Mysza2 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 kaja69 napisał(a):Agusiu,nie zapomnij podpisać umowy adopcyjnej z ds :cool3:,wiesz lepiej mieć to na papierze;) a wizyta przedadopcyjna to w ogóle była, ktoś sprawdzał domek:diabloti: ;) Quote
AgusiaP Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Mysza2 napisał(a):a wizyta przedadopcyjna to w ogóle była, ktoś sprawdzał domek:diabloti: ;) Zapraszam wszystkie chętne cioteczki:cool3: Jejku, ale co będzie jak nie spełnie Waszych warunków :evil_lol: Quote
Awit Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Agusia gratuluję podjęcia wspaniałej decyzji:-) Całe te miesiące miałam nadzieję, że to nastąpi:-) Tak, ten dom jest najlepszy, lepiej wybrać nie mogłaś:-) Poker, która to sunia jechała, daj wątek.... Jejku, niech się znajdzie. Zobaczcie, zapewne znowu przez nieuwagę psina zginęła. Quote
Gabi79 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Agusiu, gratuluję wspaniałej decyzji. Po cichutku cały czas liczyłam na to, że Majeczka u Was zostanie. Aż się poryczałam ze wzruszenia. Quote
Poker Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wizyta poadopcyjna konieczna.Trzeba sprawdzić czy Majeczka nie została skonsumowana z miłości. A sunia jechała do mnie z Sandomierza od Soemy przez Żywiec i nawiała zeskakując z balkonu u taty Budrysek.Mam nadzieję ,ze ją złapią.Ma na imię Nafi i jest wielkości kota.NA zdjęciu to ta mniejsza. http://www.dogomania.pl/threads/194061-SANDOMIERZ-b%C5%82agam-o-DT-dla-szczeniak%C3%B3w-dzia%C5%82ka-cokolwiek..-parwo-brak-surowicy..-%28/page100 Osobny wątek założę jej jak trafi do mnie. Quote
AgusiaP Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Cieszę się, że zgadzacie się z moją decyzją :loveu: Oczywiście zapraszam na wizytę poadopcyjną ;) Pokerku zapiszę sobie wątek sunieczki. Mam nadzieję, że niedługo będzie z Wami Quote
Gabi79 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wreszcie znalazłam wątek Majeczki, bo gdzieś mi się zagubił. Agusiu, co tam u Was? Quote
AgusiaP Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Gabi u nas wszystko ok. Majeczka szalała dzisiaj na spacerku jak wariatka. Ja nie musiałam nawet za dużo spacerowac bo ja jedno kółeczko na około domków a Majeczka cztery. Tak szalała, ze czasami bałam się czy nie przywali główką w jakiś domek:evil_lol: Miałam straszne problemy z Dogood piątku cały czas mnie wywalało:angryy: Quote
Lucyna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jak ona szczęśliwa z Wami - ten klonik mojego Kwiatuszka :loveu: Quote
Gabi79 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 AgusiaP napisał(a):Gabi u nas wszystko ok. Majeczka szalała dzisiaj na spacerku jak wariatka. Ja nie musiałam nawet za dużo spacerowac bo ja jedno kółeczko na około domków a Majeczka cztery. Tak szalała, ze czasami bałam się czy nie przywali główką w jakiś domek:evil_lol: Miałam straszne problemy z Dogood piątku cały czas mnie wywalało:angryy: Kajtuś też lubi czasem tak pobiegać jak torpeda. aga, na której Wy jesteście Pogorii? Tak sobie pomyślałam, że mogła bym któregoś popołudnia zabrać Kajtunia i tam podjechać, poszły byśmy na wspólny spacerek. Tylko czy Majeczka by się nie zestresowała? Quote
AgusiaP Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Gabi jesteśmy na Starej Pogorii czyli na 1 na ośrodku między Omegą a Katamaranem. Zapraszamy :loveu: Nie wiem jak Maja, ale Gabrysia to będzie w szoku jak Kajtusia zobaczy (chyba, ze już nie będą siebie pamiętac):evil_lol: Quote
Awit Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Miłego spacerku:-) Zajrzyjcie przy okazji na bazarek dla mojego Szarika:-) A może ktoś chce grosik do transportu mojej Karwusi dołożyć...? Przepraszam, że tak egoistycznie wykorzystuję wątek Majeczki:-) Quote
