lol:! Ogłaszałam pitbulla Dixona (mój avek), w ogłoszeniu było napisane TAKIMI LITERAMI, że Dixon NIE TOLERUJE INNYCH ZWIERZĄT I MUSI BYĆ JEDYNAKIEM. I co, same telefony "my mamy taką piękną: beagielkę, spanielkę, podhalankę, jamniczkę", itp, itd, a także "ale pani nie rozumie! Z naszą rotweilerką to on się na pewno dogada"....