Ty$ka Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ufff... żyjecie :) Cieszę się, że raczyłaś się odezwać, bo się stęskniliśmy za Kapselkiem :loveu: Quote
Stevie Rae Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ostatnio łapię się na tym, że o cudzych pamiętam, a o własnym zapominam. Dlatego wstawiam zdjęcia nowej obróżki i smyczy z firmy Dogstyle. Jak pamiętacie miałam zdecydować się na El Perro, ale w efekcie końcowym trochę zmieniło się ... ;) Ja osobiście uważam, że komplecik prezentuje się całkiem poprawnie. Już nie wspominając o fotografowaniu długowłosego psa :shake: Quote
necianeta89 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jestem, zapisuje i proszę o więcej, mój pies ma osiem lat i do tej pory nie oddaje aportu. A jest mega nakręcony na piłki i freesbe, ale czasem na przebłyski i odda :P Quote
Paula03 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Śliczna obróżka :loveu: Kolor bardzo mu pasuje! :) Quote
Stevie Rae Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Dziękujemy za miłe komentarze dotyczące obróżki. Przyznam szczerze, żałuję, że ją kupiłam - teraz chcę więcej i więcej obroży :D Postaram się porobić Kapslowi jeszcze trochę fajnych zdjęć - zazwyczaj miałam opory, bo na wątku wstawiałam jedynie zdjęcia taty, świetne zresztą, i bałam się, no, że moje tak trochę będą w porównaniu z tamtymi kiepściutkie ... Ale jakby się nie zastanowić coś na nich widać, więc jutro biorę się do roboty ;) Jestem, zapisuje i proszę o więcej, mój pies ma osiem lat i do tej pory nie oddaje aportu. A jest mega nakręcony na piłki i freesbe, ale czasem na przebłyski i odda :P Kapsel odda, ale tylko jeśli mam smakołyki ;) Więc chyba obiorę taktykę smaczkową a potem będę nagrody odstawiać ... innej opcji nie widzę przy tym uparciuszku. Dokładnie, mój też ma przebłyski geniusza, przynosi a potem ma minę jakby zastanawiał się, co on najlepszego zrobił :D Quote
rashelek Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Wracacie? Superrrr!!! To ja czekam na Kapslowe zdjęcia :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Zdjęć nie ma co się wstydzić, przecież praca czyni mistrza :). Z czasem zdjęcia będą coraz to i coraz lepsze :) Także na dobry początek Waszego powrotu poproszę o sesyjkę Kapselka :) Quote
Ty$ka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Właśnie?! Co to za maniery - opuszczać dogo?! ( :D ) Quote
rasowa2410 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 JA WRĘCZ RZĄDAM WIĘCEJ ZDJĘĆ! :loveu: :eviltong: Quote
Recommended Posts