AgusiaP Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Awit napisał(a):Miłego spacerku:-) Zajrzyjcie przy okazji na bazarek dla mojego Szarika:-) A może ktoś chce grosik do transportu mojej Karwusi dołożyć...? Przepraszam, że tak egoistycznie wykorzystuję wątek Majeczki:-) Wykorzystuj, wykorzystuj Awit :cool3: Majeczka napewno się nie obrazi ;) Quote
kaja69 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Zaglądam do Majeczki...sa jakies wieści z ds??? Zaklimatyzowała się ???:cool3: Quote
Mysza2 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kaja69 napisał(a):Zaglądam do Majeczki...sa jakies wieści z ds??? Zaklimatyzowała się ???:cool3: A ja ponawiam pytanie: czy ktoś wizytę przed i poadopcyją w końcu zrobi :evil_lol::evil_lol: podnieście chociaż http://www.dogomania.pl/threads/2138...011-godz-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/2138...9.2011-godz-22 Quote
Awit Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Mysza2 napisał(a):A ja ponawiam pytanie: czy ktoś wizytę przed i poadopcyją w końcu zrobi :evil_lol::evil_lol: To podejrzane, żeby domek tyle czasu na wizytę oczekiwał. Podejrzane....:-) Quote
AgusiaP Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Nie ma chętnych na zrobienie wizyty poadopcyjnej a ja zapraszałam :eviltong::eviltong::eviltong: Majeczka niedługo wraca do bloków ciekawe czy poza Swoje stare mieszkanko?????:roll: Nie będą zdziwiona, jeżeli nie pozna... po tym jak przywitała mnie jak przyjechałam po nią do Moniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gabi79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 AgusiaP napisał(a):Gabi jesteśmy na Starej Pogorii czyli na 1 na ośrodku między Omegą a Katamaranem. Zapraszamy :loveu: Nie wiem jak Maja, ale Gabrysia to będzie w szoku jak Kajtusia zobaczy (chyba, ze już nie będą siebie pamiętac):evil_lol: Kurcze nie ma mnie kto podrzucić, a z tego co się orientuję od autobusu tam jest daleko. Chyba poczekam aż wrócicie do bloków i wtedy pospacerujemy po Mydlicach. Quote
akira Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Przepraszam za offa Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Mańka. Nie bądź obojętny na los tego psiaka. http://www.dogomania.pl/threads/214117-Cegie%C5%82ki-dla-Ma%C5%84ka-w-bdt-u-Ulvhedinn-na-operacj%C4%99-chorej-n%C3%B3%C5%BCki-do-15.09.2011 Quote
AgusiaP Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Gabi79 napisał(a):Kurcze nie ma mnie kto podrzucić, a z tego co się orientuję od autobusu tam jest daleko. Chyba poczekam aż wrócicie do bloków i wtedy pospacerujemy po Mydlicach. Ok Gabrysu możemy się umówic jak wrócę na Mydlice ;) Nie ma sprawy :lol: Quote
Gabi79 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Co tak tu cichutko u Majeczki? Pozdrowienia dla całej rodzinki! Quote
Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 AgusiaP napisał(a):Ok Gabrysu możemy się umówic jak wrócę na Mydlice ;) Nie ma sprawy :lol: No to my całkiem blisko mieszkamy:) Jak moja wielka potwora Twojej malizny nie zje to też zapraszam na wspólny spacerek:) A póki co to zapraszam też na bazarek - wszystko po 2 zł http://www.dogomania.pl/threads/215055-wielka-wyprzeda%C5%BC!!!!-wszystko-od-2-z%C5%82-dla-Snapiego-do-27.09.2011-godz-22-00 Quote
AgusiaP Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Kurcze bo przeprowadziłam się już na Mydlice, ale intrrnet nam nie działa:angryy::angryy::angryy: Super Myszko możemy się kiedyś umówic na wspólny spacerek może Gabi do nas dołączy:lol::lol::lol::lol: Wezme wtedy Majeczke bo z dwoma to nie dam rady :evil_lol: Majeczka bardzo szczęśliwa, że wróciła do bloków tu chyba czuje się bezpieczniej;) Quote
Poker Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A nam się trafiła sunia w zachowaniu wypisz wymaluj Maja. Nie chce zrobić nawet kroku.Postawiona stoi jak słup soli albo przywiera do podłogi czy trawy na płasko.Jest u nas 2 doby.Na szczęście je. Siusiu zrobiła po 2 dobach w kochni ,ale była nasza radość. Jak założę wątek , to tu wkleję. Całuski dla dziewczynek. Quote
Recommended Posts