Zosia123 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Może podać jakiś numer pomieszczenia, gdzie ten pies się znajduje? Quote
Koperek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Wygląda, jak CZYJŚ. Jest tak bardzo zadbany, jak na swój wiek, że intuicja mi podpowiada, aby nagłośnić sprawę. Ale może się mylę- rzecz ludzka... Quote
Basia1244 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dziś dokonałam ponownych szczegółowych oględzin - obroże są solidne i ładne - skórzana na bank z tych droższych! niestety zero adresówki i zero pisma pod spodem. Pies - anioł!!! Kochany, grzeczny, spokojny, miziasty, ładniutki, no kurcze - szukajmy właściciela!!!!!!!!!! Quote
Zosia123 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Rozwiesiłam dzisiaj ogłoszenia na Bacciarellego. Od jutra będę rozszerzać krąg działania, tzn. wieszać w okolicach tej ulicy. Quote
iwa77 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Zosiu bardzo Ci dziękuję za pomoc , trzymajmy kciuki aby się właściciel odnalazł. Quote
Poker Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Może pokazać jego zdjęcia okolicznym wetom? Jest na Partyzantów lecznica i na Mickiewiecza. Quote
Cantadorra Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja bym rozwieszała wszędzie gdzie się da. Nawet bym zadzwoniła do TV, czy by komunikatu nie puścili. W gdańskiej tv puszczali za darmo dla mojej koleżanki, jak się zgubił pies. Quote
Zosia123 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Poker napisał(a):Może pokazać jego zdjęcia okolicznym wetom? Jest na Partyzantów lecznica i na Mickiewiecza. Zrobi się. W sumie najbardziej liczę na skuteczność ogłoszenia, które powiesiłam obok targowiska na Biskupinie :) Quote
Basia1244 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zośka jesteś nieoceniona! Ja tu napiszę, że Zosia jest jedyną osoba, która zawsze pomaga mi wieszać ogłoszenia schroniskowców - przeróżnych i zawsze ma czas i chęci! Jest jedyna osobą, która zawsze odpowiada na moje apele o pomoc! DZIĘKUJĘ! Quote
Zosia123 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Basiu, nie przesadzaj :) W każdym razie wróciliśmy właśnie z 2,5-godzinnego spacerku. Rozwieszaliśmy ogłoszenia i rozmawialiśmy z różnymi ludźmi na Biskupinie. Niestety jedyny pozytyw jest taki, że moje psy się wyhasały. Nikt nie zna takiego psa. Nigdzie też nie wiszą ogłoszenia, które mógłby wywiesić właściciel. Wet z Chirosa nie zna miśka, natomiast Jonkiszowi podrzuciłam tylko ogłoszenie na parapet, bo nikogo nie było. Coraz bardziej zaczyna mi się wydawać, że trzeba szukać gdzie indziej. Może pies przywędrował tu za jakąś suką? Mimo wszystko życzę wszystkim Wesołych Świąt! Quote
Koperek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dałam ogłoszenia o znalezieniu takiego psa na: - eoferty.com.pl - gieldaogloszen.pl - kupiepsa.pl - mojpupil.pl - psy.pl Nie wiem, czy to coś da... Quote
Koperek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dodałam na szybko o znalezieniu MISIA (ochrzciłam na cito tak): - adopcje.org - kokosy.pl - przygarnijzwierzaka.pl - przygarnij.pl Quote
Basia1244 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Przełagodny, potulny, uległy Misiek - na spacerku chodzi spokojnie, dostojnie, nie wpada na przedmioty typu latarnia, węch ma doskonały (pod górą śniegu znalazł kość) jest jak wielki pluszak! No komu on się zgubił!!! Quote
Zosia123 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kurcze chyba każdy kto zgubi psa to pierwsze co pędzi do schronu? Chyba że może dzwonili i ktoś ich w błąd wprowadził. Idę zaraz dowiesić ogłoszenia, po ciemku, bo ostatnio się dowiedziałam, że nie wolno, bo to zaśmiecanie miasta : / Quote
paniMysza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja kiedys rozwieszałam ogłoszenia o psiaku, którego znalazłam. tego samego dnia wsyztskie były juz posciągane. a na przystanku starszy pan strasznie na mnie krzyczał, ze niszcze jego własność :| Quote
Zosia123 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No wiem, ludzie są okropni. Ale moje wcześniejsze ogłoszenia jeszcze o dziwo wiszą :) Quote
Koperek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 xmartix napisał(a):a my damy na stronę TOZu info o nim SUPER! Coś się dzieje przynajmniej. Rozmawiałam o nim w schronie to też nie mogą uwierzyć, że jest NICZYJ. Poza tym miałam dzień po wklejeniu ogłoszeń na portale o Dziadku, zapytanie na gg o niego od ludzi, którzy swojego w podobnym wieku zgubili. Niestety opis się nie zgadzał- tamten to mix kaukaza... Quote
iwa77 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A kochany misiek czeka dalej , nikt się jak na razie nie odezwał ... Quote
Basia1244 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No czeka i co gorsza ta klateczka mu nie służy,bo chudnie! Zaczął też szczekać! A wcześniej tego nie robił! Kto go zgubił, niech zaraz natychmiast go znajdzie! Quote
Mani2000 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wszyscy chcemy żeby ostatnie lata spędził w domku...... Quote
Zosia123 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ogłaszajmy jeszcze, ogłaszajmy! Chociaż i tak przy tych wszystkich bidach, o których tu się czyta, to jemu jeszcze nie najgorzej... Quote
paniMysza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 moze własciciel tez starszy, chory, albo juz nie zyje, a rodzina pozbyła sie psiaka. tak czesto się zdaża niestety. Quote
Recommended Posts