kamilqax95x Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześć ciotki chore i zdrowe jak ryba :) Ma może któreś z was działalność zoologiczną ??? Bo jak tak to w hurtowniach zoologicznych by tańsze jedzenie dla psów było :) I obroze i tp. :) Quote
tatankas Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Na allegro karmy masz o wiele tańsze,niektóre o 60% od tych sklepowych,ja zawszę kupuję karmę przez internet,a jak więcej rzeczy od jednego sprzedawcy to i przesyłka niewielka lub gratis. Mam fajny artykuł o agresywnych zachowaniach: http://pies.onet.pl/57258,13,17,wszystko_o_psiej_agresji,1,artykul.html Quote
Maron86 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a ja szczerze polecam telekarma.pl za przesylke nic nie place, a promocje czesto sa calkiem atrakcyjne no i do tego karma na 2gi dzien w domciu, maja ogromny asortyment jesli chodzi o karmy Quote
kamilqax95x Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zapraszam do licytacji ręcznie robionych kolczyków ! :smile: Bazarek na TTB Szczecin :smile: http://www.dogomania.pl/threads/1989...1#post15996061 Quote
ageralion Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A ja mam dobre i zle wiadomosci. Dobra jest taka, ze Kira czuje sie swietnie, nie zozrabia, nie niszczy, nie zalatwia sie juz w domu i ogolnie jest radosna jak szczeniak oraz juz nie widac u niej zeberek. Zla jest taka, ze 10.01 opiekun idzie na operacje kregoslupa i szukamy jej innego DT. Szkoda, ze nie powiedzial mi tego wczesniej ale wybaczam, bo sam staje na glowie, zeby znalezc jej nowa opieke. Szukam tez pomocy z zawiezieniem jej do weta na szczepienia, odrobaczenie i zeby przyciac te jej pazurki... narazie nie mam nikogo, taki okres niestety :( Quote
tatankas Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Na pewno sunia jest na Niebuszewie,a wet chyba na Słonecznym,ale nie jestem pewna.No i tą trasę trzeba pokonać w jedną i drugą stronę.Chyba,że na Wojska Polskiego do weta będą jechać. Quote
ageralion Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nasz wet jest na Mierzynie, dr Brzeski i jego zona to bardzo dobrzy lekarze, znam ich od dwoch lat, bo jako jedyni wyciagneli moja sunie z problemow zdrowotnych ;) Ostatnio z nim rozmawialam i zgodzil sie pomagac naszym psiakom, wiec KIra i Trewor juz u niego byli, Malwinka tez... Quote
tatankas Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 No wiedziałam,że coś pod Szczecinem hihihi,Mierzyn. Quote
ageralion Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 tatankas napisał(a):No wiedziałam,że coś pod Szczecinem hihihi,Mierzyn. Prawie trafilas :evil_lol: Quote
_Pixia_ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ageralion napisał(a):Nasz wet jest na Mierzynie, dr Brzeski i jego zona to bardzo dobrzy lekarze, znam ich od dwoch lat, bo jako jedyni wyciagneli moja sunie z problemow zdrowotnych ;) Ostatnio z nim rozmawialam i zgodzil sie pomagac naszym psiakom, wiec KIra i Trewor juz u niego byli, Malwinka tez... W takim razie jeżeli trzeba to Kira ma transport z Niebuszewa na Mierzyn, tylko proszę o więcej szczegółów na pw. Quote
ageralion Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 _Pixia_ napisał(a):W takim razie jeżeli trzeba to Kira ma transport z Niebuszewa na Mierzyn, tylko proszę o więcej szczegółów na pw. POdaj mi prosze na PW nr do siebie, to zadzwonie i sie umowimy. Dziekuje za pomoc :calus: Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 To ona tyle czasu z tymi pazurami dalej chodzi?:crazyeye: Dobrze chociaż, że grzeczna sunia się zrobiła. Tylko znów domku szuka...:-( Quote
agnieszka32 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O masz... no to pięknie... Marta - czy nadal jest miejsce w hoteliku u Ani dla niej? Może skupmy się nad szukaniem transportu? Quote
ageralion Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tak, miejsce u Ani jest ale opiekun kategorycznie nie zgadza sie na hotel... tylko ciekawe co ja mam zrobic, jak nie znajdzie tego magicznego DT. Mysle, ze jak nie znajdziemy nic innego i trzeba bedzie ja zabrac, zawieziemy sunie do Gryfina na kilka dni i wtedy zorganizuje transport. Czesc do Pily mam jak cos, z Pily bede musiala poszukac... Quote
