Jump to content
Dogomania

Czarek po kastracji..Zamieszkał w DS w Aninie !!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

A drogiej pani Iwonie życzę: nie porywaj się z motyką na słońce. Nie poinformowała Pani małżonka, że chce pani dać dom tymczasowy psu. Dużemu psu. Już tylko ten fakt dyskwalifikuje Panią na starcie.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

badanie krwi czarka wypadło słabo , pies ma stan zapalny w organizmie i dostał antybiotyki :-( z łapy gips został ściągągnięty ale nie jest dobrze także czeka nas konsultacja u chirurga :-(

Posted

Iwonka12 napisał(a):
Witam, cieszę się, że pomogłam Czarkowi. Poszedł do weta i został zdiagnozowany. Zostały faktycznie określone jego potrzeby i możliwości. I takie są pozytywy wizyty w Warszawie.
A Panią Aga 35 proszę o nie wprowadzanie na drugi raz ludzi w błąd i nie manipulowanie nimi tak jak mną dla tzw. dobra psa. Bo obróci się to przeciwko biedakowi j.w.
I Pani świetnie wie o czym mówię.
A drogim Panią, które faktycznie nic nie pojęły z tej historii, życzę faktycznego zaangażowania w pomoc zwierzętom, a nie paplania, paplania i emocjonowania się z nudów przypuszczam itd. Miłego wieczoru, całusy dla Czarka.

Dzwoniłam dzisiaj do Iwony, żeby mi wytłumaczyła dlaczego się poczuła "zmanipulowana" przeze mnie. Odpowiedź padła "Tak się poczułam i tyle". Oczywiście padły słowa, że to JA JESTEM NIEODPOWIEDZIALNA. Koniec rozmowy był taki, że zaleciłam Iwonie wizytę u PSYCHIATRY. !!!

Posted

Może dodam do wypowiedzi Aga 35 tyle, że z wulgarnymi, agresywnymi i uzbrojonymi w stek wyzwisk osobami takimi jak AGA rzeczywiście nie powinno się w ogóle mieć do czynienia."Tak się poczułam i tyle"-kolejne kłamstwo.

Posted

kurcze, masę problemów ma chłopak, jak to wszystko ogarnąć i zdobyc środki finansowe? szkoda, że nie można stwierdzić skąd ten stan zapalny, czy może byc tak, że np jakiś organ wewnętrzny został uszkodzony podczas tego wypadku? a jak ta łapa wygląda, nie zrasta się? AGA poprosze nr konta, postaram się jakiś grosik wrzucić chociaż.

Posted

jutro do badań zaniose jeszcze mocz i kał. Łapa jest bez gipsu niestety jest zle zrosnieta i albo chłopak będzie do końca kulał albo czeka go operacja .Wszytko pod góre ma dzieciak .A jeszcze na dodatek jest pod opieką nie odpowiedzianej ciotki agi :-)

Posted

Iwonka12 zacznij prosze pisac na temat psa o imieniu Czarek a nie o swoim dobrym czy zlym samopoczuciu. To jest forum DOGOMANIA a nie LUDZIOMANIA.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ciotka Aga jak Ty mozesz byc taka niedobra i nieodpowiedzialna :) hehe ;)

Aga a ile kosztuje operacja lapy? Pewnie spora kwota??

Posted

obraczus87 napisał(a):
Iwonka12 zacznij prosze pisac na temat psa o imieniu Czarek a nie o swoim dobrym czy zlym samopoczuciu. To jest forum DOGOMANIA a nie LUDZIOMANIA.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ciotka Aga jak Ty mozesz byc taka niedobra i nieodpowiedzialna :) hehe ;)

Aga a ile kosztuje operacja lapy? Pewnie spora kwota??

koszt to około 1500 zł , czywiśćie najpierw konsultacja czy nie jest za pózno i czy będzie jakakolwiek poprawa

Posted

na szczęcie w badanie moczu nic nie wykazao jutro odbieram wynki kału , mam nadzije że takzę wiadomości będa bardzo optymistyczne :-) zapisałm także czarka na kastracje na 24.01,2011:-) w między czasie może uda mi sie dowieżć chopaka na konsulatację do dr.Janickiego . Kochane cioteczki bardzo prosze o wsparcie , sama nie podołam tym wydatkom:-(

Posted

Pilnie szukamy chętnych do pomocy w łapaniu szczeniaków w czwartek (6 stycznia) około godz. 9tej, lokalizacja Duczki niedaleko Wołomina. Na tą godzinę umówiony jest Pan z Palmerem, po odstrzeleniu matki szczeniaków będzie potrzebna pomoc w wyłapaniu szczeniaków (3). Każda para rąk potrzebna.

Osoby ktore chca pomóc w łapaniu bądź moga pomóc finansowo (na start potrzebne jest 1300zł ) zapraszam na wątek --> http://www.dogomania.pl/threads/1990...nych-do-pomocy!