Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dokonałam ponownych szczegółowych oględzin - obroże są solidne i ładne - skórzana na bank z tych droższych! niestety zero adresówki i zero pisma pod spodem. Pies - anioł!!! Kochany, grzeczny, spokojny, miziasty, ładniutki, no kurcze - szukajmy właściciela!!!!!!!!!!

Posted

Poker napisał(a):
Może pokazać jego zdjęcia okolicznym wetom? Jest na Partyzantów lecznica i na Mickiewiecza.

Zrobi się. W sumie najbardziej liczę na skuteczność ogłoszenia, które powiesiłam obok targowiska na Biskupinie :)

Posted

Zośka jesteś nieoceniona! Ja tu napiszę, że Zosia jest jedyną osoba, która zawsze pomaga mi wieszać ogłoszenia schroniskowców - przeróżnych i zawsze ma czas i chęci! Jest jedyna osobą, która zawsze odpowiada na moje apele o pomoc! DZIĘKUJĘ!

Posted

Basiu, nie przesadzaj :)

W każdym razie wróciliśmy właśnie z 2,5-godzinnego spacerku. Rozwieszaliśmy ogłoszenia i rozmawialiśmy z różnymi ludźmi na Biskupinie. Niestety jedyny pozytyw jest taki, że moje psy się wyhasały. Nikt nie zna takiego psa. Nigdzie też nie wiszą ogłoszenia, które mógłby wywiesić właściciel. Wet z Chirosa nie zna miśka, natomiast Jonkiszowi podrzuciłam tylko ogłoszenie na parapet, bo nikogo nie było.
Coraz bardziej zaczyna mi się wydawać, że trzeba szukać gdzie indziej. Może pies przywędrował tu za jakąś suką?

Mimo wszystko życzę wszystkim Wesołych Świąt!

Posted

Przełagodny, potulny, uległy Misiek - na spacerku chodzi spokojnie, dostojnie, nie wpada na przedmioty typu latarnia, węch ma doskonały (pod górą śniegu znalazł kość) jest jak wielki pluszak! No komu on się zgubił!!!

Posted

Kurcze chyba każdy kto zgubi psa to pierwsze co pędzi do schronu? Chyba że może dzwonili i ktoś ich w błąd wprowadził. Idę zaraz dowiesić ogłoszenia, po ciemku, bo ostatnio się dowiedziałam, że nie wolno, bo to zaśmiecanie miasta : /

Posted

ja kiedys rozwieszałam ogłoszenia o psiaku, którego znalazłam. tego samego dnia wsyztskie były juz posciągane. a na przystanku starszy pan strasznie na mnie krzyczał, ze niszcze jego własność :|

Posted

xmartix napisał(a):
a my damy na stronę TOZu info o nim

SUPER! Coś się dzieje przynajmniej. Rozmawiałam o nim w schronie to też nie mogą uwierzyć, że jest NICZYJ. Poza tym miałam dzień po wklejeniu ogłoszeń na portale o Dziadku, zapytanie na gg o niego od ludzi, którzy swojego w podobnym wieku zgubili. Niestety opis się nie zgadzał- tamten to mix kaukaza...