Kana Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Przepraszam bardzo a co ten "opiekun" ma do gadania? Suka jest jego ? Wydaje mi się że jednak podlega pod TTBS i to wy dziewczyny decydujecie co z suką. Nie zgada się.. pfff - to niech ją zostawi u siebie... Quote
ageralion Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kana napisał(a):Przepraszam bardzo a co ten "opiekun" ma do gadania? Suka jest jego ? Wydaje mi się że jednak podlega pod TTBS i to wy dziewczyny decydujecie co z suką. Nie zgada się.. pfff - to niech ją zostawi u siebie... Tez mu to powiedzialam ;) On ma jednak duzo racji, bo Kira zrobila ogromne postepy w domu i hotelik znow zachwieje jej poczucie bezpieczenstwa, ale mogl mnie wczesniej poinformowac o operacji... nie wytrzepuje sie domkow z rekawa niestety :( Quote
tatankas Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Jak na razie Kira jest moja :p To samo powiedziałam Marcie,czy on wcześniej nie wiedział,że idzie do szpitala.Ludzie to są słabo myślący jacyś.Jednak DT byłby lepszy od hoteliku,zresztą zawsze jest lepszy. Quote
ageralion Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A ja mam piekne teksty ogloszeniowe dla suni :) Blacky, Kamila wrzucicie sunie na neta? Ten: [FONT=Verdana]Kira to 5-letnia przedstawicielka rasy american staffordshire terrier, zdrowa, wysterylizowana o anielskim charakterze. Mimo całego zła jakie ją spotkało kocha wszystko dookoła. To psi ideał - pozostawiona sama nie niszczy, nie wyje, cudownie dogaduje się z innymi psami, wprost uwielbia dzieci. Spacery z nią to sama przyjemność - Kira co prawda jeszcze trochę ciągnie, ale jest to do wyeliminowania. Sunia czeka na prawdziwy dom, który będzie jej domem do końca życia. Potrzebny jest jej jednak cierpliwy, aktywny i znający wymagania rasy człowiek, który będzie potrafił docenić jej cudowną psią osobowość. Może Ty nim będziesz? Albo ten, co napisala Kaja [/FONT]Hak w ścianie, krótki łańcuch, za ciasna kolczatka.. Lanie za każde siku, choć dworu nie widziałam od bardzo długiego czasu.. Puste miski, bo jak nie jem i nie pije, to nie brudze.. Tak poteżny lęk przed biciem, że zjadałam swoje nieczystości, żeby tylko nikt nie zauważył.. Jestem Kira i tak pamiętam moje dotychczasowe - 6 letnie życie.. Sąsiedzi zlitowali się nade mną po dłuższym czasie, nie dlatego, że było im mnie żal.. Przeszkadzało im moje skomlenie i błaganie o pomoc, nie mogli oglądać telewizji, bo za głośno wyłam, ich dzieci nie mogły spać gdy zawodziłam, a mężowie nie mogli pracować, jak piszczałam.. Dziś nikt mnie nie bije - już nie wyję, Nikt mnie nie więzi - nie zawodze Ktoś mnie karmi - nie piszczę.. Gdy ktoś mnie pogłaszcze - szaleję ze szcześcia, Jeśli ktoś mnie pokocha... nie bedzię poza nim świata... Kontakt w sprawie adopcji Marta 517680264, Adriana 502 350 461 http://ttb.szczecin.pl ttbszczecin@gmail.com A moze ogloszenia po dwa? Jedno z tekstem pierwszym, drugie z drugim? Prooooooooooosze :oops: Mam tez piekny tekst na allegro, postaram, sie je dzisiaj wystawic... [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
_Pixia_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Drugi tekst jest wstrząsający i poruszający. :-( Quote
Kana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Drugi tekst jest the best. Tylko dopiszcie np. " Teraz czekam u wspanialych ludzi na swoją rodzinę" albo coś takiego, bo ktoś pomyśli jeszcze że nadal tak jest czy coś. Quote
Kana Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dziewczyny!!! Pomocy pliizzz! Potrzebuje kogoś z Chojnic i okolic do wizyty przed adopcyjnej dla Brixy! Kochanej suczki ast z mojego avku!!!! Quote
ageralion Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Kana']Dziewczyny!!! Pomocy pliizzz! Potrzebuje kogoś z Chojnic i okolic do wizyty przed adopcyjnej dla Brixy! Kochanej suczki ast z mojego avku!!!! Chojnice to blisko Szczecinka, dzwon do Danusi ;) A ja mam dobra wiadomosc, wlasnie napisala do mnie kobieta, chetna dac Kirze DT. Bardzo fajny i konkretny mail, jutro do nie dzwonie :) Quote
tatankas Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ageralion napisał(a):Chojnice to blisko Szczecinka, dzwon do Danusi ;) A ja mam dobra wiadomosc, wlasnie napisala do mnie kobieta, chetna dac Kirze DT. Bardzo fajny i konkretny mail, jutro do nie dzwonie :) Super,a skąd babka jest.Mam nadzieję,że się uda.Dostałaś książeczkę z plakatami,bo dalej nie wiem? Quote
Recommended Posts