Stevie Rae Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Same nudy. Wysyłam filmik na YT, przedstawiający nasze śnieżne zabawy z frisbee, skokami i komendami. Trwa przesyłanie. Swoją drogą, może jakiś dogomaniacki psiaczek umówiłby się na wspólny spacerek? Zaczyna doskwierać nam brak towarzystwa :) Quote
Ty$ka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nam też doskwiera brak towarzystwa :) Łaczymy się w bólu :D Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 witam :loveu: piękny ten Twoj Kapselek :loveu: :loveu: :loveu: Twój tata robi przepiękne zdjęcia:loveu: byłam na stronie oglądałam:diabloti: Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A ja czekam na ten filmik obiecany. :smile: Quote
Stevie Rae Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Dziękujemy, dziękujemy. I zapraszamy nieśmiało: http://www.youtube.com/watch?v=hEeakslPqyY&context=C3f104a5ADOEgsToPDskK7rCk7G0-SyV3PWe9uGmav Quote
Molowe Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 filmik świetny zabawy fajne i te z psim przyjacielem i te z Tobą :D Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Filmik świetnie przerobiony. A Kapsel jak nakręcony na frisbee, tylko pozazdrościć. :smile: Quote
Ty$ka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Rewelacyjny film :). Kapsel jest psem niezwykle radosnym :D Quote
Paula03 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Witamy :loveu: Filmik obejrzany, Kapsel jest świetnie nakręcony na frisbee :loveu: Quote
Stevie Rae Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Ojejku, nie spodziewałam się, szczególnie przy frisbee. :) Dziewczyny, ja bym chciała, tylko ten potworny aport. Nie da rady po prostu! Gdzie tu ćwiczyć przynoszenie dysku, jak ze zwykłą piłką jest problem :( Quote
rasowa2410 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Capsello tryska energią tej zimy!!! :D Quote
Mani2000 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ohh,Dlaczego nikogo tu nie ma?! Ruszamy z galerią,reaktywacja:D Quote
Stevie Rae Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Już jesteśmy. Na dobry początek informacja, że Kapsla czeka dziś nic innego, jak Kąpiel. Co to oznacza? Jest duży ogród, Kapsel lubi zabawy w ogrodzie. Ogród jest duży, zielony, i zawsze na ogrodzie jest Nero. Kapsel lubi Nera. A pod drzewami leżą zabawki. A szczególnie żółta piłeczka. Kapsel uwielbia żółtą piłeczkę. Piszczy. Skacze. Fruwa. Można ją aportować, by znowu leciała, by znowu ją złapać, wiatr w pyszczku, rozwiane włosy, piłeczka, toczy się, toczy ... i wpada do rzeczki. Wtedy Kapsel otwiera szeroko oczy, i znika w domu. Czasem, tak jak dziś, okrzyczał i podrapał mostek. Quote
Molowe Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 piękna foteczka :loveu: szkoda że tylko jedna... Quote
Stevie Rae Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ah, niech więc będzie i jeszcze jedna! ;) Chciałabym Was również prosić o pomoc. Która z obróżek najlepsza dla Kapsla? http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=87&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=138&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl Quote
Ty$ka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Kapselku, ty piękniochu :loveu: Mnie podoba się fioletowa obroża, ale w niebieskiej myślę, że będzie mu ładniej :) Quote
Molowe Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 On jest boski :loveu: co do obroży to my miałyśmy tą chabrową i na żywo ma piękny kolor myśle że na Kapselku będzie super wyglądała <33 Quote
Stevie Rae Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Biorę chabrowy :) Przekażę, a teraz idziemy się kąpać :) Quote
Molowe Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 i super że chabrowy :loveu: miłej kąpieli :) Quote
Stevie Rae Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 (edited) Faktycznie, nie odzywaliśmy się sporo czasu! Co u Kapsla słychać? Same pozytywne rzeczy. Pamiętacie pewnie tego malucha, którego niegdyś przedstawiałam na wątku?: Otóż, ten mały rozkoszny szczenior przeobraził się w wielkich gabarytów owczarka. A z racji tego, iż dzielimy wspólnie z sąsiadami ogród, Nero przyszło mieć Kapsla za sąsiada i przyjaciela. Z początku nie spodziewaliśmy się, że wyniknie z tego coś dobrego - Kapsel był dominującym psem, do tego Nero trafił do nas jako szczeniak, a mój misiek nie przepada za takimi osobnikami. Początki były trudne - pełen energii, mały szczeniak goniący przerażonego, dorosłego, dominującego psa. Mimo to codzienne wizyty w ogrodzie sprawiły, że przeobraziła się ich więź w przyjaźń, a na dzień dzisiejszy wychodząc na ogród znajduję przytulone psiaki - normalnie jak bracia! Postaram się wstawić ich wspólne fotki, ale na razie musimy zadowolić się ich portrecikami ;) Edited July 22, 2012 by Stevie Rae Quote
Recommended Posts