ageralion Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A wogole, to po Twojej wizycie Aga on myslal, ze jestes moja szefowa :evil_lol: Klopoty zaczely sie z nim, kiedy dowiedzial sie, ze nie mam szefa nad soba. Nastepnym razem potwierdze, ze jestes moim zwierzchnikiem i w razie trudnosci bede robila z Ciebie ta zla, ktora nie zgadza sie na to, czy tamto :evil_lol: Dzisiaj mnie juz zaczyna to wszystko smieszyc, ale cos czuje, ze jesczez o nich uslysze :razz: Quote
agnieszka32 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ageralion napisał(a):A wogole, to po Twojej wizycie Aga on myslal, ze jestes moja szefowa :evil_lol: Klopoty zaczely sie z nim, kiedy dowiedzial sie, ze nie mam szefa nad soba. Nastepnym razem potwierdze, ze jestes moim zwierzchnikiem i w razie trudnosci bede robila z Ciebie ta zla, ktora nie zgadza sie na to, czy tamto :evil_lol: Dzisiaj mnie juz zaczyna to wszystko smieszyc, ale cos czuje, ze jesczez o nich uslysze :razz: Żartujesz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Następnym razem nie wyprowadzaj takich typów z błędu, ja mogę być tą złą (zwłaszcza przy moich obecnych humorach :diabloti:). Quote
ageralion Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 agnieszka32 napisał(a):Żartujesz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Następnym razem nie wyprowadzaj takich typów z błędu, ja mogę być tą złą (zwłaszcza przy moich obecnych humorach :diabloti:). Niestety zauwazylam juz kilka razy, ze swietnie dzialja sposoby na "zlego szefa", "tych z gory" czy "osoby decyzyjne" ;) Quote
Anastazja&Aleksander Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 nie czytam od początku, ale czy ex dt jest tu tez na forum? Quote
ageralion Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Anastazja&Aleksander napisał(a):nie czytam od początku, ale czy ex dt jest tu tez na forum? Z tego co wiem, to nie... ale moze kiedys znajda watek, skoro odgradzali sie nam obsmarowaniem na Facebook'u ;) Quote
Milusińska Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witam, czy ktoś może podać linka do FUTRA, suczki szukającej DT? Coś mi szukanie nie idzie. Quote
ageralion Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Milusińska']Witam, czy ktoś może podać linka do FUTRA, suczki szukającej DT? Coś mi szukanie nie idzie. Ona nie ma watku na dogo, mozna ja znalezc na naszej stronie http://ttb.szczecin.pl Quote
Kana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ma wątek na niebieskim : http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5519&p=111387#p111387 Milusińska czy chcesz dać DT suni ? Quote
ageralion Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kana napisał(a):Milusińska czy chcesz dać DT suni ? Nie, to ja poproszilam Milene o pomoc w szukaniu DT dla Futro. Ale zeby opowiadac o psie, trzeba go poznac i dlatego szukala jej watku :) Poczta pantoflowa jest chyba najskuteczniejsza forma komunikacji w tym kraju ;) Quote
Kana Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Rozumiem :) Myślałam że chce mieć dwa super psy na DT :loveu: Wiadomo ile Futro ma czasu ? Quote
ageralion Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kana napisał(a):Rozumiem :) Myślałam że chce mieć dwa super psy na DT :loveu: Wiadomo ile Futro ma czasu ? Za wczesnie dla Kiry na kolezanke. Ona jednak potrzebuje troche pracy i opieki :) A Futro ma czas do... dzisiaj popoludniu :placz: Quote
Milusińska Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Buzi, buzi, buzi, miłość od pierwszego wejrzenia Lubię się tarzać ... przewalać z boku na bok ... i chętnie puszczam oko do kamery Czasami zasypiam w dziwnych pozycjach.. A teraz idę spać, dobranoc. Quote
Maron86 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jaka ona teraz wyluzowana i szczesliwa :D Quote
Milusińska Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Witamy, właśnie mija 10ty dzień, jak Kiruszka mieszka u nas, w DT. Sprawuje się dobrze. Śmieszy nas i cieszy. Dziś dostała tabletki na robaki. Trzeba ją było oszukać i schować je w pasztetowych kulkach. Straaaaszny z niej łasuch. Uwielbia gotowane jedzenie a na suche kulki patrzy, jakby były dla niej karą bożą. Ma już swoje ulubione kąty w domu- na nocne spanie, na dzienne drzemeczki, na chowanie konga. Jeszcze nie zostawialiśmy jej w domu samej. Na wyjście z domu mojego chłopaka, który stał się wybrankiem jej serca, piszczy i jest niespokojna. Na jego widok mało jej się ogon nie urwie! Z kolei ze mną lepiej chodzi na smyczy i jest