tatankas Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Zgadzam się,to przy aucie będzie ok.Co do plakatów,to ja będę w szczecinie dopiero w sobotę,ale mogę podwieźć,jak się wcześniej nic nie znajdzie,bo i tak muszę w końcu Martuś ci podwieźć tą książeczkę i papiery.No i musisz papiery wydrukować o przekazanie psa od TOZ-u dla ciebie.Wypełnij i jak będę u ciebie,to jako przedstawiciel TOZ-u podpiszę. Quote
tatankas Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 GRRRRRRRRRRRR ADRIANNA-przez dwa N Quote
Maron86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nie zlosc sie, ja tu tylko kopiuje xD - zaraz poprawie, jesli znajdziecie jeszcze jakies bledy to piszcie. Ojciec wroci z zakupow to zacznie druk, wiec dobrze by bylo jeszcze raz wszystko przejrzec oceniajacym okiem ;) Quote
tatankas Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 To było do Marty,ona podała tak moje imię,ciuś ciuś Martuś.A żebym ja się zezłościła to trzeba naprawdę wiele. Quote
ageralion Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 tatankas napisał(a):To było do Marty,ona podała tak moje imię,ciuś ciuś Martuś.A żebym ja się zezłościła to trzeba naprawdę wiele. Aj tam, juz sie nie zlosc :calus: Quote
Maron86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ok wiec ojciec wrocil z zakupow i mozemy drukowac za jakies 15-20minut, poprawic cos jeszcze? Quote
kamilqax95x Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ageralion napisał(a): Kamila co za psiaka bierzesz na DT? :) some napisał(a):kamila a jakiego psa wzielas na tymczas? Taka pani wyjeżdża i nie miała co z nia zrobic a ze ona taka grzeczna to tata sie zrodził ja wziąć po raz 2 do nas ;) Psotka bo tak sie wabi jest strasznie kochana i dogaduje sie z moim Timkiem i jedną z kotek z drugą jest problem bo po ostatniej wizycie Psoty zostawiła mi nieciekawą niespodziankę na wyrku ale tym razem nie dopuszcze do tego :p Quote
Maron86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ok wiec tak Dzis i jutro bede drukowac ogloszenia, nie mam pojecia ile ich bedzie - bede drukowac na 2 drukarki do chwili jak zabraknie tuszu. Tylko teraz kwestia przekazania ogloszen jest nie ustalona. Myslalam ze moge zaniesc je do TOZ w policach np w czwartek, tak zeby przed swietami 'cos sie ruszylo' jednak zauwazylam ze TOZ jest otwarty tylko we wtorki? ;O Tak wiec nie do konca wiem co pozniej z tymi ogloszeniami zrobic <lol> Quote
sylwia637 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Maron86. We wtorki otwarte jest dla wszystkich członków i innych ludzi którzy potrzebuja jakies pomocy ze strony toz. natomiast kolezanka Iza jest tam codzinnie. a nawet jak nie Iza to ja podejde do siedziby, wiec mozemy sie umowic na czwartek ale w godzinach popołudniowych. Jak Ci pasuje po południu to napisze Ci moj tel na pw i bedziemy w kontakcie. Quote
Maron86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 dla mnie to moze byc i jutro, osobiscie mi to bez roznicy ;), ah ale czy mozna podejsc z psem ...? Quote
sylwia637 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no wiesz generalnie mozna. ale bedziesz go musiała zostawic na zewnatrz. ale nie wiem czy jest tam go gdzie przywiązac. to Ty mi przeslij swój nr tel. , ok? i mnie tez własciwie bez róznicy mozemy sie spotkac jutro ale dokładna godzine podam Ci sms-em. Quote
tatankas Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Ale do kogo mają trafić te zdjęcia,bo jak do Szczecina,to może lepiej niech się ze mną umówi Maron86,do mnie może wpaść o każdej porze dnia,tylko żeby mnie wcześniej zawiadomiła.Ja przekażę plakaty Marcie w Szczecinie w sobotę.Czy tak nie lepiej? Quote
sylwia637 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 ok to dogadajcie sie miedzy soba. jak jednak trzeba bedzie podejsc do siedziby to nie problem. Quote
Maron86 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 W sumie chyba mialy trafic do szczecina, ale w to sie nie wdrazam bo osobiscie nie mam jak przekazac w szczecinie... Tak wiec teraz zupelnie nie wiem komu przekazac ^^', moze faktycznie lepiej jak tatankas odbierze skoro maja trafic do szczecina Quote
tatankas Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Maron86 to dawaj na pw swój telefon to do ciebie zadzwonię i się umówimy. Quote
ageralion Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Dziewczyny dziekuje za pomoc :calus: jestescie nieocenione :loveu: Quote
tatankas Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Mam już plakaty.Ponad 50szt.Maron86 bardzo dziękujemy.Dwa sobie zostawię,a resztę w sobotę zawiozę ageralion.Jeszcze się zgadamy telefonicznie o której. PS.Maron86 śliczne masz psiaki :) Quote
Maron86 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Nie ma za co, jak by bylo trzeba to po swietach moge jeszcze dodrukowac ps. dzieki xD i pomyslec ze takie cuda w schronisku kisily :| Quote
sylwia637 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 i co słychac u Kiry? nie było telefonów w sprawie jej adopcji jeszcze? Quote
ageralion Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 sylwia637 napisał(a):i co słychac u Kiry? nie było telefonów w sprawie jej adopcji jeszcze? Niestety narazie cisza u nas w adopcjach :( Zastoj swiateczno-noworoczny... ja sie rozlozylam i ledwo kwicze, wiec narazie plakatow nie odebralam i nie mam jak pochodzic po miescie, zeby je rozwiesic :( Mam nadzieje, ze stane na nogi w ciagu kilku dni :shake: Quote
tatankas Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nie śpiesz się laska,bo ja zapomniałam siostrze wziąć je.Będzie u mnie na Sylwestra to jej wręczę.hihihi,obie zawaliłyśmy. Quote
ageralion Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 tatankas napisał(a):Nie śpiesz się laska,bo ja zapomniałam siostrze wziąć je.Będzie u mnie na Sylwestra to jej wręczę.hihihi,obie zawaliłyśmy. :evil_lol: ale z tego co pamietam, to Ty tez chora ;) Aha przed swietami skonczyla sie sucha karma i gotowane (kosci jeszcze sa), wiec dalam DT 50zl na jedzenie. Kupia hurtowo, ugotuja caly gar, podziela na porcje i do zamrazarki... a karma od tatankas powinna byc na dniach... Quote
tatankas Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Zapisuję w wydatkach.Tak też chora,wczoraj 7 dzień na antybiotykach,dziś już nie ma a gruźlica u mnie dalej.Masakra. Quote
Recommended Posts