Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Labi znowu dostaje tyle karmy ile dostawała ponieważ z 30,0 kg (27 czerwca) do teraz schudła 3,0 kg:shake:

i w związku z tym przechodzi na karmę RC Gastro, pierwszy worek kupiłam ja, na drugi jest już sponsor, szukamy osoby, która kupi 3 wór! anybody?

Posted

What May NN napisał(a):
i w związku z tym przechodzi na karmę RC Gastro

Zupełnie o tym zapomniałem, robiąc tamten wpis:) Myślę, że tak we wtorek będzie można zupełnie odstawić jej Brita.

Posted

Waga Labi idzie do górę! Wczoraj miała 28,4 kg:)

Do tego bardzo jej się spodobało legowisko od Was. Nosi je po całym boksie, przewraca do góry nogami i czasem tak się na nie kładzie. Jeszcze nie wyniosła go na zewnątrz ani nie napoczęła:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Niestety Labi zasmakowało legowisko:( Co kilka dni robi się coraz mniejsze. Wielka szkoda, że razem z polepszeniem się stanu psychicznego następuje pogorszenie zachowania. Poczuła się pewniej to i nie siedzi jak mysz pod miotłą. Ma zabawki i drewienko, a jednak coś ją ciągnie do legowiska. Zobaczymy co będzie dalej...

Posted

I legowisko stało się płaskie bo ściankę trzeba było odpruć bo zostały strzępy:roll:

Niestety Labi znowu schudła o 1,3 kg i teraz ma 27,1 kg. Już ma zwiększoną porcję karmy i czekamy na efekty...

Posted

[quote name='Maciek777']Karmy zostało jeszcze 8,5 kg.
Nowe legowisko (przywiezione przez Was) nie smakuje tak dobrze jak poprzednie:diabloti: Ma tylko pare nitek na wierzchu - nic wielkiego.[/QUOTE]

super :-)
dzięki za info...

moze ktoś dorzuci "piątka" na karmę????

• 2 weeks later...