Jump to content
Dogomania

Czarek po kastracji..Zamieszkał w DS w Aninie !!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejna prośba o trzymanie kciuków !!!Jutro czarka odwiedzą państwo z Anina !!! Zapowiada sie fajnie -- dom z ogromnym ogrodem , oczywiście posłanie dla czarusia jest w domu!!!!!Niestety allergia dała nam troszkę w kość , mamy dwa wygryzione placki ;-(

Posted

pokarmowa ;-( ostatnio uraczyłam go dog chow z jagnięciną ( wcześniej karmiłam go proplanem z łososiem ) bo bida aż piszczy u nas i mam skutek swojej oszczędności :-( dodatkowy wydatek na weta , no wróciliśmy na proplanik

Posted

można trzymać troszkę lżej !!!! Dzis czarek zamieszkał w Aninie . Razem z moną zrobiłyśmy wizyt w sumie 2 w jednym. Przed i po adopcyjną .Trzecia konkretna "po adopcyjna" w przyszły weekend !! Jutro dalsze sprawozdanie z dzisiejszego dnia a możecie mi wierzyć że sie Dużo działo !!!!

Posted

a więc państwo wczoraj przyjechali zapoznać z się z czarkiem i od razu " zaiskrzyło " . Dodam że jak rozmawiałam z panem przez telefon powiedział tak - zacytuję " proszę pani ja potrzebuję mieć z tego psa przyjaciela , towarzysza , takiego synka do kochania" wiec pan absolutnie mówił w moim języku :-)
W rodzinie był owczarek niemiecki ale po trzynastu latach odszedł :-( Pani ' przytargała " ze sobą albumy i filmy z udziałem poprzedniego pieska freda . Ze szkoleń , z urlopów , z wypadów na ryby Dostałyśmy także adres weta który prowadził Freda i wystawił państwu doskonałe rekomendację w stylu " pozytywnie zakręceni na punkcie zwierząt" . Nie zarazili się także wygryzionymi łatkami czarka , dziś mają do zabrać na " generalny " przegląd do swojego weta, od razu zakupili " wyprawkę " czyli karmę która czarka nie uczula , miski , zabawki kosteczki i ulubione przez " mojego byłego synka " dropsiki jogurtowe .

Nie miałyśmy się katarzyną do czego przyczepić więc " zapakowałyśmy " czarusia do samochody i pojechałyśmy z a państwem na wizytę przed adopcyjną . W przyszłą niedzielę jedziemy na po adopcyjną :-) Chłopka trafił cudnie !!!!! Oczywiście ten " NIEUDOMOWIONY WILK " śpi w domku ( dziś jak zadzwoniłam to usłyszałam to - wlazł nam do łóżka ale cóż , ciasno troszkę było ale daliśmy rade :-)

• 1 month later...
  • 4 months later...