Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']A co Wy ...raz nie mozecie zrobic zakupów gdzie indziej ???tylko biedronka i biedronka...obsesja jakas normalnie...a żabka nie może byc ???albo społem ???[/QUOTE]

Społem bo za późno wstołem:evil_lol:

Posted

[quote name='kaja69']A co Wy ...raz nie mozecie zrobic zakupów gdzie indziej ???tylko biedronka i biedronka...obsesja jakas normalnie...a żabka nie może byc ???albo społem ???[/QUOTE]
żabka dla dogomaniaczek za droga
Tesco ewentualnie może być :p

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy Lucynko za odwiedzinki:loveu:

U Majeczki wszystko ok :lol: Majeczka bardzo się cieszy jak widzi smyczke i mówię do niej, że idziemy na spacerek. Dupeczką tak kręci, ze dotyka główki;)
Spacerki są krótsze, ale częściej wychodzimy. I jedno co mnie cieszy to od jakiegoś czasu widzę jej zainteresowanie wychodzeniem na dwór, bo zaczęła wąchac i niuchac wszystko na dworze a nie tylko siu, koo i do domu :cool3:

Pozdrowienia i buziaki przesyłam:loveu:

Posted

:bye::buzi::painting:Witam sie u slicznosci panieneczki Majeczki:loveu::loveu:caly wateczek przeczytalam:multi:cudna malenka , jak odzyla slicznotka:loveu:pozdrawiam

Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj:

http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-(

Posted

kaja69 napisał(a):
A Majeczka to znowu na wakacjach...czy cóś???

Nie pańcia Majeczki chora i nie ma siły nawet siąść i pisać na Dogo :shake:
To wstrętne choróbsko daje ładnie popalić:angryy: