mala_czarna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A drogiej pani Iwonie życzę: nie porywaj się z motyką na słońce. Nie poinformowała Pani małżonka, że chce pani dać dom tymczasowy psu. Dużemu psu. Już tylko ten fakt dyskwalifikuje Panią na starcie. Quote
Maupa4 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Witam. Wątek został zmoderowany. Usunęłam 17 postów. Pozdrawiam. Quote
AGA35 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 badanie krwi czarka wypadło słabo , pies ma stan zapalny w organizmie i dostał antybiotyki :-( z łapy gips został ściągągnięty ale nie jest dobrze także czeka nas konsultacja u chirurga :-( Quote
AGA35 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Iwonka12 napisał(a):Witam, cieszę się, że pomogłam Czarkowi. Poszedł do weta i został zdiagnozowany. Zostały faktycznie określone jego potrzeby i możliwości. I takie są pozytywy wizyty w Warszawie. A Panią Aga 35 proszę o nie wprowadzanie na drugi raz ludzi w błąd i nie manipulowanie nimi tak jak mną dla tzw. dobra psa. Bo obróci się to przeciwko biedakowi j.w. I Pani świetnie wie o czym mówię. A drogim Panią, które faktycznie nic nie pojęły z tej historii, życzę faktycznego zaangażowania w pomoc zwierzętom, a nie paplania, paplania i emocjonowania się z nudów przypuszczam itd. Miłego wieczoru, całusy dla Czarka. Dzwoniłam dzisiaj do Iwony, żeby mi wytłumaczyła dlaczego się poczuła "zmanipulowana" przeze mnie. Odpowiedź padła "Tak się poczułam i tyle". Oczywiście padły słowa, że to JA JESTEM NIEODPOWIEDZIALNA. Koniec rozmowy był taki, że zaleciłam Iwonie wizytę u PSYCHIATRY. !!! Quote
Iwonka12 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Może dodam do wypowiedzi Aga 35 tyle, że z wulgarnymi, agresywnymi i uzbrojonymi w stek wyzwisk osobami takimi jak AGA rzeczywiście nie powinno się w ogóle mieć do czynienia."Tak się poczułam i tyle"-kolejne kłamstwo. Quote
Nevada Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 kurcze, masę problemów ma chłopak, jak to wszystko ogarnąć i zdobyc środki finansowe? szkoda, że nie można stwierdzić skąd ten stan zapalny, czy może byc tak, że np jakiś organ wewnętrzny został uszkodzony podczas tego wypadku? a jak ta łapa wygląda, nie zrasta się? AGA poprosze nr konta, postaram się jakiś grosik wrzucić chociaż. Quote
AGA35 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 jutro do badań zaniose jeszcze mocz i kał. Łapa jest bez gipsu niestety jest zle zrosnieta i albo chłopak będzie do końca kulał albo czeka go operacja .Wszytko pod góre ma dzieciak .A jeszcze na dodatek jest pod opieką nie odpowiedzianej ciotki agi :-) Quote
obraczus87 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Iwonka12 zacznij prosze pisac na temat psa o imieniu Czarek a nie o swoim dobrym czy zlym samopoczuciu. To jest forum DOGOMANIA a nie LUDZIOMANIA. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ciotka Aga jak Ty mozesz byc taka niedobra i nieodpowiedzialna :) hehe ;) Aga a ile kosztuje operacja lapy? Pewnie spora kwota?? Quote
AGA35 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 obraczus87 napisał(a):Iwonka12 zacznij prosze pisac na temat psa o imieniu Czarek a nie o swoim dobrym czy zlym samopoczuciu. To jest forum DOGOMANIA a nie LUDZIOMANIA. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ciotka Aga jak Ty mozesz byc taka niedobra i nieodpowiedzialna :) hehe ;) Aga a ile kosztuje operacja lapy? Pewnie spora kwota?? koszt to około 1500 zł , czywiśćie najpierw konsultacja czy nie jest za pózno i czy będzie jakakolwiek poprawa Quote
obraczus87 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 O cholera............................... bardzo duzo kasy :( Quote
AGA35 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 na szczęcie w badanie moczu nic nie wykazao jutro odbieram wynki kału , mam nadzije że takzę wiadomości będa bardzo optymistyczne :-) zapisałm także czarka na kastracje na 24.01,2011:-) w między czasie może uda mi sie dowieżć chopaka na konsulatację do dr.Janickiego . Kochane cioteczki bardzo prosze o wsparcie , sama nie podołam tym wydatkom:-( Quote
milka74 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Przelałam dla biedaczyny 40 PLN jednorazowo. Kaska poszła jednym przelewem, razem z deklaracją dla Nexta;) ( przelew opisany) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Uff dobrze ze wyniki moczy oki. Czekam na wiesci jak wyniky qoopy :) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna. Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy! Quote
milka74 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 AGA parę dni temu wysłałam do Ciebie pw, przekop skrzynkę:roll: Quote
zozolina Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ciotki głosujcie prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php Quote
Recommended Posts