spokojniejsza na spacerach. Ostatnio zdarzyło nam się starcie z dużym psem, który wyprowadzało dziecko (!!! gratulujemy rodzicom pomysłowości i wyobraźni !!!), na szczęście udało się w porę uciec, bo byłoby niewesoło. ageralion, umówimy się na pazury w tym tygodniu? Może po uspokajaczu przy okazji pazurów, uda nam się ją wykąpać, bo jest śmierdziuszkiem i ma trochę łupieżu. Na razie na moje zachęcające poklepywanie wanny reaguje podskokami a zaraz później szybką ucieczką, taki stan- i chciałabym, i boję się. Jestem dobrej myśli i wiem, że w końcu da się wykąpać, ale to po pazurach. Udało mi się ostatnio kupić w ciuchbudzie ekstra śpiwór, Kiruszka od razu się w niego wpasowała. Zastanawiamy się, czy Kira kiedyś nie była przypadkiem szczuta, bo są słowa na które reaguje bardzo dziwnie- staje na dwóch łapach przy oknie, jeży się, szczeka i warczy, jakby chciała atakować. Nadal głośno ostrzega nas o każdym żulu przechodzącym pod oknami i pudlach sąsiadów, idących na spacer. Od kilku dni macha ogonem przez sen, może jest szczęśliwa i śnią jej się same miłe rzeczy? :) Na zdjęciach widać, że Kira jest w coraz lepszej kondycji. Pozdrawiamy Quote
tatankas Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Piękne zdjęcia szczęśliwego psiaka.Tak się cieszę,nawet sobie tego nie wyobrażacie!!! Quote
some Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ale świetna fotorelacja. a na ostatnim zdjęciu Kiruszka wyszla po prostu fantastycznie :) slicznotka kochana Quote
ageralion Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie moge sie poprostu na te fotki napatrzec :loveu: Nareszcie Kira ma opieke, na jaka zasluguje :multi: Dziekuje :calus: Co do weta, musze pokombinowac z czasem, a ze dzisiaj syn i dal w nocy opalic, moj mozg jest w stanie spiaczki myslowej ;) Uspokajacz sam w sobie bedzie dzialal tylko w gabinecie, wiec nie wiem czy to dobry pomysl jeszcze ja meczyc po powrocie kapiela... Spiwor extra! Co do szczucia, to prawda, poprzedni wlascciel szczul ja na psy i ludzi. To byla dla niego najlepsza zabawa... popapraniec :angryy: Quote
tatankas Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Dziewczyny zapraszam na bazarek dla boksiów,ttb-Kiruni i na transport dla Polickich zwierzaków(ja jako jedyna mam samochód,a niestety czasami inaczej się nie da jak autem-na przykład taką gromadkę)Wcześniej pokrywałam koszta ze swoich pieniążków ale aktualnie na bezrobociu i niestety muszę liczyć każdą złotówkę,a dwa wyjazdy w tamtym tygodniu kosztowały mnie 40zł,podnoście chociaż: http://www.dogomania.pl/threads/200376-ZAPRASZAM!-na-boksie-ttb-Szczecini-i-transport-dla-Polickich-zwierzak%C3%B3w-do-30.01.2011?p=16125466#post16125466 Quote
some Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Milusinska a Kiruszce dalej tak sie siersc sypie? zastanawiam sie czy to byl efekt niedozywienia. Quote
Milusińska Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 some napisał(a):Milusinska a Kiruszce dalej tak sie siersc sypie? zastanawiam sie czy to byl efekt niedozywienia. Sierści sypie się mało, ale jest łupież :/ Kiruszka chyba trochę przybrała na masie, bo dzisiaj nie mogłam jej dopiąć w szelki- baleronik taki z niej :) Muszę poluzować. No i trzeba szybko szukać domu, bo ona się baaaaardzo przyzwyczaja i my do niej też. Quote
some Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 siersc bardzo sie sypala ale lupiez tez byl... dziwne z tym lupiezem. moja suka od czasu do czasu ma ale jak zje cos "ludzkiego" czyli przyprawionego. a nie mysleliscie o tym zeby Kiruszke zostawic? :evil_lol: Quote
ageralion Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 some napisał(a):siersc bardzo sie sypala ale lupiez tez byl... dziwne z tym lupiezem. moja suka od czasu do czasu ma ale jak zje cos "ludzkiego" czyli przyprawionego. a nie mysleliscie o tym zeby Kiruszke zostawic? :evil_lol: A kysz!!! Nie strasz nam swietnego DT, jak adoptuja Kirunie, to gdzie ja bede psiaki w potrzebie umieszczac? :placz::placz: Takich DT to ze swieca szukac :cool3: Quote
some Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dla Kiruszki nalezy sie najlepszy dom pod sloncem !! a widzialas jak Kirunia wpatrzona i w tulona w swojego tymczasowego opiekuna? Quote
ageralion Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 some napisał(a):dla Kiruszki nalezy sie najlepszy dom pod sloncem !! a widzialas jak Kirunia wpatrzona i w tulona w swojego tymczasowego opiekuna? A Ty sie nie poddajesz! Koniec swiata :evil_lol: Quote
Recommended Posts