Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Chciałabym przedstawić Wam Kapsla :loveu:
Adoptowany był ze schroniska w Rudzie Śląskiej, trafił do mnie w wieku ok. 7 miesięcy - dziś jest dojrzałym, dwuletnim psem.
Nie miałam jakiegoś ambitnego pomysłu na tytuł tematu. Może podczas tego tekstu uda mi się opisać, w kilku zdaniach mojego cudownego psiura - Kapsla.
To mieszaniec, chociaż jestem zwolenniczką stwierdzenia rasowy=rodowodowy, to przyznam, iż widać u niego duże podobieństwo do płochacza holenderskiego. Tyle ze względów wyglądu, co zresztą zapewne widać na zdjęciach.
Charakter? Urwis, łobuz, wieczny szczeniak. Nie ma dnia w którym nie doszło by do jakiegoś czynu z udziałem Kapsla, po którym uśmiecha się na psi sposób. Nie można opanować jego energii!

Edited by Stevie Rae
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Witamy w galerii pięknego psiaka :) Kapselek jest uroczy, najpiękniejszy kundelkowy jaki widziałam:loveu: a poza tym, świetne zdjęcia robi tata ;) na pewno będę zaglądać i podziwiać :) zapraszamy również do galerii Lexingtona:eviltong:

Posted

Śliczne zdjęcia, jakie profesjonalne podejście :D

Najbardziej podoba mi się pośród miśków, słodziaczkowe (jakby powiedziała moja koleżanka :) )

Posted

Naprawdę piękny pies! Bardzo podoba mi się jego ubarwienie :) Zdjęcia są zachwycające, prawdziwy profesjonalizm :) Najbardziej podoba mi się zdjęcie z podniesioną łapką :D

Będziemy tu z moją Kafką często zaglądać!

Posted

Bardzo nam miło, że aż tak dużo pozytywnych komentarzy. Naprawdę wielkie dzięki! :) myślę, że gdyby Kapsel potrafił mówic, od razu podziękowałby serdecznie! :) Kafka2009 podniesioną łapkę też lubię najbardziej :)